دوپیازه میگو
صفحه 1 از 1
دوپیازه میگو
مواد لازم:
ميگوي پاك شده 500 گرم
پياز 1 كيلوگرم
رب گوجه فرنگي 3 تا 4 قاشق غذاخوري
روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و ادويه مقداري
طرز تهيه:
ابتدا پيازها را پاك كرده و سپس به صورت خلالي خرد مي كنيم.
ميگوها را نيز تميز ميكنيم. سپس به همراه پيازها در ظرفي روي حرارت اجاق گاز ميگذاريم و در ظرف را مي بنديم و حرارت اجاق را كم مي كنيم تا آب پياز به خورد ميگوها برود.
آنگاه كمي روغن در ظرف ريخته و ميگوها را سرخ ميكنيم.
در اين هنگام ادويه را اضافه ميكنيم و يك تفت ميدهيم.
بعد نمك و فلفل و رب گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم.
سپس حرارت اجاق را كم كرده و چند دقيقه ميگذاريم تا كمي بپزد.
آنگاه در ظرف مورد نظر كشيده و سرو ميكنيم.
نكته :
بعضي ها مواد ديگري مثل سيب زميني و سير و فلفل دلمه اي سرخ شده هم به آن اضافه مي كنند.
لزومي ندارد اين غذا با برنج سرو شود، چون خورش نيست و خوراك است، ولي با برنج هم خوب مي شود.
ميگوي پاك شده 500 گرم
پياز 1 كيلوگرم
رب گوجه فرنگي 3 تا 4 قاشق غذاخوري
روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و ادويه مقداري
طرز تهيه:
ابتدا پيازها را پاك كرده و سپس به صورت خلالي خرد مي كنيم.
ميگوها را نيز تميز ميكنيم. سپس به همراه پيازها در ظرفي روي حرارت اجاق گاز ميگذاريم و در ظرف را مي بنديم و حرارت اجاق را كم مي كنيم تا آب پياز به خورد ميگوها برود.
آنگاه كمي روغن در ظرف ريخته و ميگوها را سرخ ميكنيم.
در اين هنگام ادويه را اضافه ميكنيم و يك تفت ميدهيم.
بعد نمك و فلفل و رب گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم.
سپس حرارت اجاق را كم كرده و چند دقيقه ميگذاريم تا كمي بپزد.
آنگاه در ظرف مورد نظر كشيده و سرو ميكنيم.
نكته :
بعضي ها مواد ديگري مثل سيب زميني و سير و فلفل دلمه اي سرخ شده هم به آن اضافه مي كنند.
لزومي ندارد اين غذا با برنج سرو شود، چون خورش نيست و خوراك است، ولي با برنج هم خوب مي شود.
behzad- كاربر سايت
- Registration date : 2009-01-10
تعداد پستها : 73
امتیاز : 54
مواضيع مماثلة
» شینسل میگو
» کوکتل میگو
» میگو با ادویه هندی
» قلیه میگو (با اصالت بوشهری)
» شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
» کوکتل میگو
» میگو با ادویه هندی
» قلیه میگو (با اصالت بوشهری)
» شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد