مرد شیادی که از 15 سال قبل به عنوان روانشناس خود را جا زد.
صفحه 1 از 1
مرد شیادی که از 15 سال قبل به عنوان روانشناس خود را جا زد.
[size=18]
[sup]اين متهم براي يك ساعت مشاوره از مراجعهكنندگان، 400 هزار تومان مي گرفت اما در اكثر موارد مشاوره هايش نتيجه معكوسداشت.
به گزارش خبرنگار ما چندي قبل با شكايت زني به نام زهره پرونده اتهاميعليه منوچهر در شعبه دوم دادياري دادسراي ناحيه 19 تهران- ويژه جرائم پزشكي- گشودهشد. شاكي كه سال ها براي مشاوره نزد منوچهر مي رفت و حتي براي كوچك ترين امور زندگياش با او مشورت مي كرد به داديار حميده جهانگيري گفت؛ حدود 15 سال قبل وقتي پسرم دردبيرستان تحصيل مي كرد چند بار براي پيگيري وضعيت تحصيلي او به مدرسه رفتم و از آنزمان با منوچهر كه مشاور دبيرستان بود آشنا شدم. او نيروي شگفت انگيزي داشت. آن سالپسرم دچار افت تحصيلي شديدي شده بود اما روش هايي كه منوچهر به ما ياد داد باعث شدمشكلات پسرم حل شود و او بتواند با قبولي در كنكور به دانشگاه برود. پس از آن بودكه منوچهر به من گفت اگر مشكل ديگري هم دارم مي توانم براي حل آن به خانه اش مراجعهكنم. مدتي بعد وقتي برادرم براي ازدواج به مشكلي برخورد به خانه منوچهر رفتم. درمدتي كه آنجا بودم فهميدم افراد زيادي براي حل مشكلات شان نزد منوچهر مي روند و اورا دكتر صدا مي كنند. من هم پس از دقايقي وارد اتاق منوچهر شدم. او استقبال گرمي ازمن كرد و گفت با انرژي مثبت همه مشكلات حل خواهد شد. او يك ساعت در اين باره با منصحبت كرد و در آخر 200 هزار تومان به عنوان حق مشاوره از من گرفت. من چون به حرفهاي دكتر اطمينان پيدا كرده بودم حق مشاوره برايم اهميتي نداشت و با كمال ميل آن راپرداخت كردم.
رفت و آمدهاي من به خانه دكتر ادامه يافت تا اينكه به تدريجبه او عادت كردم و هر وقت با مشكلي روبه رو مي شدم نزد او مي رفتم. گاهي حتي هفتهيي دو روز هم به خانه اش مراجعه مي كردم و براي هر ساعت مشاوره بين 200 تا 400 هزارتومان پرداخت مي كردم. شاكي ادامه داد؛ چند سال از آشنايي من با دكتر مي گذشت كهشوهرم به طور ناگهاني سكته كرد و در بيمارستان بستري شد. دوران سختي بود. بيشتروقتم در بيمارستان و با همين شوهرم مي گذشت. يك روز به اين فكر افتادم كه به دكترمتوسل شوم تا بلكه او با انرژي مثبت بتواند همسرم را مداوا كند. به همين دليل باخواهش و تمنا او را راضي كردم به بيمارستان بيايد. او هم قبول كرد و در ازاي دريافت 300 هزار تومان دو دقيقه بر بالين شوهرم حاضر شد اما فرداي آن روز همسرم فوت شد. ازآن پس به منوچهر شك كردم و با تحقيق درباره او فهميدم اين مرد يك روانشناس قلابياست و براي كلاهبرداري و دريافت پول از افراد زيادي مثل من خودش را دكتر معرفي كردهاست.
پس از طرح اين شكايت با استعلام از مراجع ذي صلاح مشخص شد هيچ سابقه يياز منوچهر در سازمان هاي پزشكي به ثبت نرسيده و مجوزي دال بر اينكه او بتواندكارهاي مربوط به روانشناسي انجام دهد، وجود ندارد. در حالي كه تحقيقات در شاخه هايمختلف در اين باره در جريان بود افراد ديگري نيز به دادسراي ويژه رسيدگي به جرائمپزشكي مراجعه كردند و با ارائه شكوائيه هاي جداگانه از روانپزشك قلابي شكايتكردند.
وجه اشتراك شكات سكونت آنان در مناطق شمالي شهر و وضعيت مالي خوبآنها بود. يكي از اين افراد كه تاكنون ميليون ها تومان به منوچهر پرداخت كرده است،در شكايتش گفت؛ من از كودكي از سگ مي ترسيدم و هر وقت كه يك سگ مي ديدم تا چند روزوضعيت روحي بدي داشتم. روزي يكي از دوستانم دكتري را به من معرفي كرد و گفت او فردخبره يي است و مي تواند مشكل مرا حل كند. وقتي به خانه منوچهر رفتم او گفت چند جلسهبايد نزد وي بروم تا مشكلم به طور اساسي حل شود. او گفت مشكل من از كودكي ايجاد شدهو براي رفع آن بايد تصور كنم خودم سگ هستم. او به من گفت هر روز در زمان هاي مشخصدر يك اتاق تمركز كنم و به خود بگويم من سگ هستم. او چند جزوه هم به من داد كه درآنها راه هاي تلقين نوشته شده بود. به خاطر تعريف و تمجيدي كه از دكتر شنيده بودم وهمچنين به خاطر مراجعه كنندگان بسياري كه هميشه در خانه او بودند اين پيشنهاد راپذيرفتم و آن را اجرا كردم. من در هفته سه مرتبه به خانه منوچهر مي رفتم و هر بارهم به او 200 هزار تومان مي دادم ولي پس از مدتي مشكلاتم بيشتر و بيشترشد.
در شرايطي كه تعداد شاكيان اين روانشناس قلابي به 15 نفر رسيده بود ومبلغي كه وي از طعمه هايش كلاهبرداري كرده بود بيش از نيم ميليارد تومان تخمين زدهمي شد، داديار پرونده حكم جلب او را صادر كرد. به اين ترتيب منوچهر در خانه اشبازداشت شد و تحت بازجويي قرار گرفت. اين متهم كه 75 سال سن دارد ضمن پذيرش اتهامشدر خصوص مداخله غيرمجاز در امر پزشكي و كلاهبرداري گفت؛ من مدرك كارشناسي ادبياتدارم و از مدت ها قبل به روانشناسي علاقه داشتم و مطالعات زيادي در اين حوزه داشتم. مدتي قبل چند نفر كه در زندگي شان مشكل داشتند نزد من آمدند و من به آنان مشاورهدادم. از آن به بعد بود كه تصميم گرفتم اين كار را ادامه دهم.
[/sup]به گزارش خبرنگار ما چندي قبل با شكايت زني به نام زهره پرونده اتهاميعليه منوچهر در شعبه دوم دادياري دادسراي ناحيه 19 تهران- ويژه جرائم پزشكي- گشودهشد. شاكي كه سال ها براي مشاوره نزد منوچهر مي رفت و حتي براي كوچك ترين امور زندگياش با او مشورت مي كرد به داديار حميده جهانگيري گفت؛ حدود 15 سال قبل وقتي پسرم دردبيرستان تحصيل مي كرد چند بار براي پيگيري وضعيت تحصيلي او به مدرسه رفتم و از آنزمان با منوچهر كه مشاور دبيرستان بود آشنا شدم. او نيروي شگفت انگيزي داشت. آن سالپسرم دچار افت تحصيلي شديدي شده بود اما روش هايي كه منوچهر به ما ياد داد باعث شدمشكلات پسرم حل شود و او بتواند با قبولي در كنكور به دانشگاه برود. پس از آن بودكه منوچهر به من گفت اگر مشكل ديگري هم دارم مي توانم براي حل آن به خانه اش مراجعهكنم. مدتي بعد وقتي برادرم براي ازدواج به مشكلي برخورد به خانه منوچهر رفتم. درمدتي كه آنجا بودم فهميدم افراد زيادي براي حل مشكلات شان نزد منوچهر مي روند و اورا دكتر صدا مي كنند. من هم پس از دقايقي وارد اتاق منوچهر شدم. او استقبال گرمي ازمن كرد و گفت با انرژي مثبت همه مشكلات حل خواهد شد. او يك ساعت در اين باره با منصحبت كرد و در آخر 200 هزار تومان به عنوان حق مشاوره از من گرفت. من چون به حرفهاي دكتر اطمينان پيدا كرده بودم حق مشاوره برايم اهميتي نداشت و با كمال ميل آن راپرداخت كردم.
رفت و آمدهاي من به خانه دكتر ادامه يافت تا اينكه به تدريجبه او عادت كردم و هر وقت با مشكلي روبه رو مي شدم نزد او مي رفتم. گاهي حتي هفتهيي دو روز هم به خانه اش مراجعه مي كردم و براي هر ساعت مشاوره بين 200 تا 400 هزارتومان پرداخت مي كردم. شاكي ادامه داد؛ چند سال از آشنايي من با دكتر مي گذشت كهشوهرم به طور ناگهاني سكته كرد و در بيمارستان بستري شد. دوران سختي بود. بيشتروقتم در بيمارستان و با همين شوهرم مي گذشت. يك روز به اين فكر افتادم كه به دكترمتوسل شوم تا بلكه او با انرژي مثبت بتواند همسرم را مداوا كند. به همين دليل باخواهش و تمنا او را راضي كردم به بيمارستان بيايد. او هم قبول كرد و در ازاي دريافت 300 هزار تومان دو دقيقه بر بالين شوهرم حاضر شد اما فرداي آن روز همسرم فوت شد. ازآن پس به منوچهر شك كردم و با تحقيق درباره او فهميدم اين مرد يك روانشناس قلابياست و براي كلاهبرداري و دريافت پول از افراد زيادي مثل من خودش را دكتر معرفي كردهاست.
پس از طرح اين شكايت با استعلام از مراجع ذي صلاح مشخص شد هيچ سابقه يياز منوچهر در سازمان هاي پزشكي به ثبت نرسيده و مجوزي دال بر اينكه او بتواندكارهاي مربوط به روانشناسي انجام دهد، وجود ندارد. در حالي كه تحقيقات در شاخه هايمختلف در اين باره در جريان بود افراد ديگري نيز به دادسراي ويژه رسيدگي به جرائمپزشكي مراجعه كردند و با ارائه شكوائيه هاي جداگانه از روانپزشك قلابي شكايتكردند.
وجه اشتراك شكات سكونت آنان در مناطق شمالي شهر و وضعيت مالي خوبآنها بود. يكي از اين افراد كه تاكنون ميليون ها تومان به منوچهر پرداخت كرده است،در شكايتش گفت؛ من از كودكي از سگ مي ترسيدم و هر وقت كه يك سگ مي ديدم تا چند روزوضعيت روحي بدي داشتم. روزي يكي از دوستانم دكتري را به من معرفي كرد و گفت او فردخبره يي است و مي تواند مشكل مرا حل كند. وقتي به خانه منوچهر رفتم او گفت چند جلسهبايد نزد وي بروم تا مشكلم به طور اساسي حل شود. او گفت مشكل من از كودكي ايجاد شدهو براي رفع آن بايد تصور كنم خودم سگ هستم. او به من گفت هر روز در زمان هاي مشخصدر يك اتاق تمركز كنم و به خود بگويم من سگ هستم. او چند جزوه هم به من داد كه درآنها راه هاي تلقين نوشته شده بود. به خاطر تعريف و تمجيدي كه از دكتر شنيده بودم وهمچنين به خاطر مراجعه كنندگان بسياري كه هميشه در خانه او بودند اين پيشنهاد راپذيرفتم و آن را اجرا كردم. من در هفته سه مرتبه به خانه منوچهر مي رفتم و هر بارهم به او 200 هزار تومان مي دادم ولي پس از مدتي مشكلاتم بيشتر و بيشترشد.
در شرايطي كه تعداد شاكيان اين روانشناس قلابي به 15 نفر رسيده بود ومبلغي كه وي از طعمه هايش كلاهبرداري كرده بود بيش از نيم ميليارد تومان تخمين زدهمي شد، داديار پرونده حكم جلب او را صادر كرد. به اين ترتيب منوچهر در خانه اشبازداشت شد و تحت بازجويي قرار گرفت. اين متهم كه 75 سال سن دارد ضمن پذيرش اتهامشدر خصوص مداخله غيرمجاز در امر پزشكي و كلاهبرداري گفت؛ من مدرك كارشناسي ادبياتدارم و از مدت ها قبل به روانشناسي علاقه داشتم و مطالعات زيادي در اين حوزه داشتم. مدتي قبل چند نفر كه در زندگي شان مشكل داشتند نزد من آمدند و من به آنان مشاورهدادم. از آن به بعد بود كه تصميم گرفتم اين كار را ادامه دهم.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
ادامه
وي در مورد مراجعه كنندگان و مبلغي كه از آنان دريافت مي كرد نيز گفت؛ اكثر مراجعه كنندگان وضعيت مالي بسيار خوبي داشتند و ساكن مناطق شمالي شهر بودند. بسياري از آنها تحصيلات بالايي داشتند ولي حرف هاي من به خوبي در آنان اثر مي كرد، طوري كه گاهي مسائل بسيار خصوصي شان را نيز برايم توضيح مي دادند و از من كمك مي خواستند. من هم وقتي موقعيت را براي ادامه كار مشاوره و به دست آوردن پول هاي كلان مناسب ديدم كارم را ادامه دادم و حتي در خانه ام كلاس هاي گروهي تشكيل مي دادم. سال هاي ابتدايي براي هر ساعت مراجعه مبلغ 10 هزار تومان مي گرفتم اما در سال هاي اخير حق مشاوره ام را به 200 هزار تومان افزايش داده بودم. اين مرد كه تاكنون چهار مرتبه ازدواج كرده در مورد آخرين همسرش گفت؛ او يكي از مراجعه كنندگانم بود. من به او علاقه مند شدم و با نفوذي كه بر وي داشتم به رغم اختلاف سني 40 ساله مان او را راضي كردم با من ازدواج كند. در شرايطي كه اظهارات شاكيان حكايت از آن دارد كه مبلغ كلاهبرداري شده از سوي اين روانشناس بيش از 500 ميليون تومان است او در اعترافاتش اين مبلغ را بسيار كمتر عنوان كرد. سرانجام با پايان يافتن تحقيقات در اين خصوص داديار پرونده با صدور قرار مجرميت پرونده را براي صدور راي به دادگاه ارسال كرد.
داديار حميده جهانگيري درباره اين پرونده به خبرنگار ما گفت؛ براساس مداركي كه از پرداخت وجه به متهم وجود دارد تاكنون پرداخت 400 ميليون تومان به وي به اثبات رسيده است. از سويي حساب هاي بانكي متعدد متهم، چندين ملك گرانقيمت واقع در شمال تهران و محتويات چندين صندوق امانات متعلق به وي حاكي از آن است كه مبلغي كه او از طعمه هايش كلاهبرداري كرده بيش از مبلغي است كه او ادعا مي كند. اين مقام قضايي همچنين با هشدار به شهروندان گفت؛ هر مشاور خانواده، روانشناس و روانپزشك هر چقدر هم در كارش تبحر داشته باشد حق مشاوره مشخصي دارد و شهروندان نبايد فريب ادعاهاي واهي را بخورند.
داديار حميده جهانگيري درباره اين پرونده به خبرنگار ما گفت؛ براساس مداركي كه از پرداخت وجه به متهم وجود دارد تاكنون پرداخت 400 ميليون تومان به وي به اثبات رسيده است. از سويي حساب هاي بانكي متعدد متهم، چندين ملك گرانقيمت واقع در شمال تهران و محتويات چندين صندوق امانات متعلق به وي حاكي از آن است كه مبلغي كه او از طعمه هايش كلاهبرداري كرده بيش از مبلغي است كه او ادعا مي كند. اين مقام قضايي همچنين با هشدار به شهروندان گفت؛ هر مشاور خانواده، روانشناس و روانپزشك هر چقدر هم در كارش تبحر داشته باشد حق مشاوره مشخصي دارد و شهروندان نبايد فريب ادعاهاي واهي را بخورند.
parmidas56- همکار انجمن
رد: مرد شیادی که از 15 سال قبل به عنوان روانشناس خود را جا زد.
.موقع ارسال فونت مناسبی دارد اما همین که ارسال شد فونت آن بهم می ریزد
parmidas56- همکار انجمن
مواضيع مماثلة
» پسر متجاوز با جعل عنوان به خانه زنان تنها مي رفت
» استفاده از ادرار گاو به عنوان يك نوشيدني جديد جايگزين كوكاكولا
» دختري ناخواهري 7ساله خود را به عنوان برده جنسي به 7مرد فروخت!!
» استفاده از ادرار گاو به عنوان يك نوشيدني جديد جايگزين كوكاكولا
» دختري ناخواهري 7ساله خود را به عنوان برده جنسي به 7مرد فروخت!!
صفحه 1 از 1