شیرینی بادامی
صفحه 1 از 1
شیرینی بادامی
[sup][size=25]شيريني بادامي
مواد لازم (براي حدود 500 گرم) :
كره ي پاستوريزه | 1 پيمانه |
پودر قند | نصف پيمانه (70 گرم) |
پودر بادام | نصف پيمانه (70 گرم) |
پودر هل | 1 قاشق چاي خوري |
آرد گندم | 2/5 پيمانه (250 گرم) |
سفيده ي تخم مرغ | 1 قاشق غذاخوري |
خلال بادام و خلال پسته | 2 قاشق غذاخوري |
روش تهيه :
كره و پودر قند را با همزن برقي بزنيد تا ِكِرم مانند شود.
پودر هل و پودر بادام را به مواد قبلي اضافه كنيد.
سپس آرد را كم كم اضافه كنيد تا خميري به دست آيد كه به دست نچسبد و نرم و لطيف باشد.
خمير آماده شده را به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد.
سپس خمير را از يخچال خارج كنيد و در درجه ي حرارت اتاق قرار دهيد تا خمير نرم شود.
خمير را با وردنه روي ميز، به قطر نيم سانت(خيلي نازك) پهن كنيد و با قالب بادامي شكل، قالب بزنيد.
سيني شيريني پزي لبه كوتاهي را انتخاب كرده وته آن را چرب كنيد.
حال شيريني هايي را كه قالب زده ايد، داخل سيني قرار دهيد.
سفيده ي تخم مرغ را با چنگال بزنيد و با قلم مو روي شيريني بماليد و روي هر شيريني يك خلال بادام يا پسته قرار دهيد.
فر را حدود 15 دقيقه از قبل با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد (350 درجه فارنهايت) گرم كنيد.
سيني را در طبقه ي وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت 20- 15 دقيقه بپزيد.
پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهيد شيريني خنك شود.
بعد شيريني ها را در ظرف در بسته اي قرار دهيد و در جاي خنك و خشك نگه داري كنيد.
* نكته:
شيريني پس از پخت نبايد تغيير رنگ دهد.
هم چنين در طي مدتي كه شيريني داخل فر است، در فر را باز نكنيد.
[/size][/sup]
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد