رولت سبزیجات
صفحه 1 از 1
رولت سبزیجات
رولت سبزيجات
مواد لازم براي 6- 4 نفر:
مواد لازم براي داخل رولت:
طرز تهيه :
- سيني يا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتي متر را چرب كرده يا داخل آن كاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب كنيد.
- سير و تره فرنگي را ريز خرد كنيد و همراه با 30 گرم كره به مدت 5- 4 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا تره فرنگي نرم شود.
- سپس بقيه ي كره را ذوب كنيد. آرد را به آن اضافه نماييد و با حرارت ملايم كمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.
- به مخلوط كره و آرد، شير را كم كم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يك دستي به دست آيد و غليظ شود.
- زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا كنيد.
- سپس زرده ي تخم مرغ، مخلوط تره فرنگي و سير، نمك و فلفل را به مخلوط فوق اضافه كنيد. مواد را به يك ظرف بزرگ انتقال دهيد.
- سفيده ي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط كنيد.
- فر را از قبل با حرارت 400 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد.
- مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف كنيد.
- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ي وسط فر به مدت 15- 12 دقيقه حرارت دهيد تا پف كند و سطح آن طلايي شود.
- 2 قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به طور يكنواخت روي كاغذ روغني پخش كنيد و رولت را روي كاغذ برگردانيد (اگر براي كف رولت از كاغذ روغني استفاده كردهايد كاغذ را جدا كنيد).
- مخلوط پيازچه ي خرد شده، ذرت و پنير خامه اي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محكم بپيچيد و گرم سرو نماييد.
پيشنهاد:
به جاي پنير پارمزان مي توانيد از پنير فتا استفاده كنيد.
مواد لازم براي 6- 4 نفر:
كره ي پاستوريزه | 60 گرم |
تره فرنگي | 1تكه متوسط |
سير | 2 حبه |
آرد سفيد گندم | يك سوم پيمانه(40گرم) |
شير پاستوريزه | 1پيمانه (150گرم) |
تخم مرغ | 4 عدد |
پنير پارمزان رنده شده | 2 قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
مواد لازم براي داخل رولت:
پنير پارمزان رنده شده | 100 گرم |
كنسرو ذرت | 150 گرم(1پيمانه) |
پيازچه ي خرد شده | يك سوم پيمانه |
پنيرخامه اي پاستوريزه | 50 گرم |
طرز تهيه :
- سيني يا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتي متر را چرب كرده يا داخل آن كاغذ روغني قرار دهيد و روي آن را چرب كنيد.
- سير و تره فرنگي را ريز خرد كنيد و همراه با 30 گرم كره به مدت 5- 4 دقيقه با حرارت متوسط تفت دهيد تا تره فرنگي نرم شود.
- سپس بقيه ي كره را ذوب كنيد. آرد را به آن اضافه نماييد و با حرارت ملايم كمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود.
- به مخلوط كره و آرد، شير را كم كم اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط يك دستي به دست آيد و غليظ شود.
- زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را جدا كنيد.
- سپس زرده ي تخم مرغ، مخلوط تره فرنگي و سير، نمك و فلفل را به مخلوط فوق اضافه كنيد. مواد را به يك ظرف بزرگ انتقال دهيد.
- سفيده ي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس سفيده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط كنيد.
- فر را از قبل با حرارت 400 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد.
- مواد آماده شده را در سيني بريزيد و سطح آن را صاف كنيد.
- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ي وسط فر به مدت 15- 12 دقيقه حرارت دهيد تا پف كند و سطح آن طلايي شود.
- 2 قاشق غذاخوري پنير پارمزان رنده شده را به طور يكنواخت روي كاغذ روغني پخش كنيد و رولت را روي كاغذ برگردانيد (اگر براي كف رولت از كاغذ روغني استفاده كردهايد كاغذ را جدا كنيد).
- مخلوط پيازچه ي خرد شده، ذرت و پنير خامه اي و پنير پارمزان را روي رولت بريزيد و رولت را محكم بپيچيد و گرم سرو نماييد.
پيشنهاد:
به جاي پنير پارمزان مي توانيد از پنير فتا استفاده كنيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» کوفته با سبزیجات خشک
» پیتزای ماکارونی با سبزیجات
» رولت اسفناج همراه با سس لیمو
» دلمه مرغ با سبزیجات
» کتلت دالعدس و سبزیجات
» پیتزای ماکارونی با سبزیجات
» رولت اسفناج همراه با سس لیمو
» دلمه مرغ با سبزیجات
» کتلت دالعدس و سبزیجات
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد