غذاهای آماده و کاهش سن سکته قلبی
صفحه 1 از 1
غذاهای آماده و کاهش سن سکته قلبی
غذاهاي آماده و كاهش سن سكته قلبي
به گفته يك متخصص قلب و عروق، مصرف فست فودها حتي هفته اي يك بار و مصرف نمك زياد در رژيم غذايي، وجود سكته قلبي را در سنين پايين افزايش مي دهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا واحد علوم پزشكي ايران، دكتر سيد هاشم سزاوار عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران با بيان اين مطلب گفت:
شايع ترين بيماري در جوامع در حال توسعه از جمله كشور ايران، بيماري هاي قلبي عروقي است.
وي با بيان اين كه سن بروز سكته قلبي در يكي دو دهه اخير كاهش پيدا كرده است، افزود: اين بيماري معمولاً در سنين 40 تا 50 سالگي و پايين تر هم ديده مي شود.
به گفته وي، سكته قلبي به دليل انسداد لخته در رگ هاي خوني و مرگ سلولي و عدم خون رساني به قلب اتفاق مي افتد.
از عواملي كه باعث سكته قلبي مي شود مي توان به فشار خون بالا، عدم فعاليت هاي ورزشي، چاقي، بيماري ديابت، چربي خون بالا و عوامل خطر ديگر اشاره كرد.
مصرف غذاهاي آماده حتي هفته اي يك بار هم باعث پايين آمدن سن سكته ي قلبي مي شود.
مدير گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي ايران با اعلام اين كه فست فودها حتي اگر هفتهاي يكبار هم در رژيم غذايي به كار رود و مصرف نمك زياد در رژيم غذايي، وجود سكته قلبي را در سنين پايين افزايش مي دهد، افزود: شيوه تغذيه اي مناسب از جمله غذاهاي حاوي فيبر، مثل سبزيجات و ميوههاي فراوان و لبنيات كم چرب، سكته قلبي را كاهش مي دهد.
وي با تشريح علائم بروز سكته قلبي گفت:
سكته قلبي با درد شديد و كوبنده در ناحيه قفسه سينه شروع شده و به دست ها و فك صورت انتشار پيدا مي كند و معمولاً بيشتر از 20 دقيقه با تعريق، تهوع و استفراغ همراه است.
هر گونه دردي كه چنين خصوصياتي داشته باشد را بايد جدي تلقي كرد و در اولين فرصت بيمار را به اورژانس و يا با حداقل تحرك بدني به نزديك ترين مركز درماني انتقال داد.
دكتر سزاوار با تاكيد بر ارتباط بروز سكته هاي قلبي و روش هاي تغذيه اي، توصيه كرد:
براي جلوگيري از سكته قلبي، افراد را بايد از سنين پايين با روش هاي صحيح تغذيه آشنا كرد كه اين امر با فرهنگ سازي توسط خانواده ها و رسانه ها امكان پذير خواهد بود.
وي گفت جهت پيشگيري از سكته قلبي در سنين پايين بايد در تغذيه كودكان از رژيم هاي غذايي كم نمك و سبزيجات استفاده شود.
همچنين از مصرف چربي هاي با ترانس بالا و غذاهاي سرخ شده پرهيز كرد.
مدير گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي ايران در پايان تاكيد كرد:
بايد فرهنگ ورزش كردن را در كودكان نهادينه كنيم.
همچنين فرهنگ مضرات دخانيات را به كودكان آموزش دهيم.
از مصرف روغن هاي سرخ كردني براي دفعات مكرر خودداري كرده و نيز از استفاده از سوسيس و كالباس و غذاهاي آماده و نوشابههاي گازدار حتي المقدور اجتناب شود.
به گفته يك متخصص قلب و عروق، مصرف فست فودها حتي هفته اي يك بار و مصرف نمك زياد در رژيم غذايي، وجود سكته قلبي را در سنين پايين افزايش مي دهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا واحد علوم پزشكي ايران، دكتر سيد هاشم سزاوار عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران با بيان اين مطلب گفت:
شايع ترين بيماري در جوامع در حال توسعه از جمله كشور ايران، بيماري هاي قلبي عروقي است.
وي با بيان اين كه سن بروز سكته قلبي در يكي دو دهه اخير كاهش پيدا كرده است، افزود: اين بيماري معمولاً در سنين 40 تا 50 سالگي و پايين تر هم ديده مي شود.
به گفته وي، سكته قلبي به دليل انسداد لخته در رگ هاي خوني و مرگ سلولي و عدم خون رساني به قلب اتفاق مي افتد.
از عواملي كه باعث سكته قلبي مي شود مي توان به فشار خون بالا، عدم فعاليت هاي ورزشي، چاقي، بيماري ديابت، چربي خون بالا و عوامل خطر ديگر اشاره كرد.
مصرف غذاهاي آماده حتي هفته اي يك بار هم باعث پايين آمدن سن سكته ي قلبي مي شود.
مدير گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي ايران با اعلام اين كه فست فودها حتي اگر هفتهاي يكبار هم در رژيم غذايي به كار رود و مصرف نمك زياد در رژيم غذايي، وجود سكته قلبي را در سنين پايين افزايش مي دهد، افزود: شيوه تغذيه اي مناسب از جمله غذاهاي حاوي فيبر، مثل سبزيجات و ميوههاي فراوان و لبنيات كم چرب، سكته قلبي را كاهش مي دهد.
وي با تشريح علائم بروز سكته قلبي گفت:
سكته قلبي با درد شديد و كوبنده در ناحيه قفسه سينه شروع شده و به دست ها و فك صورت انتشار پيدا مي كند و معمولاً بيشتر از 20 دقيقه با تعريق، تهوع و استفراغ همراه است.
هر گونه دردي كه چنين خصوصياتي داشته باشد را بايد جدي تلقي كرد و در اولين فرصت بيمار را به اورژانس و يا با حداقل تحرك بدني به نزديك ترين مركز درماني انتقال داد.
دكتر سزاوار با تاكيد بر ارتباط بروز سكته هاي قلبي و روش هاي تغذيه اي، توصيه كرد:
براي جلوگيري از سكته قلبي، افراد را بايد از سنين پايين با روش هاي صحيح تغذيه آشنا كرد كه اين امر با فرهنگ سازي توسط خانواده ها و رسانه ها امكان پذير خواهد بود.
وي گفت جهت پيشگيري از سكته قلبي در سنين پايين بايد در تغذيه كودكان از رژيم هاي غذايي كم نمك و سبزيجات استفاده شود.
همچنين از مصرف چربي هاي با ترانس بالا و غذاهاي سرخ شده پرهيز كرد.
مدير گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي ايران در پايان تاكيد كرد:
بايد فرهنگ ورزش كردن را در كودكان نهادينه كنيم.
همچنين فرهنگ مضرات دخانيات را به كودكان آموزش دهيم.
از مصرف روغن هاي سرخ كردني براي دفعات مكرر خودداري كرده و نيز از استفاده از سوسيس و كالباس و غذاهاي آماده و نوشابههاي گازدار حتي المقدور اجتناب شود.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» امکان کاهش بیماری های قلبی در مبتلایان به دیابت
» طرح های آماده فتوشاپ
» غذاهای تقویت کننده ی چشم
» راهای کاهش نفخ
» شکلات های مارزیپانی قلبی
» طرح های آماده فتوشاپ
» غذاهای تقویت کننده ی چشم
» راهای کاهش نفخ
» شکلات های مارزیپانی قلبی
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد