برگر ماهی
صفحه 1 از 1
برگر ماهی
مواد لازم:
پیاز : 2 عدد متوسط
ماهی فیله شده بدون پوست : 600 گرم
تخم مرغ زده شده :1 عدد
آرد : 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع : به مقدار لازم
نان فانتزی ، سس و سالاد برای سرو
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و آب آنرا میگیریم
فیله های ماهی را چرخ میکنیم و با پیاز رنده شده و تخم مرغ مخلوط میکنیم مواد را به هشت قسمت تقسیم کرده و آنها را گرد و صاف (مثل همبر گر ) میکنیم و به آرد آغشته کرده و به مدت 8 دقیقه دو طرف آنرا در روغن داغ سرخ میکنیم و بعد از پخت آنرا در نان ساندویچ گذاشته و با سس قرمز و سالاد آنرا تزئین میکنیم.سس مخصوص ماهی :
مواد لازم:
رب گوجه : 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز :2 قاشق مربا خوری
سیر : 1 سر کامل
طرزتهیه:
چند حبه سیر را در روغن سرخ کرده و مقداری رب گوجه را به آن اضافه میکنیم و فلفل به مقداری که حسابی سس را تند کند به آن اضافه میکنیم.
پیاز : 2 عدد متوسط
ماهی فیله شده بدون پوست : 600 گرم
تخم مرغ زده شده :1 عدد
آرد : 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع : به مقدار لازم
نان فانتزی ، سس و سالاد برای سرو
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و آب آنرا میگیریم
فیله های ماهی را چرخ میکنیم و با پیاز رنده شده و تخم مرغ مخلوط میکنیم مواد را به هشت قسمت تقسیم کرده و آنها را گرد و صاف (مثل همبر گر ) میکنیم و به آرد آغشته کرده و به مدت 8 دقیقه دو طرف آنرا در روغن داغ سرخ میکنیم و بعد از پخت آنرا در نان ساندویچ گذاشته و با سس قرمز و سالاد آنرا تزئین میکنیم.سس مخصوص ماهی :
مواد لازم:
رب گوجه : 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز :2 قاشق مربا خوری
سیر : 1 سر کامل
طرزتهیه:
چند حبه سیر را در روغن سرخ کرده و مقداری رب گوجه را به آن اضافه میکنیم و فلفل به مقداری که حسابی سس را تند کند به آن اضافه میکنیم.
فرزانه- عضو سایت
- Registration date : 2009-01-17
تعداد پستها : 107
امتیاز : 3
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد