تهیه استانبولی و ترشی پیاز
صفحه 1 از 1
تهیه استانبولی و ترشی پیاز
تهیه استانبولی و ترشی پیاز
مواد لازم:
برنج سه پیمانه- گوجه فرنگی متوسط نیم کیلو- پیاز متوسط ۳ عدد- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم- آب گوشت یک پیمانه- سیب زمینی متوسط ۴ عدد- رب یک قاشق غذاخوری سرخالی- نمک و فلفل و زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیازها را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم گوشت را نیز در پیاز سرخ می کنیم گوجه ها ریز خرد کرده به گوشت و پیاز اضافه می کنیم اگر از پوست گوجه را در غذا دوست ندارید حتماً پوست گوجه را بگیرید در انتها کمی رب سرخ شده برای بهتر شدن رنگ غذا به آن اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و سرخ می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم. سپس برنج را به مواد اضافه می کنیم و برنج را به صورت کته دم می کنیم فقط دقت داشته باشید برای این که کته شما شفته نشود یک ساعت قبل از تهیه غذا برنج را در آب نمک خیس کنید. بعد هنگام طبخ آب برنج را عوض کرده و برنج را بشویید روی برنج به اندازه یک بند انگشت اگر آب باشد کافی است و برای پخت این غذا چون آب گوشت و آب گوجه فرنگی هست نیازی نیست که آب به غذا اضافه کنید اما اگر کمتر از حد لازم هست کمی آب نیز می توانید اضافه کنید.
برنج و مواد را تا هنگامی که در حال جوشیدن هست و آب آن هنوز جمع نشده است چند بار از زیر به رو هم بزنید تا موارد در ته ظرف باقی نماند و با همه برنج مخلوط شود و به یاد داشته باشید که غذاهایی مثل آلبالوپلو، لوبیاپلو یا همین استانبولی باید روی حرارت خیلی کم دم بکشد تا زیر غذا اصطلاحاً ته دیگش نسوزد.
برای تهیه ترشی پیاز باید اول پیاز های ریز را اول شسته و بعد بگذارید که آب آن کشیده شود. بعد از آن، آنها را پوست بگیرید و داخل شیشه یا دبه مورد نظر ریخته و سرکه به آن اضافه کنید به اندازه نصف قاشق چای خوری نمک نیز اضافه کنید. سرکه باید تا روی ظرف را بگیرد. در آن را محکم ببندید. ترشی پیاز تا ۱۰ روز بعد آماده می گردد
مواد لازم:
برنج سه پیمانه- گوجه فرنگی متوسط نیم کیلو- پیاز متوسط ۳ عدد- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم- آب گوشت یک پیمانه- سیب زمینی متوسط ۴ عدد- رب یک قاشق غذاخوری سرخالی- نمک و فلفل و زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیازها را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم گوشت را نیز در پیاز سرخ می کنیم گوجه ها ریز خرد کرده به گوشت و پیاز اضافه می کنیم اگر از پوست گوجه را در غذا دوست ندارید حتماً پوست گوجه را بگیرید در انتها کمی رب سرخ شده برای بهتر شدن رنگ غذا به آن اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و سرخ می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم. سپس برنج را به مواد اضافه می کنیم و برنج را به صورت کته دم می کنیم فقط دقت داشته باشید برای این که کته شما شفته نشود یک ساعت قبل از تهیه غذا برنج را در آب نمک خیس کنید. بعد هنگام طبخ آب برنج را عوض کرده و برنج را بشویید روی برنج به اندازه یک بند انگشت اگر آب باشد کافی است و برای پخت این غذا چون آب گوشت و آب گوجه فرنگی هست نیازی نیست که آب به غذا اضافه کنید اما اگر کمتر از حد لازم هست کمی آب نیز می توانید اضافه کنید.
برنج و مواد را تا هنگامی که در حال جوشیدن هست و آب آن هنوز جمع نشده است چند بار از زیر به رو هم بزنید تا موارد در ته ظرف باقی نماند و با همه برنج مخلوط شود و به یاد داشته باشید که غذاهایی مثل آلبالوپلو، لوبیاپلو یا همین استانبولی باید روی حرارت خیلی کم دم بکشد تا زیر غذا اصطلاحاً ته دیگش نسوزد.
برای تهیه ترشی پیاز باید اول پیاز های ریز را اول شسته و بعد بگذارید که آب آن کشیده شود. بعد از آن، آنها را پوست بگیرید و داخل شیشه یا دبه مورد نظر ریخته و سرکه به آن اضافه کنید به اندازه نصف قاشق چای خوری نمک نیز اضافه کنید. سرکه باید تا روی ظرف را بگیرد. در آن را محکم ببندید. ترشی پیاز تا ۱۰ روز بعد آماده می گردد
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» استانبولی ذرت
» خوراک مرغ و پیاز
» ترشی لوبیا سبز با قارچ
» طرز تهیه دسر موز و بستني
» طرز تهیه املت اسپانیای در کمتر از 3 دقیقه
» خوراک مرغ و پیاز
» ترشی لوبیا سبز با قارچ
» طرز تهیه دسر موز و بستني
» طرز تهیه املت اسپانیای در کمتر از 3 دقیقه
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد