رولت خرما
3 مشترك
صفحه 1 از 1
رولت خرما
آرد سفید 150گرم _ خرما 400 گرم _ کره یا روغن 25گرم _ دارچین 1 قاشق چای خوری یا پودر زنجبیل 2/1 قاشق چای خوری _ گردو خرد شده و پسته خرد شده یا پودر شده آنها و کنجد و کمی گلاب
آرد را به آرامی روی شعله ملایم تفت می دهیم تا تیره رنگ شود البته نه به شکلی که بسوزد و بو بگیرد بعد کره را به آن اضافه میکنیم و بعد از آب شدن کره خرما های هسته گرفته را به آن اضافه می کنیم تا خرما ها نرم شود دارچین یا زنجبیل و کمی گلاب را به مواد اضافه کرده از روی حرارت برداشته و میگذاریم کمی سرد شود سپس با دست تمیز خوب آنها را مخلوط کرده و روی یک تکه پلاستیک ضخیم یا کاغذ روغنی آن را باز می کنیم و ابتدا یک لایه گردو و بعد پسته و بعد کنجد را روی آن می ریزیم و بعد آن را رول می کنیم با کمک همان پلاستیک یا کاغذ روغنی، و به مدت یک ساعت در فریزر می گذاریم تا سفت شود و بعد با چاقو آنرا برش می زنیم.
آرد را به آرامی روی شعله ملایم تفت می دهیم تا تیره رنگ شود البته نه به شکلی که بسوزد و بو بگیرد بعد کره را به آن اضافه میکنیم و بعد از آب شدن کره خرما های هسته گرفته را به آن اضافه می کنیم تا خرما ها نرم شود دارچین یا زنجبیل و کمی گلاب را به مواد اضافه کرده از روی حرارت برداشته و میگذاریم کمی سرد شود سپس با دست تمیز خوب آنها را مخلوط کرده و روی یک تکه پلاستیک ضخیم یا کاغذ روغنی آن را باز می کنیم و ابتدا یک لایه گردو و بعد پسته و بعد کنجد را روی آن می ریزیم و بعد آن را رول می کنیم با کمک همان پلاستیک یا کاغذ روغنی، و به مدت یک ساعت در فریزر می گذاریم تا سفت شود و بعد با چاقو آنرا برش می زنیم.
فرزانه- عضو سایت
- Registration date : 2009-01-17
تعداد پستها : 107
امتیاز : 3
رد: رولت خرما
سلام به به چه خوشمزه و لذیذ حتماً اینو امتحان کنید من که خوردم و لذت بردم
zaghi48- عضو تلاشگر
- Registration date : 2009-01-11
تعداد پستها : 157
آدرس پستي : s_ir_kh2006@yahoo.com
امتیاز : 69
تشكر
درود بر شما خانم فرزانه
واقعا متشكرم از آموزشهاي خوبتون
اميدوارم همچنان ادامه بدهيد و بقيه هم استفاده كنند از هنر هاي شما
واقعا متشكرم از آموزشهاي خوبتون
اميدوارم همچنان ادامه بدهيد و بقيه هم استفاده كنند از هنر هاي شما
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد