طرز تهيه پنكيك با آلو قرمز
صفحه 1 از 1
طرز تهيه پنكيك با آلو قرمز
مواد لازم براي تهيه مخلوط آلو(6 نفر)
500 گرم آلوي قرمز
6 قاشق غذاخوري شكر قهوهاي
1عدد چوب دارچين
1عدد ميخك درسته
يك هشتم قاشق چايخوري جوزهندي
6 قاشق غذاخوري آب سيب
روش تهيه:
آلوها را چهار قارچ كنيد و هستهي آنها را بيرون آوريد. سپس آنها را به همراه شكر، ادويه و آب سيب در ظرفي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد؛ حرارت را كم كنيد و در حدود 8-5 دقيقه درب ظرف را بگذاريد تا آلوها كاملاً نرم شوند؛ آنگاه ظرف حاوي آلوها را گرم نگه داريد.
مواد لازم براي تهيهي پنكيك:
يك دوم پيمانه(50 گرم) آرد سفيد گندم
2قاشق چايخوري بيكينگ پودر
يك هشتم قاشق چايخوري نمك
يك دو پيمانه(50 گرم) آرد ذرت
2قاشق غذاخوري شكر
1عدد تخممرغ
1پيمانه(150ميليگرم) شيرپاستوريزه
5- 4 قاشق غذاخوري روغن مايع مخصوص سرخ كردن
روش تهيه پنكيك:
در يك كاسه هر دو آرد را الك كرده، بيكينگ پودر، نمك و شكر را باهم مخلوط كنيد. در وسط محتويات كاسه، تخممرغ زده شده و شير را كم كم بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد تا مخلوط يكدست و رواني حاصل شود؛ آنگاه 1 قاشق غذاخوري از روغن مايع را اضافه كرده و تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. روغن را در تابهي تفلون بريزيد و گرم كنيد. از مايه به اندازهي 3 قاشق غذاخوري داخل تابه بريزيد واجازه دهيد روي پنكيكها حبابهايي ايجاد شود و طلايي گردد سپس پنكيكها را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود. پنكيكهاي گرم را به همراه مخلوط آلو سرو نماييد.
500 گرم آلوي قرمز
6 قاشق غذاخوري شكر قهوهاي
1عدد چوب دارچين
1عدد ميخك درسته
يك هشتم قاشق چايخوري جوزهندي
6 قاشق غذاخوري آب سيب
روش تهيه:
آلوها را چهار قارچ كنيد و هستهي آنها را بيرون آوريد. سپس آنها را به همراه شكر، ادويه و آب سيب در ظرفي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد؛ حرارت را كم كنيد و در حدود 8-5 دقيقه درب ظرف را بگذاريد تا آلوها كاملاً نرم شوند؛ آنگاه ظرف حاوي آلوها را گرم نگه داريد.
مواد لازم براي تهيهي پنكيك:
يك دوم پيمانه(50 گرم) آرد سفيد گندم
2قاشق چايخوري بيكينگ پودر
يك هشتم قاشق چايخوري نمك
يك دو پيمانه(50 گرم) آرد ذرت
2قاشق غذاخوري شكر
1عدد تخممرغ
1پيمانه(150ميليگرم) شيرپاستوريزه
5- 4 قاشق غذاخوري روغن مايع مخصوص سرخ كردن
روش تهيه پنكيك:
در يك كاسه هر دو آرد را الك كرده، بيكينگ پودر، نمك و شكر را باهم مخلوط كنيد. در وسط محتويات كاسه، تخممرغ زده شده و شير را كم كم بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد تا مخلوط يكدست و رواني حاصل شود؛ آنگاه 1 قاشق غذاخوري از روغن مايع را اضافه كرده و تمام مواد را با هم مخلوط كنيد. روغن را در تابهي تفلون بريزيد و گرم كنيد. از مايه به اندازهي 3 قاشق غذاخوري داخل تابه بريزيد واجازه دهيد روي پنكيكها حبابهايي ايجاد شود و طلايي گردد سپس پنكيكها را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود. پنكيكهاي گرم را به همراه مخلوط آلو سرو نماييد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» پنكيك
» قرمز رنگ عشق ...
» پوره عدس قرمز با تخم مرغ
» غذا و خانه ماهي قرمز نوروز
» تفاوت خواص پياز سفيد و قرمز در چيست؟
» قرمز رنگ عشق ...
» پوره عدس قرمز با تخم مرغ
» غذا و خانه ماهي قرمز نوروز
» تفاوت خواص پياز سفيد و قرمز در چيست؟
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد