میگو با ادویه هندی
صفحه 1 از 1
میگو با ادویه هندی
مواد لازم برای 4 نفر:
میگوی درشت=1 کیلو
فلفل قرمز تند=2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده=1 قاشق سوپخوری
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری
زیره کوبیده نرم=1 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده کوبیده=1 قاشق غذاخوری
گشنیز ریز خرد شده=1 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش=3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع=3 قاشق سوپخوری
آب=1 استکان
طرز تهیه:
فلس میگوها را می گیریم؛روغن را در تابه مناسبی ریخته،میگو را با روغن کمی سرخ می کنیم به حدی که فقط صورتی شود. 1 تا 2 دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است. تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده و سیر کوبیده و 2/1 لیوان آب مخلوط می نمائیم و روی میگو ریخته هم می زنیم.حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم میگو یکی دو جوش بزند و ادیه جذب آن بشود.باید توجه داشت که طبخ میگوها نباید زیاد طولانی شود،چون میگو هرچه بیشتر پخته شود سفت تر می شود. بعد میگوها را در دیس گردی به طور منظم می چینیم و سس باقیمانده در ظرف را روی آنها می دهیم. گشنیز خرد کرده را نیز روی آن می پاشیم.
میگوی درشت=1 کیلو
فلفل قرمز تند=2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده=1 قاشق سوپخوری
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری
زیره کوبیده نرم=1 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده کوبیده=1 قاشق غذاخوری
گشنیز ریز خرد شده=1 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش=3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع=3 قاشق سوپخوری
آب=1 استکان
طرز تهیه:
فلس میگوها را می گیریم؛روغن را در تابه مناسبی ریخته،میگو را با روغن کمی سرخ می کنیم به حدی که فقط صورتی شود. 1 تا 2 دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است. تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده و سیر کوبیده و 2/1 لیوان آب مخلوط می نمائیم و روی میگو ریخته هم می زنیم.حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم میگو یکی دو جوش بزند و ادیه جذب آن بشود.باید توجه داشت که طبخ میگوها نباید زیاد طولانی شود،چون میگو هرچه بیشتر پخته شود سفت تر می شود. بعد میگوها را در دیس گردی به طور منظم می چینیم و سس باقیمانده در ظرف را روی آنها می دهیم. گشنیز خرد کرده را نیز روی آن می پاشیم.
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
امتیاز : 4415
مواضيع مماثلة
» دوپیازه میگو
» باقالاپلوی پاکستانی و هندی
» قلیه میگو (با اصالت بوشهری)
» شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
» شینسل میگو
» باقالاپلوی پاکستانی و هندی
» قلیه میگو (با اصالت بوشهری)
» شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
» شینسل میگو
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد