کوفته ازمیر
3 مشترك
صفحه 1 از 1
کوفته ازمیر
درود ابتدا باید بگم غذاهای که من در این بخش برای شما دوستان میگذارم قبلا توسط خودم پخت شده و امتحان شده هستند و به ذائقه خیلی از مهمانهایمان سازگار بوده است امیدوارم شما هم این غذاها را طبخ و مصرف کنید.
مواد کوفته : پیاز رنده شده 1عدد بزرگ گوشت چرخ کرده 500گرم بدون چربی ، سیب زمینی رنده شده 1عدد بزرگ، جعفری خردشده 40 گرم ، پودر نان باگت 2قاشق غذا خوری ، تخم مرغ 1عدد ،نمک -فلفل سیاه و فلفل قرمز-زیره پودر شده -پودر سیر-زردچوبه به مقدار لازم و کمی پودرآویشن
و مواد سس کوفته :گوجه رنده شده 3عدد رب گوجه 2 قاشق غذا خوری سیب زمینی خلال شده سیر 4 حبه و تمامی ادویه جات بالا
تمامی مواد کوفته را با هم مخلوط میکنیم و کمی استراحت می دهیم (حدود یک ساعت )و بعد تکه های اندازه گردو برداشته و کمی صاف میکنیم یا با قالب فلافل آنها را قالب می زنیم و در روغن سرخ میکنیم
گوجه و رب گوجه و سیر له شده یا خرد شده و ادیه جات لازم (فلفل سیاه و قرمز و زیره و آویشن، و نمک و پودر سیر )را با هم می گذاریم کمی بپزد بعد به مقدار لازم آب به آن اضافه می کنیم و سیب زمینی ها را در آن می ریزیم تا نیم پز شود بعد کوفته های سرخ شده را به این مواد اضافه میکنیم و میگذاریم جا بیفتد با هیچ وسیله ای آنرا هم نمی زنیم چون کوفته ها له می شود و آب آن باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بگیرد .
این غذا را هم با نان میل میکنند هم با برنج
مواد کوفته : پیاز رنده شده 1عدد بزرگ گوشت چرخ کرده 500گرم بدون چربی ، سیب زمینی رنده شده 1عدد بزرگ، جعفری خردشده 40 گرم ، پودر نان باگت 2قاشق غذا خوری ، تخم مرغ 1عدد ،نمک -فلفل سیاه و فلفل قرمز-زیره پودر شده -پودر سیر-زردچوبه به مقدار لازم و کمی پودرآویشن
و مواد سس کوفته :گوجه رنده شده 3عدد رب گوجه 2 قاشق غذا خوری سیب زمینی خلال شده سیر 4 حبه و تمامی ادویه جات بالا
تمامی مواد کوفته را با هم مخلوط میکنیم و کمی استراحت می دهیم (حدود یک ساعت )و بعد تکه های اندازه گردو برداشته و کمی صاف میکنیم یا با قالب فلافل آنها را قالب می زنیم و در روغن سرخ میکنیم
گوجه و رب گوجه و سیر له شده یا خرد شده و ادیه جات لازم (فلفل سیاه و قرمز و زیره و آویشن، و نمک و پودر سیر )را با هم می گذاریم کمی بپزد بعد به مقدار لازم آب به آن اضافه می کنیم و سیب زمینی ها را در آن می ریزیم تا نیم پز شود بعد کوفته های سرخ شده را به این مواد اضافه میکنیم و میگذاریم جا بیفتد با هیچ وسیله ای آنرا هم نمی زنیم چون کوفته ها له می شود و آب آن باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بگیرد .
این غذا را هم با نان میل میکنند هم با برنج
اين مطلب آخرين بار توسط فرزانه در السبت يناير 31, 2009 6:59 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
فرزانه- عضو سایت
- Registration date : 2009-01-17
تعداد پستها : 107
امتیاز : 3
رد: کوفته ازمیر
به به چه غذای خوشمزه ای من هم خوردم و لذت برد از آموزش شما خانم فرزانه ممنونم
zaghi48- عضو تلاشگر
- Registration date : 2009-01-11
تعداد پستها : 157
آدرس پستي : s_ir_kh2006@yahoo.com
امتیاز : 69
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد