برگر مخصوص گیاهخواری
صفحه 1 از 1
برگر مخصوص گیاهخواری
برگر مخصوص گياهخواران
اين برگر غذايي مناسب براي گياهخواران و تمام كساني است كه به سلامتي خود علاقه دارند.
مواد لازم براي 2 نفر:
طرز تهيه:
1- سيب زميني ها را بشوييد و پوست بگيريد و تكه تكه كنيد. سپس آنها را زير آب سرد گرفته و در قابلمه اي بزرگ بريزيد. مقداري نمك به آنها افزوده و روي آن را با آب بپوشانيد. سپس آنها را تا زماني كه نرم و مغز پخت شوند بپزيد. بعد سيب زميني ها را از آب خارج كرده و در حالي كه هنوز داغ است،پوست بگيريد و بكوبيد.
2- كرفس و هويج ها را پوست گرفته و رنده كنيد. پياز را نيز پس از پوست كندن ريز خرد كنيد. موسيرها را به قطعات كوچك خرد كنيد. سپس تمام اين مواد را به سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه كنيد.
3- تخم مرغ را آنقدر بزنيد تا كف كند. سپس آن را با مقداري نمك به سيب زميني اضافه كنيد. سير را نيز پوست كنده،بكوبيد و به مخلوط اضافه كنيد.
4- كل مواد را با چنگال يا دست كاملا مخلوط كنيد. آرد ذرت را به ميزاني كه مواد به هم بچسبند اضافه كنيد.
5- مخلوط سيب زميني را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتي متر تقسيم كنيد.
6- روغن را در ماهيتابه ضخيم تفلون، روي حرارت متوسط داغ كنيد.
7- برگرها را در روغن بگذاريد و شعله را كم كنيد. بگذاريد هر طرف آنها به مدت 6 دقيقه سرخ شود.
8- دانه هاي آفتابگردان را با يك تكه كوچك كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود. حرارت را كم كنيد و تخمه ها را مرتب هم بزنيد.
9- برگرها را با ساقه موسير يا پيازچه و تخمه هاي سرخ كرده تزئين كنيد.
اين برگر غذايي مناسب براي گياهخواران و تمام كساني است كه به سلامتي خود علاقه دارند.
مواد لازم براي 2 نفر:
سيب زميني | 315 گرم |
هويج | 125 گرم |
موسير | 7 گرم |
سير | 1 حبه |
كره | يك تكه كوچك |
كرفس | 125 گرم |
پياز متوسط | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد ذرت | 4 قاشق غذاخوري |
روغن مخصوص سرخ كردني | به مقدار لازم |
مغز تخمه ي آفتابگردان | 1 قاشق غذاخوري |
برگ موسير يا پيازچه براي تزئين | مقداري |
طرز تهيه:
1- سيب زميني ها را بشوييد و پوست بگيريد و تكه تكه كنيد. سپس آنها را زير آب سرد گرفته و در قابلمه اي بزرگ بريزيد. مقداري نمك به آنها افزوده و روي آن را با آب بپوشانيد. سپس آنها را تا زماني كه نرم و مغز پخت شوند بپزيد. بعد سيب زميني ها را از آب خارج كرده و در حالي كه هنوز داغ است،پوست بگيريد و بكوبيد.
2- كرفس و هويج ها را پوست گرفته و رنده كنيد. پياز را نيز پس از پوست كندن ريز خرد كنيد. موسيرها را به قطعات كوچك خرد كنيد. سپس تمام اين مواد را به سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه كنيد.
3- تخم مرغ را آنقدر بزنيد تا كف كند. سپس آن را با مقداري نمك به سيب زميني اضافه كنيد. سير را نيز پوست كنده،بكوبيد و به مخلوط اضافه كنيد.
4- كل مواد را با چنگال يا دست كاملا مخلوط كنيد. آرد ذرت را به ميزاني كه مواد به هم بچسبند اضافه كنيد.
5- مخلوط سيب زميني را به 4 برگر به ضخامت 5/2 سانتي متر تقسيم كنيد.
6- روغن را در ماهيتابه ضخيم تفلون، روي حرارت متوسط داغ كنيد.
7- برگرها را در روغن بگذاريد و شعله را كم كنيد. بگذاريد هر طرف آنها به مدت 6 دقيقه سرخ شود.
8- دانه هاي آفتابگردان را با يك تكه كوچك كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود. حرارت را كم كنيد و تخمه ها را مرتب هم بزنيد.
9- برگرها را با ساقه موسير يا پيازچه و تخمه هاي سرخ كرده تزئين كنيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد