كلوچه ليمويي راحت و خوشمزه
صفحه 1 از 1
كلوچه ليمويي راحت و خوشمزه
براي ايجاد يك مزه ي بزرگ بايد به دنبال ليمو هاي بزرگ باشيد. ميوه هاي زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. براي صرفه جويي در زمان، و پريدن از يك مرحله، به جاي كرم از بستني براي وسط كيك استفاده كنيد.
اطلاعات عمومي
كالري 546
چربي 30 گرم
چربي اشباع ----
كلسترول 192 ميلي گرم
سديم 276 ميلي گرم
مجموع كربوهيدرات 67 گرم
فيبر غذايي 1گرم
قند ---
پروتئين 7 گرم
كلسيم ---
زمان: 40 دقيقه
دماي فر: 375
مواده لازم
• 2/1- 1 فنجان آرد كيك
• 1 قاشق چاي خوري بكينگ پودر
• 4/1 قاشق چاي خوري نمك
• 4/1 قاشق چاي خوري جوش شيرين
• 6 قاشق سوپ خوري كره بدون نمك
• 1 فنجان شكر
• 2 قاشق سوپ خوري شكر
• 3 تخم مرغ بزرگ
• 4/1 قاشق چاي خوري وانيل
• 3/1 فنجان شير
• 1 ليموي بزرگ و 4/1 فنجان آب ليمو
• 1 فنجان كرم
• 2 قاشق سوپ خوري زنجبيل
دستور
1- درست كردن كيك:
دماي فر را روي 375 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. در يك ظرف جداگانه آرد، بكينگ پودر، نمك و جوش شيرين را الك كنيد. 1 فنجان شكر و كره را در يك كاسه متوسط ريخته و آن ها را با دستگاه مخلوط كن و با سرعت متوسط تا زماني كه پف كند، مخلوط كنيد. يكي يكي تخم مرغ ها را به خمير اضافه كرده و مخلوط كنيد، بعد به تناوب آرد را به خمير اضافه كرده تا وقتي كه تركيب شوند آن ها را مخلوط كنيد. آب ليمو را هم بزنيد و به آن ها اضافه كنيد. 3/1 از خمير را در يك ظرف سفالي ريخته و آن را در فر قرار دهيد تا زماني كه لبه هاي آن طلايي شود كه حدودا 10 دقيقه طول مي كشد. زماني كه آن را از فر در مي آوريد اجازه دهيد تا خنك شود، بعد از 5 دقيقه آن را برگردانيد تا كاملا خنك شود.
2- درست كردن كرم:
دو قاشق شكر باقي مانده و زنجبيل را به كرم اضافه كنيد و هم بزنيد و به اندازه 2/1 اينچ روي كيك ها بماليد و آن ها را سرو كنيد.
اطلاعات عمومي
كالري 546
چربي 30 گرم
چربي اشباع ----
كلسترول 192 ميلي گرم
سديم 276 ميلي گرم
مجموع كربوهيدرات 67 گرم
فيبر غذايي 1گرم
قند ---
پروتئين 7 گرم
كلسيم ---
زمان: 40 دقيقه
دماي فر: 375
مواده لازم
• 2/1- 1 فنجان آرد كيك
• 1 قاشق چاي خوري بكينگ پودر
• 4/1 قاشق چاي خوري نمك
• 4/1 قاشق چاي خوري جوش شيرين
• 6 قاشق سوپ خوري كره بدون نمك
• 1 فنجان شكر
• 2 قاشق سوپ خوري شكر
• 3 تخم مرغ بزرگ
• 4/1 قاشق چاي خوري وانيل
• 3/1 فنجان شير
• 1 ليموي بزرگ و 4/1 فنجان آب ليمو
• 1 فنجان كرم
• 2 قاشق سوپ خوري زنجبيل
دستور
1- درست كردن كيك:
دماي فر را روي 375 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. در يك ظرف جداگانه آرد، بكينگ پودر، نمك و جوش شيرين را الك كنيد. 1 فنجان شكر و كره را در يك كاسه متوسط ريخته و آن ها را با دستگاه مخلوط كن و با سرعت متوسط تا زماني كه پف كند، مخلوط كنيد. يكي يكي تخم مرغ ها را به خمير اضافه كرده و مخلوط كنيد، بعد به تناوب آرد را به خمير اضافه كرده تا وقتي كه تركيب شوند آن ها را مخلوط كنيد. آب ليمو را هم بزنيد و به آن ها اضافه كنيد. 3/1 از خمير را در يك ظرف سفالي ريخته و آن را در فر قرار دهيد تا زماني كه لبه هاي آن طلايي شود كه حدودا 10 دقيقه طول مي كشد. زماني كه آن را از فر در مي آوريد اجازه دهيد تا خنك شود، بعد از 5 دقيقه آن را برگردانيد تا كاملا خنك شود.
2- درست كردن كرم:
دو قاشق شكر باقي مانده و زنجبيل را به كرم اضافه كنيد و هم بزنيد و به اندازه 2/1 اينچ روي كيك ها بماليد و آن ها را سرو كنيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» راحت میشم-- کی پس ما راحت میشیم؟
» كلوچه خامه اي
» خیلی بی من راحت بودی؟
» ماهی اس(خوشمزه)
» كيك ها خوشمزه هستند ولي ...
» كلوچه خامه اي
» خیلی بی من راحت بودی؟
» ماهی اس(خوشمزه)
» كيك ها خوشمزه هستند ولي ...
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد