استانبولی ذرت
صفحه 1 از 1
استانبولی ذرت
مواد لازم :
برنج به تعداد نفرات ( هر نفر یک پیمانه)
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
ذرت دو پیمانه
نخود فرنگی یک پیمانه
گوجه فرنگی سه عدد
زعفران نصف فنجان دم کشیده
نمک - زردچوبه - فلفل سیاه- ادویه پلویی به میزان لازم
طرز تهیه :
برنج رو از یک ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید.
پیازها رو خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدید تا سبک بشه .
گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و بعد از عوض شدن رنگ گوشت ها کمی زردچوبه اضافه کرده و سیب زمینی ها رو هم اضافه کنید و تفت بدید .
گوجه ها رو خرد کرده و به مخلوط اضافه می کنیم . در صورت دلخواه یکی دو قاشق رب گوجه فرنگی هم می تونید اضافه کنید.
در آخر ذرت های بخارپز شده و نخود فرنگی رو هم اضافه می کنیم و یک لیوان آب اضافه می کنیم تا موادمون بپزه .
در قابلمه ای دو برابر حجم مواد و برنج آب و کمی نمک و روغن جوش میاریم و برنج رو بهش اضافه می کنیم. بعد از دوباره جوش اومدن آب برنج مواد رو همراه با آب داخل سس به برنج اضافه می کنیم . توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن سس آب برنج حدودیک بند انگشت بالاتر از برنج باید باشه و بیشتر از این باعث خمیر شدن استانبولی میشه.
بعد از کشیده شدن آب برنج زعفران رو روی برنج بریزید و دم کنی رو بزارید و زمان بدید تا استانبولی دم بکشه و در ظرف مناسب سرو کنید .
نوش جان
** نکته ها **
معمولاً در تهیه ی استانبولی به دلخواه موادی می تونید اضافه و یا کم کنید که این بسته به ذائقه و مواد موجود در یخچالتون داره .
این نوع استانبولی هم تجربه ی خوشمزه ای بود
برنج به تعداد نفرات ( هر نفر یک پیمانه)
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
ذرت دو پیمانه
نخود فرنگی یک پیمانه
گوجه فرنگی سه عدد
زعفران نصف فنجان دم کشیده
نمک - زردچوبه - فلفل سیاه- ادویه پلویی به میزان لازم
طرز تهیه :
برنج رو از یک ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید.
پیازها رو خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدید تا سبک بشه .
گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و بعد از عوض شدن رنگ گوشت ها کمی زردچوبه اضافه کرده و سیب زمینی ها رو هم اضافه کنید و تفت بدید .
گوجه ها رو خرد کرده و به مخلوط اضافه می کنیم . در صورت دلخواه یکی دو قاشق رب گوجه فرنگی هم می تونید اضافه کنید.
در آخر ذرت های بخارپز شده و نخود فرنگی رو هم اضافه می کنیم و یک لیوان آب اضافه می کنیم تا موادمون بپزه .
در قابلمه ای دو برابر حجم مواد و برنج آب و کمی نمک و روغن جوش میاریم و برنج رو بهش اضافه می کنیم. بعد از دوباره جوش اومدن آب برنج مواد رو همراه با آب داخل سس به برنج اضافه می کنیم . توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن سس آب برنج حدودیک بند انگشت بالاتر از برنج باید باشه و بیشتر از این باعث خمیر شدن استانبولی میشه.
بعد از کشیده شدن آب برنج زعفران رو روی برنج بریزید و دم کنی رو بزارید و زمان بدید تا استانبولی دم بکشه و در ظرف مناسب سرو کنید .
نوش جان
** نکته ها **
معمولاً در تهیه ی استانبولی به دلخواه موادی می تونید اضافه و یا کم کنید که این بسته به ذائقه و مواد موجود در یخچالتون داره .
این نوع استانبولی هم تجربه ی خوشمزه ای بود
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
امتیاز : 4415
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد