اردوور بادنجان و پنیر ( تاپاز)
2 مشترك
صفحه 1 از 1
اردوور بادنجان و پنیر ( تاپاز)
اردوور بادنجان و پنیر ( تاپاز)
(به زبان اسپانیایی به اردور یا پیش غذا تاپاز میگویند )
(برگردان از يك كتاب آشپزي اسپانيايي مصور )
مواد لازم : برای 3 الی 4 نفر
بادمجان 2 عدد
سس گوجه فرنگی به میزان دلخواه
پودر آویشن یا کاکوتی ( یا ارگانو ) کمی
روغن زیتون بی بو ( اگر بودار آنرا دوست دارید میتوانید استفاده کنید )
از روغن دلخواه خودتان ميتوانيد استفاده كنيد .
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
یادمجان ها را بشویید . از درازا به صورت ورقه های نازک ببرید . به مدت 2
ساعت داخل آب نمک قرار دهید تا زهراب و تلخي آن گرفته شود و بعد شسته و
خشک کنید . داخل روغن زيتون کمی سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند . بعد روی
آنها کمی سس گوجه فرنگی بمالید و یک برش کالباس و یک ورقه پنیر ( یا کمی
پنیر رنده شده فرار دهید و کمی پودر آویشن یا پودر کاکوتی یا
( ارگانو ) روی آن یپاشید و داخل فر قرار دهید . وقتی پنیر روی آن ذوب شد این پیش غذا به صورت گرم آماده سرو است .
اگر مایل بودید مجددا میتوانید روی آن از سس گوجه استفاده کنید .
نوش جان
150 گرم کالباس با برش نازک ( از نوع دلخواه )
150 گرم پنیر پیتزا ( یا از نوع ورقه یا رنده شده )
(به زبان اسپانیایی به اردور یا پیش غذا تاپاز میگویند )
(برگردان از يك كتاب آشپزي اسپانيايي مصور )
مواد لازم : برای 3 الی 4 نفر
بادمجان 2 عدد
سس گوجه فرنگی به میزان دلخواه
پودر آویشن یا کاکوتی ( یا ارگانو ) کمی
روغن زیتون بی بو ( اگر بودار آنرا دوست دارید میتوانید استفاده کنید )
از روغن دلخواه خودتان ميتوانيد استفاده كنيد .
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
یادمجان ها را بشویید . از درازا به صورت ورقه های نازک ببرید . به مدت 2
ساعت داخل آب نمک قرار دهید تا زهراب و تلخي آن گرفته شود و بعد شسته و
خشک کنید . داخل روغن زيتون کمی سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند . بعد روی
آنها کمی سس گوجه فرنگی بمالید و یک برش کالباس و یک ورقه پنیر ( یا کمی
پنیر رنده شده فرار دهید و کمی پودر آویشن یا پودر کاکوتی یا
( ارگانو ) روی آن یپاشید و داخل فر قرار دهید . وقتی پنیر روی آن ذوب شد این پیش غذا به صورت گرم آماده سرو است .
اگر مایل بودید مجددا میتوانید روی آن از سس گوجه استفاده کنید .
نوش جان
150 گرم کالباس با برش نازک ( از نوع دلخواه )
150 گرم پنیر پیتزا ( یا از نوع ورقه یا رنده شده )
رد: اردوور بادنجان و پنیر ( تاپاز)
اولش خوب اومدي ولي آخرش با پنير پبتزا چربوچيلي شد
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» پستای پنیر
» تست خود شناسی پنیر
» املت قارچ و پنیر
» ماکارونی لقمه ای با پنیر
» اردور خیار با پنیر خامه ای
» تست خود شناسی پنیر
» املت قارچ و پنیر
» ماکارونی لقمه ای با پنیر
» اردور خیار با پنیر خامه ای
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد