کلوچه بادام یونانی
صفحه 1 از 1
کلوچه بادام یونانی
کلوچه بادام یونانی
مواد لازم:
خلالِ بادام 500 گرم
شکر200 گرم
تخممرغ متوسط دو عدد
خردهنان پودرشده چهار قاشق سوپخوری
عسل پنج قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
خلال بادام و مقداری از شکر را بهوسیلهی غذاساز خیلی ریز، خرد کنید. بقیهی شکر و تخممرغها را با همزن برقی به حدی مخلوط کنید؛ تا یکدست و کرمرنگ شوند. خردهنان پودرشده، خلال بادام و شکر را به تخممرغها اضافه کرده و کاملاً مخلوط نمایید. فر را با حرارت 350 درجهی فارنهایت یا 180 درجهی سانتیگراد یا درجهی چهار، روشن کنید.
از مواد به اندازه یک گردوی کوچک، بهوسیلهی یک قاشق سوپخوری برداشته و با فاصلهی 5 سانتیمتری از هم، بدونِ اینکه گلوله را صاف کنید، روی سینیِ نچسبِ فر قرار دهید.
سینیِ شیرینیها را بهمدت 10 تا 12 دقیقه بگذارید بپزیدو روی آنها طلایی شود. شیرینیها را از فر خارج کرده، رویِ توریِ خنککننده، قرار دهید. عسل را مقداری گرم نموده و تا شیرینیها داغ هستند، بهوسیلهی فرچه روی آنها عسل بمالید. اجازه دهید که کاملاً سرد شوند.
سپس در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد