مافین چیپس شکلاتی
صفحه 1 از 1
مافین چیپس شکلاتی
مافین چیپس شکلاتی
مواد لازم:
چیپس شکلاتی ...................... ٣۴٠ گرم
کره نرم شده ......................... ١۵٠ گرم
تخم مرغ متوسط ..................... ۴ عدد
آرد شیرینی پزی ...................... دو و نیم پیمانه
شکر ..................................... ١ پیمانه
شیر ..................................... یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر ............................. ١ ق غ
وانیل ..................................... ٢/١ ق م
نمک ..................................... ١ ق چ
طرز تهیه:
فر رو با حرارت ٢٠٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و وانیل رو با همزن بزنید تا حالت پفکی پیدا کنه. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن تخم مرغ، حدود ٣ دقیقه هم بزنید و ۴/١ پیمانه شکر رو بریزید تو مایه و هم بزنید. این کار رو تا تموم شدن هر ۴ تا تخم مرغ و ١ پیمانه شکر انجام بدین.
بکینگ پودر و نمک رو بریزید تو شیر و هم بزنید. حالا این مخلوط رو به مایه کیک اضافه کنید و یه مقدار هم بزنید.
آخر سر هم آرد رو که ٣-٢ بار الک کردین، با چیپس شکلاتی مخلوط کنید...
و به مایه کیک اضافه کنید و با کاردک هم بزنید تا آرد کاملاً با مایه کیک ترکیب بشه.
کپسول های کاغذی رو یه مقدار با کره چرب کنید و از مایه کیک، به اندازه دو سوم کپسول پر کنید.
خیلی بهتره که از سینی هایی که مخصوص مافین هستن استفاده کنید. چون فرورفتگی هایی دارن که کپسول مافین توی اونها قرار می گیره و نگه داشته میشه. ولی من نداشتم به جاش ٧ تا کاسه استیل کوچیک داشتم که هر کپسول رو پس از پر کردن گذاشتم توی یه کاسه. برای ٢ تا کپسولی که باقی مونده بود هیچی نذاشتم چون هم کاسه هام تموم شده بود هم میخواستم مقایسه کنم ببینم اگه کپسول ها رو بدون ساپورت بذارم تو فر چه جوری میشه!
مافین ها رو بذارید تو طبقه بالایی فر به مدت ٢۵ الی ٣٠ دقیقه بمونن تا کاملاً پف کنن.
همونطور که می بینید اون هایی که بدون ساپورت رفتن تو فر خیلی پف نکردن و کپسول باز شده ولی اونهایی که توی کاسه بودن قشنگ پف کردن و عین مافین های حاضری شدن!
با این مقدار مواد تقریباً ١٨ تا مافین درست میشه که البته خود من با نصف این مواد درست کردم و ٩ تا مافین شد.
مواد لازم:
چیپس شکلاتی ...................... ٣۴٠ گرم
کره نرم شده ......................... ١۵٠ گرم
تخم مرغ متوسط ..................... ۴ عدد
آرد شیرینی پزی ...................... دو و نیم پیمانه
شکر ..................................... ١ پیمانه
شیر ..................................... یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر ............................. ١ ق غ
وانیل ..................................... ٢/١ ق م
نمک ..................................... ١ ق چ
طرز تهیه:
فر رو با حرارت ٢٠٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و وانیل رو با همزن بزنید تا حالت پفکی پیدا کنه. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن تخم مرغ، حدود ٣ دقیقه هم بزنید و ۴/١ پیمانه شکر رو بریزید تو مایه و هم بزنید. این کار رو تا تموم شدن هر ۴ تا تخم مرغ و ١ پیمانه شکر انجام بدین.
بکینگ پودر و نمک رو بریزید تو شیر و هم بزنید. حالا این مخلوط رو به مایه کیک اضافه کنید و یه مقدار هم بزنید.
آخر سر هم آرد رو که ٣-٢ بار الک کردین، با چیپس شکلاتی مخلوط کنید...
و به مایه کیک اضافه کنید و با کاردک هم بزنید تا آرد کاملاً با مایه کیک ترکیب بشه.
کپسول های کاغذی رو یه مقدار با کره چرب کنید و از مایه کیک، به اندازه دو سوم کپسول پر کنید.
خیلی بهتره که از سینی هایی که مخصوص مافین هستن استفاده کنید. چون فرورفتگی هایی دارن که کپسول مافین توی اونها قرار می گیره و نگه داشته میشه. ولی من نداشتم به جاش ٧ تا کاسه استیل کوچیک داشتم که هر کپسول رو پس از پر کردن گذاشتم توی یه کاسه. برای ٢ تا کپسولی که باقی مونده بود هیچی نذاشتم چون هم کاسه هام تموم شده بود هم میخواستم مقایسه کنم ببینم اگه کپسول ها رو بدون ساپورت بذارم تو فر چه جوری میشه!
مافین ها رو بذارید تو طبقه بالایی فر به مدت ٢۵ الی ٣٠ دقیقه بمونن تا کاملاً پف کنن.
همونطور که می بینید اون هایی که بدون ساپورت رفتن تو فر خیلی پف نکردن و کپسول باز شده ولی اونهایی که توی کاسه بودن قشنگ پف کردن و عین مافین های حاضری شدن!
با این مقدار مواد تقریباً ١٨ تا مافین درست میشه که البته خود من با نصف این مواد درست کردم و ٩ تا مافین شد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد