تارت گوشت و جعفري
صفحه 1 از 1
تارت گوشت و جعفري
تارت گوشت و جعفري
مواد اولیه :
* آرد الك شده 180 گرم
* نمك به ميزان لازم
* روغن جامد 90 گرم
* سفيده تخممرغ دو عدد
* گوشت چرخ كرده و سرخ شده چهار قاشق سوپخوري
* جعفري و آب از هر کدام دو قاشق سوپخوري
* بادام خرد شده 90 گرم
* سس سفيد و قرمز دو قاشق غذاخوري
* فلفل دلمهاي قرمز يك قاشق غذاخوري
* پنير پيتزاي رنده شده دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
آرد، نمك و آب را در ظرفي بريزيد و روغن را با چنگال به خورد آرد دهيد. سپس خمير را صاف و گلوله كرده، كنار بگذاريد تا استراحت كند. بعد خمير را باز كرده كف و ديواره نان را سوراخ كنيد تارت را درون فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بپزيد. سس سفيد و قرمز را داخل آن بريزيد و گوشت چرخ كرده و جعفري را روي آن بپاشيد. همراه با فلفل دلمهاي به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد. بعد سفيده تخممرغ را بزنيد تا پف كند. پنير پيتزا و بادام را به آن اضافه كرده روي گوشت بدهيد و دوباره در فر به مدت 10 دقيقه با حرارت170 درجه بپزيد.
مواد اولیه :
* آرد الك شده 180 گرم
* نمك به ميزان لازم
* روغن جامد 90 گرم
* سفيده تخممرغ دو عدد
* گوشت چرخ كرده و سرخ شده چهار قاشق سوپخوري
* جعفري و آب از هر کدام دو قاشق سوپخوري
* بادام خرد شده 90 گرم
* سس سفيد و قرمز دو قاشق غذاخوري
* فلفل دلمهاي قرمز يك قاشق غذاخوري
* پنير پيتزاي رنده شده دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
آرد، نمك و آب را در ظرفي بريزيد و روغن را با چنگال به خورد آرد دهيد. سپس خمير را صاف و گلوله كرده، كنار بگذاريد تا استراحت كند. بعد خمير را باز كرده كف و ديواره نان را سوراخ كنيد تارت را درون فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بپزيد. سس سفيد و قرمز را داخل آن بريزيد و گوشت چرخ كرده و جعفري را روي آن بپاشيد. همراه با فلفل دلمهاي به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد. بعد سفيده تخممرغ را بزنيد تا پف كند. پنير پيتزا و بادام را به آن اضافه كرده روي گوشت بدهيد و دوباره در فر به مدت 10 دقيقه با حرارت170 درجه بپزيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد