پسر متجاوز با جعل عنوان به خانه زنان تنها مي رفت
صفحه 1 از 1
جواني كه در پوشش مامور اداره آب وارد خانه ها مي شد و پس از آزار زنان جوان زيورآلات شان را غارت مي كرد به اعدام محكوم شد.
به گزارش خبرنگار ما رسيدگي به جنايات اين متهم از روز پانزدهم آبان ماه سال جاري پس از تماس تلفني زني جوان با مركز فوريت هاي پليسي آغاز شد. اين زن در حالي كه مي گريست، گفت؛ دقايقي قبل پسر جواني با اين ادعا كه مامور اداره آب است وارد خانه اش شده و پس از آزار و اذيت وي اموال باارزشش را دزديده است. در پي اين تماس اكيپي از ماموران كلانتري 12 بجنورد خود را به خانه اين زن رساندند تا به تحقيق در اين باره بپردازند.
زن جوان به افسران پليس گفت؛ در خانه تنها بودم كه زنگ در به صدا درآمد. وقتي از فردي كه پشت در بود خواستم خودش را معرفي كند او گفت مامور اداره آب است و براي ثبت شماره كنتور آمده است. من هم بدون اينكه هيچ كارتي از او بخواهم در را باز كردم و وي را كه جواني حدوداً 23 ساله بود به خانه راه دادم. در حالي كه اين جوان را به سمت كنتور راهنمايي مي كردم او از پشت دهانم را گرفت و مرا داخل اتاق برد. او سپس دست و پايم را طناب پيچ كرد و مرا مورد آزار و اذيت قرار داد. التماس هايم هيچ نتيجه يي نداشت و او از من فيلمبرداري نيز كرد. او سپس جواهراتم را برداشت و در حالي كه دست و پايم همچنان بسته بود مرا در همان وضعيت رها كرد و پا به فرار گذاشت. با افشاي اين ماجرا پرونده يي در شعبه سوم دادياري دادسراي بجنورد تشكيل و تحقيقات براي دستگيري جوان متعرض آغاز شد.
تفحص هاي اوليه نشان داد ادعاي متهم درخصوص اينكه مامور اداره آب است فقط شگردي براي ورود بدون دردسر به خانه طعمه اش بوده و چنين فردي در اداره آب كار نمي كند.
در ادامه قرباني اين ماجرا در پليس آگاهي حضور يافت تا با مشاهده تصاوير مجرمان سابقه دار مامور قلابي را شناسايي كند اما اين اقدام هيچ ثمري در پي نداشت، چرا كه در بانك اطلاعاتي پليس اطلاعاتي در مورد متهم به ثبت نرسيده بود.
اما اين پايان ماجرا نبود چرا كه در ادامه كارشناسان پليس آگاهي با كمك شاكي توانستند تصويري را كه شباهت زيادي به متهم داشت، ترسيم كنند. در ادامه تصوير به دست آمده براي شناسايي در اختيار واحدهاي گشتي پليس قرار گرفت.
در حالي كه به رغم تكاپوي بسيار كارآگاهان براي دستگيري اين متهم نتيجه يي حاصل نشده بود مورد مشابهي كه در آن نيز زن جواني طعمه يك مامور قلابي شده بود به پليس گزارش شد. ساعت 30/9 روز 22 آبان ماه ماموران خود را به خانه دومين شاكي رساندند تا با ثبت اظهارات او به سرنخ هاي تازه يي از اين مامور قلابي دست يابند.
شاكي اظهار داشت؛ همراه با نوزاد شيرخوارم در خانه بودم كه جواني كه مدعي بود مامور اداره آب است وارد شد. او گفت؛ مشكلي در سيستم آبرساني وجود دارد و او بايد براي بررسي اين مشكل فشار آب گرم حمام را كنترل كند. من هم كه از نيت شوم وي بي خبر بودم او را به طرف حمام راهنمايي كردم. اما آن جوان در يك لحظه روسري ام را دور دهانم پيچيد و دست هايم را نيز بست. جواهراتم را از دست و گردنم باز كرد. او تصور مي كرد من تنها هستم، به همين خاطر قصد داشت به من تعرض كند. در اين لحظه صداي گريه بچه ام بلند شد و مامور قلابي كه از شنيدن صداي او ترسيده بود طلاها را جا گذاشت و به سرعت فرار كرد.
پس از چند روز تجسس هاي پليسي فاش شد پسر 23 ساله يي به نام رامين با همين شگرد چندين زن را در شهر اسفراين به تله انداخته است. به اين ترتيب اكيپي از كارآگاهان با دريافت نيابت قضايي به مخفيگاه رامين رفتند و توانستند او را دستگير كنند.
متهم ابتدا خود را بي گناه خواند و گفت هيچ اطلاعي از آزار و اذيت زنان و سرقت اموال شان ندارد اما وقتي به بجنورد منتقل شد و در برابر قربانيانش قرار گرفت راهي جز اعتراف پيش روي خود نديد و به جرمش اقرار كرد.
با ثبت اعترافات متهم و از آنجا كه همه شواهد عليه او بود بازپرس پرونده با صدور قرار مجرميت و كيفرخواست پرونده را به دادگاه كيفري استان خراسان شمالي ارسال كرد.
سرانجام جلسه محاكمه رامين به رياست قاضي موسي الرضا پيرگزي و با حضور چهار مستشار دادگاه برگزار شد. در ابتداي اين جلسه نماينده دادستان در جايگاه قرار گرفت و ضمن قرائت كيفرخواست به شرح اقدامات مجرمانه متهم پرداخت. وي در ادامه متهم را يك جاني دانست و از هيات قضات براي او درخواست اشد مجازات كرد.
سپس رامين گفت؛ حرفي براي گفتن ندارم فقط از شاكيان مي خواهم مرا ببخشند.
در نهايت هيات قضات وارد شور شدند و رامين را كه 12 فقره سابقه كيفري در پرونده اش وجود داشت به اتفاق آرا به اعدام محكوم كردند.
رئيس دادگاه كيفري استان خراسان شمالي در اين باره گفت؛ اين مامور قلابي مدت ها پيش دستگير و زنداني شده بود اما از چهار ماه قبل با سپردن وثيقه از زندان آزاد شده و اقدامات مجرمانه اش را از سر گرفته بود. وي ادامه داد؛ با توجه به حساسيت اين موضوع پرونده مامور قلابي در كمتر از يك ماه و به صورت خارج از نوبت مورد رسيدگي قرار گرفت.
قاضي موسي الرضا پيرگزي اين ماجرا را هشداري براي مردم دانست و گفت؛ شهروندان بايد هنگامي كه افراد ناشناسي به در منزل شان مراجعه مي كنند هوشياري كاملي به خرج دهند. به خصوص در مورد افرادي كه خود را مامور سازمان ها و نهادهاي مختلف معرفي مي كنند ابتدا نسبت به احراز هويت آنان اقدام كنند و سپس آنها را به خانه راه دهند.
مواضيع مماثلة
» قتل غریبه ای در خانه
» 4 متجاوز به2دختر دستگير شدند
» مرد شیادی که از 15 سال قبل به عنوان روانشناس خود را جا زد.
» استفاده از ادرار گاو به عنوان يك نوشيدني جديد جايگزين كوكاكولا
» دختري ناخواهري 7ساله خود را به عنوان برده جنسي به 7مرد فروخت!!
» 4 متجاوز به2دختر دستگير شدند
» مرد شیادی که از 15 سال قبل به عنوان روانشناس خود را جا زد.
» استفاده از ادرار گاو به عنوان يك نوشيدني جديد جايگزين كوكاكولا
» دختري ناخواهري 7ساله خود را به عنوان برده جنسي به 7مرد فروخت!!
صفحه 1 از 1