ماهی کله قوچی
صفحه 1 از 1
ماهی کله قوچی
ماهی کله قوچی
مواد لازم :
ماهی قزل آلا به اصطلاح بی خس شده ( تیغ در آورده شده) : ١ عدد
مواد مزه دار کردن: یک پیمانه ( این مواد در اسکالوپ ماهی آمزش داده شده) در صورت
نیاز به اون پست مراجعه کنید
مواد اسکالوپ ماهی : ٢ ق غ ( گردو خرد شده + جعفری+ زرشک + پنیر پیتزا )
طرز تهیه:
در ابتدا ماهی رو بی خس کنید اگر خودتون بلدید که این کار رو بکنید اگرم بلد نیستید
میتونید به ماهی فروشی بگید تا این کار رو براتون بکنه بی خس کردن به در آوردن کامل
تیغ ماهی از مهره متصل شده به سر تا دم میگن چون عملی باید انجام داد وقتی که این کار رو کردید
اگر به ماهی نگاه کنید یک قسمت باله کوچک روی بالای شکمش که میشه کمرش
(مثلا)! داره عمق اون قسمت رو در نظر بگیرید و از سر ماهی یک بند انگشت فاصله بدید
و از نقطه ای که فاصله گذاشتید قسمت بالای ماهی رو تا آخر ببرید البته اول دم ماهی
رو تا جایی که استخوان داخلی وجود داره ببرید و بعد این کار رو بکنید تا ماهی به ٢
فیله که به سر متصل هست تقسیم بشه.اگه به عکس این غذا نگاه کنید متوجه میشید
که چطور برش خورده. بعد برای ٣٠ ثانیه به ماهی شک میدیم یعنی مزه دارش میکنیم
(اگه مقدار مواد استفاده شده در مزه ٢ برابر باشه بهش شک میکن ) که در اسکالوپ
ماهی در موردش توضیح دادم.بعد کف سینی فر رو چرب میکنیم یک لایه پیاز حلقه
شده میچینیم و ماهی رو به حالت ایستاده قرار میدیم به همین شکلی که تو بشقاب
میبینید و دو طرف فیله ماهی رو رل میکنیم بعد از رل کردن مقداری از مواد اسکالوپ رو
روی رل ایجاد شده میریزیم و فشار میریم تا کمی داخل بره(میتونید ماهی رو ساده
داخل فر بزارید بدون مواد اسکالوپ) بعد با حرارت ١٨٠ درجه در طبقه وسط فر به مدت ۴۵
دقیقه قرار میدیم .بعد ازینکه آماده شد در بشقاب قرار داده و با هرچی که دوس داشتید
تزئین کنید!و روش مقداری روغن زیتون بریزید! اگرم دوس داشتید میتونید قبل اینکه
ماهی رو تو فر بزارید ذرت رو حلقه حلقه کنید و داخل سینی فر بزارید تا با ماهی بپزه
ذرت طعم بی نظیری میگیره که هم به عنوان اردور و هم به عنوان تزئین میتونید ازش
استفاده کنید.
مواد لازم :
ماهی قزل آلا به اصطلاح بی خس شده ( تیغ در آورده شده) : ١ عدد
مواد مزه دار کردن: یک پیمانه ( این مواد در اسکالوپ ماهی آمزش داده شده) در صورت
نیاز به اون پست مراجعه کنید
مواد اسکالوپ ماهی : ٢ ق غ ( گردو خرد شده + جعفری+ زرشک + پنیر پیتزا )
طرز تهیه:
در ابتدا ماهی رو بی خس کنید اگر خودتون بلدید که این کار رو بکنید اگرم بلد نیستید
میتونید به ماهی فروشی بگید تا این کار رو براتون بکنه بی خس کردن به در آوردن کامل
تیغ ماهی از مهره متصل شده به سر تا دم میگن چون عملی باید انجام داد وقتی که این کار رو کردید
اگر به ماهی نگاه کنید یک قسمت باله کوچک روی بالای شکمش که میشه کمرش
(مثلا)! داره عمق اون قسمت رو در نظر بگیرید و از سر ماهی یک بند انگشت فاصله بدید
و از نقطه ای که فاصله گذاشتید قسمت بالای ماهی رو تا آخر ببرید البته اول دم ماهی
رو تا جایی که استخوان داخلی وجود داره ببرید و بعد این کار رو بکنید تا ماهی به ٢
فیله که به سر متصل هست تقسیم بشه.اگه به عکس این غذا نگاه کنید متوجه میشید
که چطور برش خورده. بعد برای ٣٠ ثانیه به ماهی شک میدیم یعنی مزه دارش میکنیم
(اگه مقدار مواد استفاده شده در مزه ٢ برابر باشه بهش شک میکن ) که در اسکالوپ
ماهی در موردش توضیح دادم.بعد کف سینی فر رو چرب میکنیم یک لایه پیاز حلقه
شده میچینیم و ماهی رو به حالت ایستاده قرار میدیم به همین شکلی که تو بشقاب
میبینید و دو طرف فیله ماهی رو رل میکنیم بعد از رل کردن مقداری از مواد اسکالوپ رو
روی رل ایجاد شده میریزیم و فشار میریم تا کمی داخل بره(میتونید ماهی رو ساده
داخل فر بزارید بدون مواد اسکالوپ) بعد با حرارت ١٨٠ درجه در طبقه وسط فر به مدت ۴۵
دقیقه قرار میدیم .بعد ازینکه آماده شد در بشقاب قرار داده و با هرچی که دوس داشتید
تزئین کنید!و روش مقداری روغن زیتون بریزید! اگرم دوس داشتید میتونید قبل اینکه
ماهی رو تو فر بزارید ذرت رو حلقه حلقه کنید و داخل سینی فر بزارید تا با ماهی بپزه
ذرت طعم بی نظیری میگیره که هم به عنوان اردور و هم به عنوان تزئین میتونید ازش
استفاده کنید.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» برگر ماهی
» چیپس و ماهی
» ماهی شکم پر در شکم پلو (برای 4 نفر)
» ماهی اس(خوشمزه)
» ته چین کنسرو ماهی برای 5 نفر
» چیپس و ماهی
» ماهی شکم پر در شکم پلو (برای 4 نفر)
» ماهی اس(خوشمزه)
» ته چین کنسرو ماهی برای 5 نفر
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد