پيتزا با ژامبون مرغ يا گوشت
2 مشترك
صفحه 1 از 1
پيتزا با ژامبون مرغ يا گوشت
پيتزا با ژامبون مرغ يا گوشت
مواد لازم :
خمير پيتزا به مقدار لازم
ژامبون مرغ يا گوشت 250 گرم
پياز سرخ شده 1 قاشق سوپخوري
سس پيتزا 3-2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي خلال شده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگي 2 عدد متوسط
پنير پيتزا 250 گرم
روغن زيتون يا مايع 2 قاشق سوپخوري
آويشن 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه
ابتدا ژامبون را چرخ كرده و كمي سرخ مي كنيم. كف ظرف مورد نظر را كمي چرب كرده و خمير پيتزا را در آن پهن مي كنيم . سس پيتزا را روي خمير ما ليده و كمي روغن مايع يا زيتون روي آن مي ريزيم . فلفل دلمه اي ، گوجه فرنگي و قارچ خرد شده را به همراه پياز سرخ شده ، روي خمير پيتزا قرار مي دهيم . سپس آويشن را بر روي اين مواد مي ريزيم . در انتها پنير پيتزا را رنده كرده و روي مواد را كاملاً با پنير مي پوشانيم.( البته بهتر است پنير پيتزا را در اواخر پخت، روي آن بريزيد تا پنير حالت كششي بيشتري داشته باشد) سيني را در وسط فري كه قبلاً داغ شده است، قرار مي دهيم. درجه حرارت فر بايد 350 درجه فارنهايت باشد. پس از پخت و طلايي شدن سطح پيتزا ، آن را از فر خارج كرده و كمي سس پيتزا روي آن مي ريزيم.
نوش جان
رد: پيتزا با ژامبون مرغ يا گوشت
پیتزا خیلی خیلی خوشمزه است البته اگه خوب تهیه بشه طبق تجربیات من بهتره بعد از ریختن سس روی خمیر پیتزا بهتره کمی پنیر پیتزا روی آن بریزیم بعد بقیه مواد را روی آن بریزیم اینکار باعث چسبندگی بیشتر می شود و هرچه مواد کمتر باشد پیتزا بهتر می شود در واقع پیتزا با مواد کمتر ایتالیایی و با مواد بیشتر امریکایی است و پنیر را همیشه رنده خیلی ریز بکنیم بیشتر کش میاید و در آخر کش لقمه نه پیتزا. سپاس از دستور غذایی شما
فرزانه- عضو سایت
- Registration date : 2009-01-17
تعداد پستها : 107
امتیاز : 3
مواضيع مماثلة
» پيتزا باگوشت مرغ
» تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون
» حلیم گوشت
» ساندويچ گوشت جديد
» خواص گوشت بلدرچین!!
» تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون
» حلیم گوشت
» ساندويچ گوشت جديد
» خواص گوشت بلدرچین!!
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد