کوفته با سبزیجات خشک
صفحه 1 از 1
کوفته با سبزیجات خشک
کوفته با سبزیجات خشک
مواد لازم :
گوشت چرخ کره: نیم کیلو
برنج : ١ لیوان
لپه : سه چهارم لیوان
پیاز : ٢ عدد بزرگ
تخم مرغ : ٢ عدد
شوید خشک : ٣ ق غ
ترخون خشک : ۴ ق غ
نعنا خشک : ٣ ق غ
رب : ١ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
نان تست خیس کرده : یک عدد
زعفران دم کرده : نصف لیوان
زرشک : به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا گوشت چرخ کردرو با یکی از پیازای رنده شده خوب ورز میدیم بعد
برنج و لپه پخته (برنج درمرحله آبکشی) و سبزیجات خشک و نان تست رو با
گوشت مخلوط کرده در آخر نمک فلفل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم ورز میدیم
و روغن را درماهیتابه داغ میکنیم از مایع گوشت به اندازه کف دست به شکل
توپی فرم میدیم و وسطش رو با یه انگشت سوراخ کنید مقداری از زرشک
روداخلش بریزید سرش رو ببندید بعد همه کوفته رو سرخ کنید در حدی که فقط
روی کوفته ها کمی سفت بشه بعد از این کار در قابلمه ای یک عدد پیاز باقی
مانده رو خرد کنید و با زردچوبه و رب تفت بدید و بعد روش رو آب داغ بریزید
به علاوه کمی فلفل و نمک وقتی شروع به جوشیدن کرد کوفته هارو تک تک
بهش اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا دو ساعت خوب بپزه در اواسط پخت
زعفران دم کرده رو اضافه کنید و در انتها مقداری از ترخون خشک رو روی
کوفته ها بریزید تا بوی ترخون در قابلمه بپیچه.بعد از اینکه دانه های برنج
کاملاباز شد و کوفته جا افتاد غذا امادست.
نوش جان
مواد لازم :
گوشت چرخ کره: نیم کیلو
برنج : ١ لیوان
لپه : سه چهارم لیوان
پیاز : ٢ عدد بزرگ
تخم مرغ : ٢ عدد
شوید خشک : ٣ ق غ
ترخون خشک : ۴ ق غ
نعنا خشک : ٣ ق غ
رب : ١ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
نان تست خیس کرده : یک عدد
زعفران دم کرده : نصف لیوان
زرشک : به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا گوشت چرخ کردرو با یکی از پیازای رنده شده خوب ورز میدیم بعد
برنج و لپه پخته (برنج درمرحله آبکشی) و سبزیجات خشک و نان تست رو با
گوشت مخلوط کرده در آخر نمک فلفل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم ورز میدیم
و روغن را درماهیتابه داغ میکنیم از مایع گوشت به اندازه کف دست به شکل
توپی فرم میدیم و وسطش رو با یه انگشت سوراخ کنید مقداری از زرشک
روداخلش بریزید سرش رو ببندید بعد همه کوفته رو سرخ کنید در حدی که فقط
روی کوفته ها کمی سفت بشه بعد از این کار در قابلمه ای یک عدد پیاز باقی
مانده رو خرد کنید و با زردچوبه و رب تفت بدید و بعد روش رو آب داغ بریزید
به علاوه کمی فلفل و نمک وقتی شروع به جوشیدن کرد کوفته هارو تک تک
بهش اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا دو ساعت خوب بپزه در اواسط پخت
زعفران دم کرده رو اضافه کنید و در انتها مقداری از ترخون خشک رو روی
کوفته ها بریزید تا بوی ترخون در قابلمه بپیچه.بعد از اینکه دانه های برنج
کاملاباز شد و کوفته جا افتاد غذا امادست.
نوش جان
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد