كباب چوبي
صفحه 1 از 1
كباب چوبي
مواد لازم براي 6-5 نفر :
يك كيلوگرم گوشت مغز ران گوسفند
دو عدد متوسط فلفل دلمهاي سبز مكعبي خردشده
دو عدد متوسط پياز مكعبي خردشده
يك قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي
يك دوم قاشق چايخوري زعفران
صد گرم كرهي پاستوريزه
بهمقدارلازم نمك و فلفل
دو قاشق غذاخوري آب ليمو
روش تهيه:
گوشت را تميز كنيد و به صورت مكعبي برش دهيد. سپس آن را در چوب مخصوص (سيخ كباب چوبي) به سيخ بكشيد و در لابه لاي هر تكه گوشت 2تكه پياز و 2 تكه فلفل قرار دهيد. كره را در ظرفي آب كرده و سيخها را در آن قرار دهيد.آنگاه ظرفرا روي حرارت قرار دهيد.
گاهي ظرف را تكان دهيد تا گوشتها كمي تفت داده شود. سپس رب گوجهفرنگي را با مقداري كره تفت داده و 3-2 ليوان آب اضافه كنيد و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بريزيد. پس از آن با حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد. در پايان زعفران ، آب ليمو ، نمك و فلفل را اضافه كرده و اجازه دهيد تا آب آن كمي كشيده شود. آن گاه سيخها را در ديس چيده و سس باقي مانده را روي آن بريزيد و همراه با چلو سرو كنيد.
يك كيلوگرم گوشت مغز ران گوسفند
دو عدد متوسط فلفل دلمهاي سبز مكعبي خردشده
دو عدد متوسط پياز مكعبي خردشده
يك قاشق غذاخوري رب گوجهفرنگي
يك دوم قاشق چايخوري زعفران
صد گرم كرهي پاستوريزه
بهمقدارلازم نمك و فلفل
دو قاشق غذاخوري آب ليمو
روش تهيه:
گوشت را تميز كنيد و به صورت مكعبي برش دهيد. سپس آن را در چوب مخصوص (سيخ كباب چوبي) به سيخ بكشيد و در لابه لاي هر تكه گوشت 2تكه پياز و 2 تكه فلفل قرار دهيد. كره را در ظرفي آب كرده و سيخها را در آن قرار دهيد.آنگاه ظرفرا روي حرارت قرار دهيد.
گاهي ظرف را تكان دهيد تا گوشتها كمي تفت داده شود. سپس رب گوجهفرنگي را با مقداري كره تفت داده و 3-2 ليوان آب اضافه كنيد و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بريزيد. پس از آن با حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد. در پايان زعفران ، آب ليمو ، نمك و فلفل را اضافه كرده و اجازه دهيد تا آب آن كمي كشيده شود. آن گاه سيخها را در ديس چيده و سس باقي مانده را روي آن بريزيد و همراه با چلو سرو كنيد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد