*طرز تهيه شاور ما مكزيكي*
صفحه 1 از 1
*طرز تهيه شاور ما مكزيكي*
طرز تهيه شاورما مكزيكي
مواد لازم براي 2 نفر:
سينه مرغ=1 عدد
نان لبناني كوچك=4 عدد
كاهو =به مقدار لازم
خيارشور=به مقدار لازم
سيب زميني خلالي سرخ شده=1 عدد
مواد لازم براي سس مرغ:
ماست=1 ليوان
زعفران=كمي
ادويه مخلوط=1 قاشق چايخوري
نمك=كمي
پودر فلفل قرمز=كمي
مواد لازم براي سس ساندويچ:
ماست=1 ليوان
ارده=2 قاشق غذاخوري
نمك=كمي
روغن زيتون=1 قاشق غذاخوري
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
پودر سير=1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1. سينه مرغ را در كمي روغن زيتون سرخ كنيد تا حدي كه روي آن طلايي رنگ شود.
2. با يك قيچي مرغ را به قطعات كوچك به صورت طولي برش دهيد.
3. مرغ خرد شده را در ظرفي ريخته،مواد لازم براي سس مرغ را با هم مخلوط كرده با مرغ مخلوط كنيد.
4. ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد سس جذب مرغ شود.
5. مرغ را در ظرف پيركسي ريخته سپس ظرف را به مدت نيم ساعت در فري كه از قبل گرم كرده ايد
6. مواد لازم براي سس شاورما را با هم مخلوط كنيد.
7. لاي نان باز كرده كمي سس بكشيد سپس كمي از مرغ آماده شده+سيب زميني سرخ شده+كاهو خرد شده+خيارشور خلال شده بگذاريد . روي مواد كمي سس بريزيد.
به مدت نيم ساعت با حرارت 170 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا وقتيكه روي مرغ كمي برشته شود.
8. شاورما را در ظرف گذاشته اطراف آن را با سيب زميني سرخ كرده تزئين كنيد.
مواد لازم براي 2 نفر:
سينه مرغ=1 عدد
نان لبناني كوچك=4 عدد
كاهو =به مقدار لازم
خيارشور=به مقدار لازم
سيب زميني خلالي سرخ شده=1 عدد
مواد لازم براي سس مرغ:
ماست=1 ليوان
زعفران=كمي
ادويه مخلوط=1 قاشق چايخوري
نمك=كمي
پودر فلفل قرمز=كمي
مواد لازم براي سس ساندويچ:
ماست=1 ليوان
ارده=2 قاشق غذاخوري
نمك=كمي
روغن زيتون=1 قاشق غذاخوري
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
پودر سير=1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1. سينه مرغ را در كمي روغن زيتون سرخ كنيد تا حدي كه روي آن طلايي رنگ شود.
2. با يك قيچي مرغ را به قطعات كوچك به صورت طولي برش دهيد.
3. مرغ خرد شده را در ظرفي ريخته،مواد لازم براي سس مرغ را با هم مخلوط كرده با مرغ مخلوط كنيد.
4. ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مواد سس جذب مرغ شود.
5. مرغ را در ظرف پيركسي ريخته سپس ظرف را به مدت نيم ساعت در فري كه از قبل گرم كرده ايد
6. مواد لازم براي سس شاورما را با هم مخلوط كنيد.
7. لاي نان باز كرده كمي سس بكشيد سپس كمي از مرغ آماده شده+سيب زميني سرخ شده+كاهو خرد شده+خيارشور خلال شده بگذاريد . روي مواد كمي سس بريزيد.
به مدت نيم ساعت با حرارت 170 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا وقتيكه روي مرغ كمي برشته شود.
8. شاورما را در ظرف گذاشته اطراف آن را با سيب زميني سرخ كرده تزئين كنيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» طرز تهيه ذرت پخته مكزيكي
» طرز تهيه كوكودر فر
» طرز تهيه خوراك قلوه
» طرز تهيه ماكاروني با سس قارچ
» طرز تهيه شينسل مرغ
» طرز تهيه كوكودر فر
» طرز تهيه خوراك قلوه
» طرز تهيه ماكاروني با سس قارچ
» طرز تهيه شينسل مرغ
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد