طرز تهيه خوراك قلوه
صفحه 1 از 1
طرز تهيه خوراك قلوه
موادلازم:
قلوه ي گوسفند 10-8 عدد
كره ي پاستوريزه 2 قاشق غذاخوري
روغن مايع مخصوص سرخ كردن 1 قاشق غذاخوري
قارچ چهار قاچ شده 120 گرم
عصاره ي گوشت 1 ليوان
خامه ي پاستوريزه 150 گرم
سس خردل 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
روش تهيه:
قلوه ها را شسته، پوسته ي روي آنها را بگيريد و به 4 قسمت تقسيم كنيد. سپس در تابه كره و روغن را بريزيد، و قلوه ها را اضافه نماييد و به مدت 4-3 دقيقه تفت دهيد تا رنگ قلوه كمي تغيير كند .سپس قلوه ها را از تابه خارج كنيد. قارچ ها را به تابه اضافه كرده و به مدت 3-2 دقيقه تفت دهيد تا آب قارچ ها گرفته شود. عصاره ي گوشت، خامه، سس خردل، نمك و فلفل را نيز اضافه كنيد تا حدود 2-1 دقيقه بجوشد. درنهايت قلوه ها را اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا سس غليظ شود. درصورت تمايل مي توانيد از پيازچه براي تزئين آن استفاده كنيد
قلوه ي گوسفند 10-8 عدد
كره ي پاستوريزه 2 قاشق غذاخوري
روغن مايع مخصوص سرخ كردن 1 قاشق غذاخوري
قارچ چهار قاچ شده 120 گرم
عصاره ي گوشت 1 ليوان
خامه ي پاستوريزه 150 گرم
سس خردل 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
روش تهيه:
قلوه ها را شسته، پوسته ي روي آنها را بگيريد و به 4 قسمت تقسيم كنيد. سپس در تابه كره و روغن را بريزيد، و قلوه ها را اضافه نماييد و به مدت 4-3 دقيقه تفت دهيد تا رنگ قلوه كمي تغيير كند .سپس قلوه ها را از تابه خارج كنيد. قارچ ها را به تابه اضافه كرده و به مدت 3-2 دقيقه تفت دهيد تا آب قارچ ها گرفته شود. عصاره ي گوشت، خامه، سس خردل، نمك و فلفل را نيز اضافه كنيد تا حدود 2-1 دقيقه بجوشد. درنهايت قلوه ها را اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا سس غليظ شود. درصورت تمايل مي توانيد از پيازچه براي تزئين آن استفاده كنيد
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» خوراك جگر با سبزيجات
» خوراك مرغ پرتغالي
» خوراك گل كلـــم با خامه
» ساندويچ گوشت جديد
» خوراك برنج و مرغ رژيمي(كم كلسترول)
» خوراك مرغ پرتغالي
» خوراك گل كلـــم با خامه
» ساندويچ گوشت جديد
» خوراك برنج و مرغ رژيمي(كم كلسترول)
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد