تهچين ماهي
صفحه 1 از 1
تهچين ماهي
تهچين ماهي
مواد اولیه :
* فيله ماهي 400 گرم
* برنج چهار پيمانه
* پياز سرخشده سه قاشق غذاخوري
* زعفران آبكرده يك استكان
* سير سرخشده چهار حبه
* نمك، زردچوبه و ادويه و کره به ميزان لازم
* شويد و گشنيز خردشده 400 گرم
طرز تهيه:
ابتدا فيله ماهي را قيمهاي خرد كرده، با پياز، زعفران و آبليمو به مدت 30 دقيقه مزهدار نماييد. بعد با كره به آرامي سرخ كنيد. پياز و سير سرخشده را به آن اضافه کرده، زردچوبه و ادويه بزنيد. در آخر شويد و گشنيز خردشده را بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا سبزيها تفت بخورد. بعد برنج آبكششده را درون ظرف ريخته و مواد را روي آن بريزيد و دوباره برنج را ريخته براي خوشرنگ و خوشطعم شدن برنج، زعفران آب شده را روي آن بريزيد و به مدت 25 دقيقه بگذاريد دم بكشد.
نكته:
اين غذا را ميتوانيد به صورت دمي نيز تهيه كنيد.
مواد اولیه :
* فيله ماهي 400 گرم
* برنج چهار پيمانه
* پياز سرخشده سه قاشق غذاخوري
* زعفران آبكرده يك استكان
* سير سرخشده چهار حبه
* نمك، زردچوبه و ادويه و کره به ميزان لازم
* شويد و گشنيز خردشده 400 گرم
طرز تهيه:
ابتدا فيله ماهي را قيمهاي خرد كرده، با پياز، زعفران و آبليمو به مدت 30 دقيقه مزهدار نماييد. بعد با كره به آرامي سرخ كنيد. پياز و سير سرخشده را به آن اضافه کرده، زردچوبه و ادويه بزنيد. در آخر شويد و گشنيز خردشده را بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا سبزيها تفت بخورد. بعد برنج آبكششده را درون ظرف ريخته و مواد را روي آن بريزيد و دوباره برنج را ريخته براي خوشرنگ و خوشطعم شدن برنج، زعفران آب شده را روي آن بريزيد و به مدت 25 دقيقه بگذاريد دم بكشد.
نكته:
اين غذا را ميتوانيد به صورت دمي نيز تهيه كنيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد