كلوچه خامه اي
صفحه 1 از 1
كلوچه خامه اي
مواد لازم (براي 12 عدد)
مايه ي خمير تازه 2 قاشق چايخوري
شكر 2 قاشق غذاخوري
شير پاستوريزه ي گرم 350 گرم
آرد سفيد گندم 450-500 گرم
نمك نصف قاشق چايخوري
كره پساتوريزه ي آب شده 60 گرم
مرباي توت فرنگي 1 پيمانه
خامه ي پاستوريزه شيرين شده 1 پيمانه ( 200 گرم)
پودر قند 2 قاشق غذاخوري
روش تهيه :
مايه ي خمير و 1 قاشق چايخوري شكر و شير را در ظرفي مخلوط كنيد و در جاي گرم به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا پف كند(اصطلاحاً عمل كند). كره، بقيه شكر، شير و نمك را با هم مخلوط كنيد. آرد را كم كم بيفزاييد و خوب ورز دهيد تا خمير صاف و يك دستي حاصل شود. روي سطح صافي، كمي آرد بپاشيد و خمير را به مدت 10 دقيقه ورز دهيد تا نرم شود. سپس روي خمير را بپوشانيد و در يك جاي گرم حدود يك ساعت قرار دهيد تا حجم خمير دو برابر شود. خمير را دوباره روي يك سطح صاف كه آرد پاشيده ايد، ورز دهيد و به 12 قسمت تقسيم كنيد. آن گاه هر قسمت را ورز دهيد و به شكل گلوله در آوريد. آرد اضافي آنها را تكان دهيد و در سيني فر چرب شده با فاصله قرار دهيد تا گلوله ها دوباره ور بيايد (حجم آن دو برابر شود).
سپس روي نان ها را با مخلوط (يك قاشق آرد و كمي آب) آغشته كنيد و در طبقه ي بالاي فر كه از قبل با حرارت 210 درجه ي سانتيگراد گرم شده، به مدت 25- 20 دقيقه قرار دهيد تا نان ها به خوبي بپزد و طلايي شود. پس از آن از فر خارج كرده و بگذاريد خنك شود.
خامه ي شيرين را در فريزر قرار دهيد. سپس آن را از فريزر خارج كرده و با همزن برقي بزنيد تا زماني كه خامه فرم گرفته و جاي پره ي همزن روي خامه بماند.
كلوچه ها را از قسمت پهلو برش داده و داخل هر برش را با خامه ي فرم گرفته و مرباي توت فرنگي پر كنيد و روي آن را پودرقند بپاشيد.
مايه ي خمير تازه 2 قاشق چايخوري
شكر 2 قاشق غذاخوري
شير پاستوريزه ي گرم 350 گرم
آرد سفيد گندم 450-500 گرم
نمك نصف قاشق چايخوري
كره پساتوريزه ي آب شده 60 گرم
مرباي توت فرنگي 1 پيمانه
خامه ي پاستوريزه شيرين شده 1 پيمانه ( 200 گرم)
پودر قند 2 قاشق غذاخوري
روش تهيه :
مايه ي خمير و 1 قاشق چايخوري شكر و شير را در ظرفي مخلوط كنيد و در جاي گرم به مدت 10 دقيقه قرار دهيد تا پف كند(اصطلاحاً عمل كند). كره، بقيه شكر، شير و نمك را با هم مخلوط كنيد. آرد را كم كم بيفزاييد و خوب ورز دهيد تا خمير صاف و يك دستي حاصل شود. روي سطح صافي، كمي آرد بپاشيد و خمير را به مدت 10 دقيقه ورز دهيد تا نرم شود. سپس روي خمير را بپوشانيد و در يك جاي گرم حدود يك ساعت قرار دهيد تا حجم خمير دو برابر شود. خمير را دوباره روي يك سطح صاف كه آرد پاشيده ايد، ورز دهيد و به 12 قسمت تقسيم كنيد. آن گاه هر قسمت را ورز دهيد و به شكل گلوله در آوريد. آرد اضافي آنها را تكان دهيد و در سيني فر چرب شده با فاصله قرار دهيد تا گلوله ها دوباره ور بيايد (حجم آن دو برابر شود).
سپس روي نان ها را با مخلوط (يك قاشق آرد و كمي آب) آغشته كنيد و در طبقه ي بالاي فر كه از قبل با حرارت 210 درجه ي سانتيگراد گرم شده، به مدت 25- 20 دقيقه قرار دهيد تا نان ها به خوبي بپزد و طلايي شود. پس از آن از فر خارج كرده و بگذاريد خنك شود.
خامه ي شيرين را در فريزر قرار دهيد. سپس آن را از فريزر خارج كرده و با همزن برقي بزنيد تا زماني كه خامه فرم گرفته و جاي پره ي همزن روي خامه بماند.
كلوچه ها را از قسمت پهلو برش داده و داخل هر برش را با خامه ي فرم گرفته و مرباي توت فرنگي پر كنيد و روي آن را پودرقند بپاشيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» كلوچه ليمويي راحت و خوشمزه
» نان خامه اي
» رولت شکلاتی با خامه
» خوراك گل كلـــم با خامه
» اردور خیار با پنیر خامه ای
» نان خامه اي
» رولت شکلاتی با خامه
» خوراك گل كلـــم با خامه
» اردور خیار با پنیر خامه ای
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد