کلوچه خرما
صفحه 1 از 1
کلوچه خرما
كلوچه ي خرما
مواد لازم :
طرز تهيه :
ادويه مخصوص اين شيريني شامل: زيره، رازيانه، فلفل سياه، تخم گشنيز، پودر زنجبيل و دارچين است.ابتدا ادويه را دو قسمت كنيد. نيمي از ادويه، روغن مايع و آرد را با هم مخلوط مي كنيم، طوري كه آرد گلوله گلوله شود.
سپس شير، شكر و زعفران را روي حرارت گرم مي كنيم، تا جايي كه ولرم شود.
مايه ي خمير(را كه در كمي آب جوش حل كرده ايم)، بيكينگ پودر و نمك را با آرد مخلوط مي كنيم.
سپس مخلوط شير را كه ولرم شده، به مخلوط آرد اضافه مي كنيم و با دست خوب ورز مي دهيم.
خمير آماده شده را به مدت 4-5/3 ساعت مي گذاريم بماند.
سپس خرماهاي بدون هسته را با بقيه ي ادويه مخلوط كرده و خوب با دست له مي كنيم.
سپس خمير را بصورت لايه اي نازك، به قطر نان پهن مي كنيم و مخلوط خرما را به قطر 2 سانتي متر روي خمير مي گذاريم. دو طرف خمير را به هم مي چسبانيم.
سپس خمير را به هر شكلي كه دوست داريد(لوزي يا مربعي به اندازه 5-4 سانتيمتر) برش دهيد.
سپس در فري كه درجه ي آن 190-170 سانتيگراد است، به مدت 20 دقيقه بگذاريد.
كلوچه ي جنوبي نوش جانتان.
* نكته :
بهتر است ادويه اي را كه با خرما مخلوط مي كنيد، به شكل پودر باشد، ولي ادويه اي را كه با آرد مخلوط مي كنيد، درسته باشد، براي اينكه زير دندان برود و طعم خوبي در دهان ايجاد كند.
مواد لازم :
آرد سفيد | 1 كيلوگرم |
ادويه ي مخصوص | به ميزان دلخواه |
مايه ي خمير | 1 قاشق مرباخوري |
بيكينگ پودر | كمي |
نمك | 1 قاشق چايخوري |
شير | 3-2 ليوان |
شكر | 2 قاشق غذاخوري |
زعفران | كمي |
روغن مايع | 1 ليوان |
خرماي هسته درآورده | به ميزان دلخواه (تقريبا 500 گرم) |
طرز تهيه :
ادويه مخصوص اين شيريني شامل: زيره، رازيانه، فلفل سياه، تخم گشنيز، پودر زنجبيل و دارچين است.ابتدا ادويه را دو قسمت كنيد. نيمي از ادويه، روغن مايع و آرد را با هم مخلوط مي كنيم، طوري كه آرد گلوله گلوله شود.
سپس شير، شكر و زعفران را روي حرارت گرم مي كنيم، تا جايي كه ولرم شود.
مايه ي خمير(را كه در كمي آب جوش حل كرده ايم)، بيكينگ پودر و نمك را با آرد مخلوط مي كنيم.
سپس مخلوط شير را كه ولرم شده، به مخلوط آرد اضافه مي كنيم و با دست خوب ورز مي دهيم.
خمير آماده شده را به مدت 4-5/3 ساعت مي گذاريم بماند.
سپس خرماهاي بدون هسته را با بقيه ي ادويه مخلوط كرده و خوب با دست له مي كنيم.
سپس خمير را بصورت لايه اي نازك، به قطر نان پهن مي كنيم و مخلوط خرما را به قطر 2 سانتي متر روي خمير مي گذاريم. دو طرف خمير را به هم مي چسبانيم.
سپس خمير را به هر شكلي كه دوست داريد(لوزي يا مربعي به اندازه 5-4 سانتيمتر) برش دهيد.
سپس در فري كه درجه ي آن 190-170 سانتيگراد است، به مدت 20 دقيقه بگذاريد.
كلوچه ي جنوبي نوش جانتان.
* نكته :
بهتر است ادويه اي را كه با خرما مخلوط مي كنيد، به شكل پودر باشد، ولي ادويه اي را كه با آرد مخلوط مي كنيد، درسته باشد، براي اينكه زير دندان برود و طعم خوبي در دهان ايجاد كند.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد