کتلت دالعدس و سبزیجات
صفحه 1 از 1
کتلت دالعدس و سبزیجات
کتلت دالعدس و سبزیجات
مواد لازم:
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
پیاز خردشده یک عدد
سیر له شده 4 حبه
زیره 2 قاشق چایخوری
گشنیز خردشده یک قاشق چایخوری
هویج خردشده یک عدد
دالعدس (لپهی قرمز) 250 گرم
آرد سوخاری 20 گرم
مغز گردوی آسیابشده 65 گرم
نخودسبز پختهشده 80 گرم
آب 500 میلیلیتر
جعفری خردشده 3 قاشق سوپخوری
آرد سوخاری اضافه به میزان لازم
روش پخت:
روغنزیتون را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده، سیرلهشده، زیره و گشنیز خردشده را به آن بیفزایید و به مدت2دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. هویج را ریز خرد نموده و لپهی قرمز را به همراه 500 میلیلیتر آب به مواد اضافه کرده، بعد از جوش آمدن حرارت را کم نمایید و درِ ظرف را بگذارید. 25 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بپزد؛ مواد را هم بزنید تا مانع از چسبیدن آن به کف ظرف شود. در 10دقیقهی آخر پخت، در ظرف را بردارید تا آب آن بهطور کامل تبخیر شود.
مواد را به ظرف دیگری انتقال دهید، روی آن را با محافظ بپوشانید و 10 دقیقه زمان دهید تا خنک شود.
آرد سوخاری، مغز گردوی آسیابشده، نخود سبز و جعفری خردشده را به مواد بیافزایید و مخلوط نمایید. آن را 8 تا 10 قسمت کنید و در دست بهصورت گرد مسطح شکل دهید، بهمدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس، داخل پودرسوخاری بغلطانید و در روغنمایع فراوان سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود. کتلتها را در ظرف دلخواه بچینید و با انواع سالاد سبزيجات میل نمایید
مواد لازم:
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری
پیاز خردشده یک عدد
سیر له شده 4 حبه
زیره 2 قاشق چایخوری
گشنیز خردشده یک قاشق چایخوری
هویج خردشده یک عدد
دالعدس (لپهی قرمز) 250 گرم
آرد سوخاری 20 گرم
مغز گردوی آسیابشده 65 گرم
نخودسبز پختهشده 80 گرم
آب 500 میلیلیتر
جعفری خردشده 3 قاشق سوپخوری
آرد سوخاری اضافه به میزان لازم
روش پخت:
روغنزیتون را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز خردشده، سیرلهشده، زیره و گشنیز خردشده را به آن بیفزایید و به مدت2دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. هویج را ریز خرد نموده و لپهی قرمز را به همراه 500 میلیلیتر آب به مواد اضافه کرده، بعد از جوش آمدن حرارت را کم نمایید و درِ ظرف را بگذارید. 25 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بپزد؛ مواد را هم بزنید تا مانع از چسبیدن آن به کف ظرف شود. در 10دقیقهی آخر پخت، در ظرف را بردارید تا آب آن بهطور کامل تبخیر شود.
مواد را به ظرف دیگری انتقال دهید، روی آن را با محافظ بپوشانید و 10 دقیقه زمان دهید تا خنک شود.
آرد سوخاری، مغز گردوی آسیابشده، نخود سبز و جعفری خردشده را به مواد بیافزایید و مخلوط نمایید. آن را 8 تا 10 قسمت کنید و در دست بهصورت گرد مسطح شکل دهید، بهمدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس، داخل پودرسوخاری بغلطانید و در روغنمایع فراوان سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود. کتلتها را در ظرف دلخواه بچینید و با انواع سالاد سبزيجات میل نمایید
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد