کوکتل میگو
صفحه 1 از 1
کوکتل میگو
کوکتل میگو
مواد لازم برای یک گیلاس یا یک ظرف پایه بلند:
میگو : ١١ تا ١٢ عدد
آب لیمو + زعفران + نمک فلفل : ١ پیمانه
کاهو خیلی ریز و نواری خرد شده : به اندازه ظرف مورد نظر
گوجه فرنگی نگینی خرد شده : ١ ق غ
سس تارتار ( سس مایونز +سس کچاپ+جعفری ساطوری شده+زنجبیل + نمک + فلفل)
گوجه فرنگی کوچک :برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا میگو را به همراه پوست داخل آب جوش ریخته و میگذاریم با سیر و برگ بو به مدت
۵ دقیقه بپزد.سپس میگو را پاک میکنیم و دمش رو مزاریم بمونه و داخل مایع زعفران و
آب لیمو مزه دار میکنیم.
سپس داخل یک گیلاس یا یک کاسه پایه بلند ابتدا مقداری کاهو ریخته و روی کاهو را
سس تار تار و مقداری گوجه فرنگی میریزیم بعد روش رو دوباره کاهو میریزیم تا ظرف پر
شه بعد دور تا دور ظرف رو میگو میچینیم به شکلی که تو تصویر میبینید وسطش رو هم
۴ تا میگو میچینیم بعد با گوجه و باقی مونده سس تار تار تزئین میکنیم.
مواد لازم برای یک گیلاس یا یک ظرف پایه بلند:
میگو : ١١ تا ١٢ عدد
آب لیمو + زعفران + نمک فلفل : ١ پیمانه
کاهو خیلی ریز و نواری خرد شده : به اندازه ظرف مورد نظر
گوجه فرنگی نگینی خرد شده : ١ ق غ
سس تارتار ( سس مایونز +سس کچاپ+جعفری ساطوری شده+زنجبیل + نمک + فلفل)
گوجه فرنگی کوچک :برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا میگو را به همراه پوست داخل آب جوش ریخته و میگذاریم با سیر و برگ بو به مدت
۵ دقیقه بپزد.سپس میگو را پاک میکنیم و دمش رو مزاریم بمونه و داخل مایع زعفران و
آب لیمو مزه دار میکنیم.
سپس داخل یک گیلاس یا یک کاسه پایه بلند ابتدا مقداری کاهو ریخته و روی کاهو را
سس تار تار و مقداری گوجه فرنگی میریزیم بعد روش رو دوباره کاهو میریزیم تا ظرف پر
شه بعد دور تا دور ظرف رو میگو میچینیم به شکلی که تو تصویر میبینید وسطش رو هم
۴ تا میگو میچینیم بعد با گوجه و باقی مونده سس تار تار تزئین میکنیم.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» شینسل میگو
» دوپیازه میگو
» میگو با ادویه هندی
» شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
» قلیه میگو (با اصالت بوشهری)
» دوپیازه میگو
» میگو با ادویه هندی
» شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
» قلیه میگو (با اصالت بوشهری)
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد