ماهی شکم پر در شکم پلو (برای 4 نفر)
2 مشترك
صفحه 1 از 1
ماهی شکم پر در شکم پلو (برای 4 نفر)
مواد لازم:
ماهی : 4 عدد کوچک
برنج : به مقدار لازم
لوبیا چشم بلبلی یا باقلا : 200 گرم
شوید برای داخل برنج : 300 گرم
زردچوبه ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه، نمک ، پودر لیمو عمانی ، پودر اویشن ، پودر زیره ،دارچین ، زنجبیل : به مقدار لازم
پیاز : 2 عدد متوسط
سبزی ماهی (شامل گشنیز و کمی شنبلیله) : 300 گرم
سیر : 1 سر کامل
طرز تهیه :
ابتدا بدن ماهی را اغشته به ادویه جات بالا کرده میگذاریم حدود 1 ساعت بماند.
پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و سیر را که خرد کرده ایم به آن اضافه میکنیم و گشنیز و شنبلیله را نیز روی آن ریخته و خوب سرخ میکنیم و سبزی ها را توی شکم ماهی گذاشته و ماهی ها را نیز در روغن به مقدار کم سرخ میکنیم.( در حد تفت دادن)
آب برنج را جوش میاوریم و برنج را به آن اضافه کرده تا جوش بیاید و در آخر شوید را به آن اضافه کرده و بعد از کمی جوش خوردن آنرا آبکش کرده و لوبیا پخته شده را به آن اضافه میکنیم و کمی از برنج را در قابلمه ریخته و ماهی های سرخ شده را روی آن میگذاریم و دوباره برنج را روی ماهی میریزیم و ماهی دیگر را به صورت طبقه ای چیده و میگذاریم برنج دم بیاید و بعد از دم آمدن برنج را به آرامی توی دیس میچینیم و ماهی ها را نیز از توی قابلمه در اورده و در کنار برنج میگذاریم.
این غذا در شهرستان بوشهر و روستاههای اطرافش پر طرفدار است.
ماهی : 4 عدد کوچک
برنج : به مقدار لازم
لوبیا چشم بلبلی یا باقلا : 200 گرم
شوید برای داخل برنج : 300 گرم
زردچوبه ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه، نمک ، پودر لیمو عمانی ، پودر اویشن ، پودر زیره ،دارچین ، زنجبیل : به مقدار لازم
پیاز : 2 عدد متوسط
سبزی ماهی (شامل گشنیز و کمی شنبلیله) : 300 گرم
سیر : 1 سر کامل
طرز تهیه :
ابتدا بدن ماهی را اغشته به ادویه جات بالا کرده میگذاریم حدود 1 ساعت بماند.
پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و سیر را که خرد کرده ایم به آن اضافه میکنیم و گشنیز و شنبلیله را نیز روی آن ریخته و خوب سرخ میکنیم و سبزی ها را توی شکم ماهی گذاشته و ماهی ها را نیز در روغن به مقدار کم سرخ میکنیم.( در حد تفت دادن)
آب برنج را جوش میاوریم و برنج را به آن اضافه کرده تا جوش بیاید و در آخر شوید را به آن اضافه کرده و بعد از کمی جوش خوردن آنرا آبکش کرده و لوبیا پخته شده را به آن اضافه میکنیم و کمی از برنج را در قابلمه ریخته و ماهی های سرخ شده را روی آن میگذاریم و دوباره برنج را روی ماهی میریزیم و ماهی دیگر را به صورت طبقه ای چیده و میگذاریم برنج دم بیاید و بعد از دم آمدن برنج را به آرامی توی دیس میچینیم و ماهی ها را نیز از توی قابلمه در اورده و در کنار برنج میگذاریم.
این غذا در شهرستان بوشهر و روستاههای اطرافش پر طرفدار است.
فرزانه- عضو سایت
- Registration date : 2009-01-17
تعداد پستها : 107
رد: ماهی شکم پر در شکم پلو (برای 4 نفر)
دست شما درد نکنه
من هم طرفدار این غذا هستم. البته بدون باقلا یا لوبیا و با برنج و شوید تنها و یا می توانی با شوید و هویج حبه حبه ریز درست کنید که من خیلی دوست دارم
من هم طرفدار این غذا هستم. البته بدون باقلا یا لوبیا و با برنج و شوید تنها و یا می توانی با شوید و هویج حبه حبه ریز درست کنید که من خیلی دوست دارم
مواضيع مماثلة
» ته چین کنسرو ماهی برای 5 نفر
» توصیههایی برای افراد بدعکس برای اینکه زیبا باشند!؟
» برگر ماهی
» چیپس و ماهی
» ماهی اس(خوشمزه)
» توصیههایی برای افراد بدعکس برای اینکه زیبا باشند!؟
» برگر ماهی
» چیپس و ماهی
» ماهی اس(خوشمزه)
صفحه 1 از 1