ماهی اس(خوشمزه)
صفحه 1 از 1
ماهی اس(خوشمزه)
ماهی اس
مواد لازم:
ماهی قزل آلا : 1 عدد
آبلیمو : یک فنجان
زعفران : یک فنجان
نمک : 2 قاشق غذاخوری
فلفل : یک قاشق غذا خوری
سیخ چوبی : یک عدد
پیاز : یک عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
طرز تهیه:
در ابتدا تیغ ماهی رو در میاریم بعد در یک ظرف آبلیمو نمک فلفل و زعفران رو
مخلوط کرده توجه داشته باشید دراینجا همه مواد دو برابر استفاده شده و به این حالت
شوک میگن.
شوک زمانی استفاده میشه که ما وقت کمی رو برای مزه دار کردن ماهی داشته باشیم
وقتی مواد مخلوط شد ماهی رو داخل مواد به مدت چند ثانیه میغلتونیم به اصطلاح شک
میدیم.
و بعد به سیله سیخ چوبی ماهی رو به شکل اس در میاریم
ماهی رو صاف در دست گرفته و سیخ رو از یک بند انگشت بالاتر از دم ماهی داخل
ماهی میکنیم به شکلی که از طرف دیگر شکم خارج بشه مثل کوک زدن پارچه
و بعد ماهی رو به سمت قوس اس انگلیسی کمی انحنا میدیم و سیخ رو از ماهی رد
میکنیم و در انتها سیخ رونزدیک سر ماهی خارج میکنیم
یعنی به این حالت $
اگر این شکل رو در نظر بگیرید متوجه میشید که سیخ از کجای ماهی رد شده $
و بعد پیاز و فلفل دلمه ای رو حلق حلقه میکنیم کف ماهتابه رو چرب میکنیم و پیاز و
فلفل رو کف تابه چیده و ماهی رو به شکل ایستاده روی موادمون قرار میدیم
وبا حرارت 180 درجه سانتی گراد در طبقه یکی مونده به آخر فر میزاریم به مدت 45 دقیقه
بعد ازینکه از فر خارج کردیم ماهی رو داخل ظرف مورد نظر قرار داده و به آرومی سیخ رو
خارج میکنیم
مواد لازم:
ماهی قزل آلا : 1 عدد
آبلیمو : یک فنجان
زعفران : یک فنجان
نمک : 2 قاشق غذاخوری
فلفل : یک قاشق غذا خوری
سیخ چوبی : یک عدد
پیاز : یک عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
طرز تهیه:
در ابتدا تیغ ماهی رو در میاریم بعد در یک ظرف آبلیمو نمک فلفل و زعفران رو
مخلوط کرده توجه داشته باشید دراینجا همه مواد دو برابر استفاده شده و به این حالت
شوک میگن.
شوک زمانی استفاده میشه که ما وقت کمی رو برای مزه دار کردن ماهی داشته باشیم
وقتی مواد مخلوط شد ماهی رو داخل مواد به مدت چند ثانیه میغلتونیم به اصطلاح شک
میدیم.
و بعد به سیله سیخ چوبی ماهی رو به شکل اس در میاریم
ماهی رو صاف در دست گرفته و سیخ رو از یک بند انگشت بالاتر از دم ماهی داخل
ماهی میکنیم به شکلی که از طرف دیگر شکم خارج بشه مثل کوک زدن پارچه
و بعد ماهی رو به سمت قوس اس انگلیسی کمی انحنا میدیم و سیخ رو از ماهی رد
میکنیم و در انتها سیخ رونزدیک سر ماهی خارج میکنیم
یعنی به این حالت $
اگر این شکل رو در نظر بگیرید متوجه میشید که سیخ از کجای ماهی رد شده $
و بعد پیاز و فلفل دلمه ای رو حلق حلقه میکنیم کف ماهتابه رو چرب میکنیم و پیاز و
فلفل رو کف تابه چیده و ماهی رو به شکل ایستاده روی موادمون قرار میدیم
وبا حرارت 180 درجه سانتی گراد در طبقه یکی مونده به آخر فر میزاریم به مدت 45 دقیقه
بعد ازینکه از فر خارج کردیم ماهی رو داخل ظرف مورد نظر قرار داده و به آرومی سیخ رو
خارج میکنیم
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» برگر ماهی
» چیپس و ماهی
» ماهی کله قوچی
» ماهی شکم پر در شکم پلو (برای 4 نفر)
» دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه
» چیپس و ماهی
» ماهی کله قوچی
» ماهی شکم پر در شکم پلو (برای 4 نفر)
» دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد