خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)
2 مشترك
صفحه 1 از 1
خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)
خوراک جوجه حیدرآبادی (هند)
مواد لازم:
فیله ران جوجه یا سینه و ران جوجه: یک کیلو
پیاز : ۶ عدد بزرگ
زنجبیل تازه یا زنجبیل خشک تازه پودر شده : ١ عدد کوچک
سیر : ۴ حبه
بادام زمینی : ٣ قاشق غذاخوری
کنجد : یک قاشق غذاخوری
ماست پرچرب : ١ لیوان
ادویه گراماسالا : یک قاشق غذاخوری ( طرز تهیه این ادویه در آرشیو وبلاگ موجود میباشد)
شیر : ٢ قاشق غذاخوری
زردچوبه : ١ قاشق مرباخوری
نمک : به میزان لازم
چیلی تازه (فلفل قرمز تند): یک عدد
زعفران دم کرده : نصف فنجان
لیموی تازه یا آب لیمو: چند عدد
طرز تهیه:
راز خوشمزگی این غذا در پیاز داغ این خوراک هست! پیاز داغ این غذا باید خوب درآورده
بشه
در ابتدا پیاز ها رو ژولین خرد میکنیم (نواری نازک) بعد روغن رو کمی داغ کرده و پیاز ها رو
در تابه ریخته تا سرخ بشه در ابتدای سرخ شدن باید مقداری نمک به پیاز اضافه کنیم تا
از سوختن پیاز جلوگیری کنه بعد ازینکه پیازها طلایی شدند اونها رو از روغن جدا میکنیم
و کنار میزاریم
سیر و زنجبیل و چیلی و نمک را در داخل هاون میکوبیم یا با میکسر میکس میکنیم در
داخل ظرفی ریخته و روش زردچوبه رو اضافه میکنیم
کنجد و بادام را کمی داخل تابه تفت میدیم البته بدون روغن تا کمی بوی خامیش از بین بره بعد در هاون می میکوبیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و کمی با شیر میکوبیم
و بعد به سیر و زنجبیل اضافه میکنیم بعد ماست رو به موادمون اضافه مینیم و بعد ادویه
گراماسالا رو میریزم و بعد پیازها رو با مایع ماستمون مخلوط میکنیم و بعد فیله هارو
مخلوط مایع میکنیم و کاملا هم میزینم تا کاملا مخلوط بشه سپس در قابلمه ای با
ارتفاع بلند ریخته و روی قابلمه رو به جای در با یک کاسه اسطیل گود میپوشونیم و روی
شعله قرار میدیم برای اینکه متوجه بشیم که پخته روی کاسه یک فنجان آب
میریزیم هر وقت تبخیر شد یعنی مرغ پخته بعد از گذشت نیم ساعت از پخت زعفران
رو اضافه میکنیم و زود کاسه رو روی قابلمه قرار میدیم تا حرارت از بین نره بعد از ۴۵
دقیقه مرغ حاضر میشه البته مدت پخت بستگی به نوع ظرف و میزان حرارت داره قبل از
سرو تست طعم بگیرید و سفتی و ترد بودن گوشت رو هم تست کنید
در پایان آب لیمو رو روی مرغ اضافه میکنیم و سرو میکنیم
نوش جان!
مواد لازم:
فیله ران جوجه یا سینه و ران جوجه: یک کیلو
پیاز : ۶ عدد بزرگ
زنجبیل تازه یا زنجبیل خشک تازه پودر شده : ١ عدد کوچک
سیر : ۴ حبه
بادام زمینی : ٣ قاشق غذاخوری
کنجد : یک قاشق غذاخوری
ماست پرچرب : ١ لیوان
ادویه گراماسالا : یک قاشق غذاخوری ( طرز تهیه این ادویه در آرشیو وبلاگ موجود میباشد)
شیر : ٢ قاشق غذاخوری
زردچوبه : ١ قاشق مرباخوری
نمک : به میزان لازم
چیلی تازه (فلفل قرمز تند): یک عدد
زعفران دم کرده : نصف فنجان
لیموی تازه یا آب لیمو: چند عدد
طرز تهیه:
راز خوشمزگی این غذا در پیاز داغ این خوراک هست! پیاز داغ این غذا باید خوب درآورده
بشه
در ابتدا پیاز ها رو ژولین خرد میکنیم (نواری نازک) بعد روغن رو کمی داغ کرده و پیاز ها رو
در تابه ریخته تا سرخ بشه در ابتدای سرخ شدن باید مقداری نمک به پیاز اضافه کنیم تا
از سوختن پیاز جلوگیری کنه بعد ازینکه پیازها طلایی شدند اونها رو از روغن جدا میکنیم
و کنار میزاریم
سیر و زنجبیل و چیلی و نمک را در داخل هاون میکوبیم یا با میکسر میکس میکنیم در
داخل ظرفی ریخته و روش زردچوبه رو اضافه میکنیم
کنجد و بادام را کمی داخل تابه تفت میدیم البته بدون روغن تا کمی بوی خامیش از بین بره بعد در هاون می میکوبیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و کمی با شیر میکوبیم
و بعد به سیر و زنجبیل اضافه میکنیم بعد ماست رو به موادمون اضافه مینیم و بعد ادویه
گراماسالا رو میریزم و بعد پیازها رو با مایع ماستمون مخلوط میکنیم و بعد فیله هارو
مخلوط مایع میکنیم و کاملا هم میزینم تا کاملا مخلوط بشه سپس در قابلمه ای با
ارتفاع بلند ریخته و روی قابلمه رو به جای در با یک کاسه اسطیل گود میپوشونیم و روی
شعله قرار میدیم برای اینکه متوجه بشیم که پخته روی کاسه یک فنجان آب
میریزیم هر وقت تبخیر شد یعنی مرغ پخته بعد از گذشت نیم ساعت از پخت زعفران
رو اضافه میکنیم و زود کاسه رو روی قابلمه قرار میدیم تا حرارت از بین نره بعد از ۴۵
دقیقه مرغ حاضر میشه البته مدت پخت بستگی به نوع ظرف و میزان حرارت داره قبل از
سرو تست طعم بگیرید و سفتی و ترد بودن گوشت رو هم تست کنید
در پایان آب لیمو رو روی مرغ اضافه میکنیم و سرو میکنیم
نوش جان!
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» سوپ جوجه باذرت
» جوجه کبابي با برشهاي کدو
» خوراک مرغ با سس سرخ شده
» خوراک مرغ و پیاز
» خوراک زبان گوساله
» جوجه کبابي با برشهاي کدو
» خوراک مرغ با سس سرخ شده
» خوراک مرغ و پیاز
» خوراک زبان گوساله
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد