ماکارونی لقمه ای با پنیر
صفحه 1 از 1
ماکارونی لقمه ای با پنیر
ماکارونی لقمه ای با پنیر
مواد لازم:
ماکارونی : ابسته کوچک
پیاز : ١ عدد نگینی خرد شده
گوشت چرخ کرده : ٣٠٠ گرم
سیب زمینی : ١ عدد نگینی خرد شده
فلفل دلمه ای : ١ عدد بزرگ
پنیر پیتزا : به میزان لازم
نمک فلفل زردچوبه : کمی
زنجبیل و جوز هندی : کمی
رب گوجه فرنگی : ٣ قاشق غذاخوری
آب و روغن : ١ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا آب رو تو قابلمه همرا با کمی نمک و روغن بزارید تا جوش بیاد در همین
حین روغن رو درتابه ریخته و پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه
میکنیم بعد فلفل دلمه ای و سیب زمینی رو به پیاز اضافه میکنیم بعد از اینکه سرخ
شد ادویه رو اضافه میکنیم و در ظرف جداگانه ای رب رو با یک لیوان آب
مخلوط میکنیم و همراه با نمک و فلفل به موادمون اضافه میکنیم.بعد ازینکه آب
جوش اومد ماکارونی رو داخل آب میریزیم و بعد از ١٠ دقیقه آبکشی میکنیم و
با موادمون مخلوط میکنیم و میزاریم دم بشه اگه برای دم کردن ماکارونی از ١
پیمانه آب و روغن هم استفاده کنید ماکارونی شما تازگی خودش رو تا لحظه سرو
کاملا حفظ میکنه و خشک نمیشه. بعد ازینکه دم کشید بشقابی رو برای سرو آماده
میکنیم و یک چنگال را داخل ماکارونی فرو کرده و میچرخونیم تا چنگال پر شه
و به همون شکل تو بشقاب میزاریم و به وسیله یه چنگال دیگه اونو از چنگال جدا
میکنیم تا شکلش به هم نریزه بعد ۴/١ یک ورقه پنیر پیتزایی رو که داریم رو
روش میزاریم و داخل مایکروفر به مدت ١ دقیقه قرار میدیم تا پنیر آب بشه بعد
دورش رو همون طور که تو شکل میبینید با فلفل دلمه ای ریز شده و شوید و فلفل
سیاه تزئیین میکنیم! نوش جان!کسانیکه رژیم ندارن میتونن ٣ لقمه یا بیشتر تو
بشقابشون سرو کنن.
نوش جان!
مواد لازم:
ماکارونی : ابسته کوچک
پیاز : ١ عدد نگینی خرد شده
گوشت چرخ کرده : ٣٠٠ گرم
سیب زمینی : ١ عدد نگینی خرد شده
فلفل دلمه ای : ١ عدد بزرگ
پنیر پیتزا : به میزان لازم
نمک فلفل زردچوبه : کمی
زنجبیل و جوز هندی : کمی
رب گوجه فرنگی : ٣ قاشق غذاخوری
آب و روغن : ١ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا آب رو تو قابلمه همرا با کمی نمک و روغن بزارید تا جوش بیاد در همین
حین روغن رو درتابه ریخته و پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه
میکنیم بعد فلفل دلمه ای و سیب زمینی رو به پیاز اضافه میکنیم بعد از اینکه سرخ
شد ادویه رو اضافه میکنیم و در ظرف جداگانه ای رب رو با یک لیوان آب
مخلوط میکنیم و همراه با نمک و فلفل به موادمون اضافه میکنیم.بعد ازینکه آب
جوش اومد ماکارونی رو داخل آب میریزیم و بعد از ١٠ دقیقه آبکشی میکنیم و
با موادمون مخلوط میکنیم و میزاریم دم بشه اگه برای دم کردن ماکارونی از ١
پیمانه آب و روغن هم استفاده کنید ماکارونی شما تازگی خودش رو تا لحظه سرو
کاملا حفظ میکنه و خشک نمیشه. بعد ازینکه دم کشید بشقابی رو برای سرو آماده
میکنیم و یک چنگال را داخل ماکارونی فرو کرده و میچرخونیم تا چنگال پر شه
و به همون شکل تو بشقاب میزاریم و به وسیله یه چنگال دیگه اونو از چنگال جدا
میکنیم تا شکلش به هم نریزه بعد ۴/١ یک ورقه پنیر پیتزایی رو که داریم رو
روش میزاریم و داخل مایکروفر به مدت ١ دقیقه قرار میدیم تا پنیر آب بشه بعد
دورش رو همون طور که تو شکل میبینید با فلفل دلمه ای ریز شده و شوید و فلفل
سیاه تزئیین میکنیم! نوش جان!کسانیکه رژیم ندارن میتونن ٣ لقمه یا بیشتر تو
بشقابشون سرو کنن.
نوش جان!
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» پيتزاي لقمه اي
» لازانیای لقمهای
» کرفس لقمه ای
» ماکارونی و خواص آن
» طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ
» لازانیای لقمهای
» کرفس لقمه ای
» ماکارونی و خواص آن
» طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد