شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
صفحه 1 از 1
شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
شام عاشقانه (میگو، سیبزمینی سوخاری)
موادلازم:
میگوی پاک کرده 300 گرم
آرد سفید دو پیمانه
تخم مرغ سه عدد
سیب زمینی نیمه آبپز دو عدد درشت
شویدِ خشک یک دوم قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری به میزان لازم
روغنِ مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
طرزتهیه:
برای پاک کردن میگو ها بعد از اینکه پوست شان را جدا کردید، یک سانتیمتر از سر میگوها و یک سانتیمتر از دمش را رها کنید و مابقی را بایک چاقوی نوک تیز و بلند به آهستگی باز کنید. رگِ پشت میگوها را نیز گرفته و آنها را به حالتِ قلب، شکل دهید.
آرد سفید، نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و شویدِ خشک را با یکدیگر مخلوط کنید؛ شویدِ خشک را در کف دو دست پودر نمایید. این مخلوط را برای سوخاریکردن میگوها کنار بگذارید.
تخم مرغها را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
سیب زمینیهای قالبزده شده را نیز 8 تا 10 دقیقه در آبِ جوش قرار دهید تا نیم پز شوند. سپس در آبکش فلزی بریزید تا آبِ آنها کاملاً برود.
میگو ها را به ترتیب در تخم مرغ و مخلوط آردِ سفید بزنید؛ این عمل را دو بار تکرار کنید. سپس آنها را در روغنِ داغ سرخ کنید. دقت کنید زیاد سرخ نشوند نباید رنگ شان قهوهای تیره شود.
سیبزمینیها را نیز مانند میگو در آرد و تخممرغ بزنید و در روغن فراوان به صورت شناور سرخ نمایید.
برای تهیه آناناس قرمز بهتر است آناناس ها را به همراه یک دوم پیمانه آبِ لبو 10 دقیقه بجوشانید تا آب آن کاملاً تمام شود. پس از این که خنک شد، در تزیین استفاده نمایید.
موادلازم:
میگوی پاک کرده 300 گرم
آرد سفید دو پیمانه
تخم مرغ سه عدد
سیب زمینی نیمه آبپز دو عدد درشت
شویدِ خشک یک دوم قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری به میزان لازم
روغنِ مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
طرزتهیه:
برای پاک کردن میگو ها بعد از اینکه پوست شان را جدا کردید، یک سانتیمتر از سر میگوها و یک سانتیمتر از دمش را رها کنید و مابقی را بایک چاقوی نوک تیز و بلند به آهستگی باز کنید. رگِ پشت میگوها را نیز گرفته و آنها را به حالتِ قلب، شکل دهید.
آرد سفید، نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و شویدِ خشک را با یکدیگر مخلوط کنید؛ شویدِ خشک را در کف دو دست پودر نمایید. این مخلوط را برای سوخاریکردن میگوها کنار بگذارید.
تخم مرغها را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
سیب زمینیهای قالبزده شده را نیز 8 تا 10 دقیقه در آبِ جوش قرار دهید تا نیم پز شوند. سپس در آبکش فلزی بریزید تا آبِ آنها کاملاً برود.
میگو ها را به ترتیب در تخم مرغ و مخلوط آردِ سفید بزنید؛ این عمل را دو بار تکرار کنید. سپس آنها را در روغنِ داغ سرخ کنید. دقت کنید زیاد سرخ نشوند نباید رنگ شان قهوهای تیره شود.
سیبزمینیها را نیز مانند میگو در آرد و تخممرغ بزنید و در روغن فراوان به صورت شناور سرخ نمایید.
برای تهیه آناناس قرمز بهتر است آناناس ها را به همراه یک دوم پیمانه آبِ لبو 10 دقیقه بجوشانید تا آب آن کاملاً تمام شود. پس از این که خنک شد، در تزیین استفاده نمایید.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد