دلمه مرغ با سبزیجات
صفحه 1 از 1
دلمه مرغ با سبزیجات
دلمه مرغ با سبزیجات
مواد لازم :برای 5 نفر
سر ران :5 عدد
هویج :200 گرم
ذرت :200 گرم
نخود فرنگی :200گرم
گوجه فرنگی :دو عدد
پیاز :دو عدد
سیر :دو حبه
فلفل دلمه ای رنگی :مجموعا یک عدد
پودر آویشن :نصف قاشق چایخوری
کره :50 گرم
آبلیمو ونمک زعفران :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برای آماده کردن مرغ موقع جدا کردن سر ران با دست پوست روی ران را می کشیم و سپس سر ران را از ساق آن جدا می کنیم به طوریکه پوست بیشتری روی سر ران بمونه .از ساق های مرغ هم می شه برای درست کردن این غذا استفاده کرد
حالا با چاقوی تیز استخوان آن را خارج می کنیم .و می شه با بیفتک کوب کمی آنرا نازک تر کرد .
ران ها را با کمی زعفران ونمک وابلیمو مزه دار می کنیم ومی گذاریم نیم ساعت بمونه .
دانه های ذرت را با یک سوم لیوان آب و یک قاشق چایخوری نمک را به مدت ده دقیقه با قدرت صد در صد در مایکرو فر و نخود فرنگی را هم با همین مقدار اب ویک قاشق چایخوری نمک به مدت پنج دقیقه با قدرت صد درصد می پزیم .
در حین پختن نخود فرنگی وذرت ففل دلمه ای و گوجه فرنگی و هویج را به صورت حبه قندی ریز خرد می کنیم .
برای شروع پیاز های خرد شده را در کمی کره تفت می دهیم تا سبک بشه و سپس سیر رنده شده را به ان اضافه می کنیم .
بقیه سبزیجات شامل هویج و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به ترتیب به آن اضافه می کنیم تا فقط کمی تفت داده بشوند .ودر آخر پودر آویشن و یک قاشق غذا خوری آبلیمو و کمی نمک هم به ان اضافه می کنیم .
حالا هر تکه مرغ را در یک کاسه کوچک قرار می دهیم به طوریکه پوست آن زیر قرار بگیره . ودر آن یک تا برش خیلی نازک کره قرار می دهیم .
سپس یک تا قاشق از سبزیجات را هم روی آن می ریزیم ومثل بقچه آنرا را تا می زنیم .در کاسه راحتتر تا می خوره .
مابقی سبزیجات را در ظرف پیرکس می ریزیم و یک چهارم لیوان اب جوش به ان اضافه می کنیم و دلمه ها را روی ان می چینیم .
غذا را در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به مدت یک الی یک ساعت وربع می پزیم ....خیلی خوشمزه هست ..نوش جان ....
مواد لازم :برای 5 نفر
سر ران :5 عدد
هویج :200 گرم
ذرت :200 گرم
نخود فرنگی :200گرم
گوجه فرنگی :دو عدد
پیاز :دو عدد
سیر :دو حبه
فلفل دلمه ای رنگی :مجموعا یک عدد
پودر آویشن :نصف قاشق چایخوری
کره :50 گرم
آبلیمو ونمک زعفران :به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا برای آماده کردن مرغ موقع جدا کردن سر ران با دست پوست روی ران را می کشیم و سپس سر ران را از ساق آن جدا می کنیم به طوریکه پوست بیشتری روی سر ران بمونه .از ساق های مرغ هم می شه برای درست کردن این غذا استفاده کرد
حالا با چاقوی تیز استخوان آن را خارج می کنیم .و می شه با بیفتک کوب کمی آنرا نازک تر کرد .
ران ها را با کمی زعفران ونمک وابلیمو مزه دار می کنیم ومی گذاریم نیم ساعت بمونه .
دانه های ذرت را با یک سوم لیوان آب و یک قاشق چایخوری نمک را به مدت ده دقیقه با قدرت صد در صد در مایکرو فر و نخود فرنگی را هم با همین مقدار اب ویک قاشق چایخوری نمک به مدت پنج دقیقه با قدرت صد درصد می پزیم .
در حین پختن نخود فرنگی وذرت ففل دلمه ای و گوجه فرنگی و هویج را به صورت حبه قندی ریز خرد می کنیم .
برای شروع پیاز های خرد شده را در کمی کره تفت می دهیم تا سبک بشه و سپس سیر رنده شده را به ان اضافه می کنیم .
بقیه سبزیجات شامل هویج و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به ترتیب به آن اضافه می کنیم تا فقط کمی تفت داده بشوند .ودر آخر پودر آویشن و یک قاشق غذا خوری آبلیمو و کمی نمک هم به ان اضافه می کنیم .
حالا هر تکه مرغ را در یک کاسه کوچک قرار می دهیم به طوریکه پوست آن زیر قرار بگیره . ودر آن یک تا برش خیلی نازک کره قرار می دهیم .
سپس یک تا قاشق از سبزیجات را هم روی آن می ریزیم ومثل بقچه آنرا را تا می زنیم .در کاسه راحتتر تا می خوره .
مابقی سبزیجات را در ظرف پیرکس می ریزیم و یک چهارم لیوان اب جوش به ان اضافه می کنیم و دلمه ها را روی ان می چینیم .
غذا را در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به مدت یک الی یک ساعت وربع می پزیم ....خیلی خوشمزه هست ..نوش جان ....
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» دلمه قارچ
» رولت سبزیجات
» کتلت دالعدس و سبزیجات
» کوفته با سبزیجات خشک
» پیتزای ماکارونی با سبزیجات
» رولت سبزیجات
» کتلت دالعدس و سبزیجات
» کوفته با سبزیجات خشک
» پیتزای ماکارونی با سبزیجات
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد