پوره عدس قرمز با تخم مرغ
صفحه 1 از 1
پوره عدس قرمز با تخم مرغ
مواد لازم (براي 6 نفر) :
2 ليوان عدس قرمز
1 قاشق مربا خوري پودر تخم گشنيز
1 قاشق سوپ خوري گشنيز تازه ي خرد شده
1 قاشق سوپ خوري سركه
1 ليتر آب مرغ بدون چربي
3 عدد (خيلي نازك حلقه شود) تره فرنگي
4 عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوري نعناي تازه خرد شده
كمي براي تزئين جعفري
به اندازه لازم فلفل و نمك
طرز تهيه :
عدس ها را در يك قابلمه مي ريزيم و تره فرنگي، پودر تخم گشنيز، گشنيز تازه ، نعنا ، سركه و آب مرغ را به آن مي افزاييم و روي حرارت مي گذاريم . بعد از اين كه جوش آمد ، بايد به مدت 40-30 دقيقه روي حرارت ملايم بجوشد تا عدسها بپزد و آب آن كشيده شود. سپس فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم مي كنيم و پس از آن به مواد آماده شده، نمك و فلفل مي افزاييم و به طور كامل مخلوط ميكنيم. بعد در چهار ظرف كوچك كه از قبل چرب شده مي ريزيم و وسط آنها را خالي كرده و يك تخم مرغ مي شكنيم. روي ظرف فويل آلومينيوم كشيده و به مدت 20-15 دقيقه در فر 180 درجه سانتيگراد مي گذاريم تا وقتي كه تخم مرغ ببندد. آن گاه روي غذا را با جعفري خرد شده تزئين مي كنيم.
توجه :
1- عدس قرمز در تهيه سس ماكاروني براي افرادي كه رژيم غذايي كم چرب دارند يا گوشت مصرف نمي كنند ، بسيار كاربرد دارد.
2- براي گرفتن چربي آب مرغ ، آب مرغ را در يخچال مي گذاريم تا ببندد. سپس لايه چربي روي آن را بر مي داريم.
2 ليوان عدس قرمز
1 قاشق مربا خوري پودر تخم گشنيز
1 قاشق سوپ خوري گشنيز تازه ي خرد شده
1 قاشق سوپ خوري سركه
1 ليتر آب مرغ بدون چربي
3 عدد (خيلي نازك حلقه شود) تره فرنگي
4 عدد تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوري نعناي تازه خرد شده
كمي براي تزئين جعفري
به اندازه لازم فلفل و نمك
طرز تهيه :
عدس ها را در يك قابلمه مي ريزيم و تره فرنگي، پودر تخم گشنيز، گشنيز تازه ، نعنا ، سركه و آب مرغ را به آن مي افزاييم و روي حرارت مي گذاريم . بعد از اين كه جوش آمد ، بايد به مدت 40-30 دقيقه روي حرارت ملايم بجوشد تا عدسها بپزد و آب آن كشيده شود. سپس فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم مي كنيم و پس از آن به مواد آماده شده، نمك و فلفل مي افزاييم و به طور كامل مخلوط ميكنيم. بعد در چهار ظرف كوچك كه از قبل چرب شده مي ريزيم و وسط آنها را خالي كرده و يك تخم مرغ مي شكنيم. روي ظرف فويل آلومينيوم كشيده و به مدت 20-15 دقيقه در فر 180 درجه سانتيگراد مي گذاريم تا وقتي كه تخم مرغ ببندد. آن گاه روي غذا را با جعفري خرد شده تزئين مي كنيم.
توجه :
1- عدس قرمز در تهيه سس ماكاروني براي افرادي كه رژيم غذايي كم چرب دارند يا گوشت مصرف نمي كنند ، بسيار كاربرد دارد.
2- براي گرفتن چربي آب مرغ ، آب مرغ را در يخچال مي گذاريم تا ببندد. سپس لايه چربي روي آن را بر مي داريم.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» پوره سيبزميني روستايي
» قرمز رنگ عشق ...
» طرز تهيه پنكيك با آلو قرمز
» غذا و خانه ماهي قرمز نوروز
» تفاوت خواص پياز سفيد و قرمز در چيست؟
» قرمز رنگ عشق ...
» طرز تهيه پنكيك با آلو قرمز
» غذا و خانه ماهي قرمز نوروز
» تفاوت خواص پياز سفيد و قرمز در چيست؟
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد