خمیر ساده فوندانت ساده و مصور
صفحه 1 از 1
خمیر ساده فوندانت ساده و مصور
خمیر ساده فوندانت ساده و مصور
مواد لازم :
پودر ژلاتین ساده و بیرنگ یک ق سوپخوری
یک چهارم پیمانه آبسرد
اسانس بادام یک ق چ
نصف پیمانه شیره ذرت
جایگزین برای شیره ذرت : یک و یک چهارم پیمانه شکر و یک سوم پیمانه آب جوش رو مخلوط و بجوشانید تا شکر حل و غلیظ به صورتنصف پیمانه شهد دربیاد .
یک ق س گلییسرین
نصف ق س روغن مایع
شکر قنادی یا پودر قند نرم یک کیلو و دویست گرم
(پودر قند با حدود 3 درصد نشاسته مخلوط شده و برای تهیه خمیرها وروکش ها و مرنگ درقنادی ها بکار میره .)
طرز تهیه :
پودر ژلاتین رو و داخل یک کاسه تو آبسرد بریزین. و دو دقیقه بذارین بمونه تا نرم بشه .
حالا کاسه رو داخل ماکروویو بذارین و بهش 30 ثانیه با حداکثر قدرت زمان بدین .وقتی ژلاتین حل شد اسانس بادام یا وانیل بهش رو اضافه کنین .حالا شهد و گلیسیرین رو روش اضافه کنین و مخلوط کنین تا نرم بشه .
اگه محلول شفاف نشده مجددا داخل مایکرو بهش 15 الی 20 ثانیه با حداکثر قدرت زمان بدین .سپس مجددا خوب مخلوط کنین . یک و نصفی از شگر رو الک کنین و توی یک کاسه بریزین .
وسطش رو گود کنین و شهد بدست آمده رو توش بریزین . با قاشق چوبی آنقدر بهم بزنین تا مایه چسبناک و کشداری حاصل بشه .
نصف پیمانه دیگه از شکر رو الک کنین و روی سطح صافی بریزین و کم کم در حین مخلوط کردن باقی رو اضافه کنین .
کم کم خمیر حالت گلولگه به خودش میگیره و قابلیت ارتجاعی داره .
روغن مایع رو به انگشتان تون بمالید و خمیر رو مرتبا ورز بدین .وقتی خوب نرم شد و قابلیت انعطاف پیدا کرد میتونین بهش رنگ ژله ای یا کاکائو و نسکافه و طعم دهنده اضافه کنین .
اکنون داخل پلاستیک در جایی که هوا واردش نشه ، حدود مدت 12 ساعت نگهداری کنین تا خمیرتون اصطلاحا برسه . هر وقت سفت شد میتونین مدت بسیار کوتاه توی مایکرو بذارین تا مجددا نرم و قابل انعطاف بشه .
مواد لازم :
پودر ژلاتین ساده و بیرنگ یک ق سوپخوری
یک چهارم پیمانه آبسرد
اسانس بادام یک ق چ
نصف پیمانه شیره ذرت
جایگزین برای شیره ذرت : یک و یک چهارم پیمانه شکر و یک سوم پیمانه آب جوش رو مخلوط و بجوشانید تا شکر حل و غلیظ به صورتنصف پیمانه شهد دربیاد .
یک ق س گلییسرین
نصف ق س روغن مایع
شکر قنادی یا پودر قند نرم یک کیلو و دویست گرم
(پودر قند با حدود 3 درصد نشاسته مخلوط شده و برای تهیه خمیرها وروکش ها و مرنگ درقنادی ها بکار میره .)
طرز تهیه :
پودر ژلاتین رو و داخل یک کاسه تو آبسرد بریزین. و دو دقیقه بذارین بمونه تا نرم بشه .
حالا کاسه رو داخل ماکروویو بذارین و بهش 30 ثانیه با حداکثر قدرت زمان بدین .وقتی ژلاتین حل شد اسانس بادام یا وانیل بهش رو اضافه کنین .حالا شهد و گلیسیرین رو روش اضافه کنین و مخلوط کنین تا نرم بشه .
اگه محلول شفاف نشده مجددا داخل مایکرو بهش 15 الی 20 ثانیه با حداکثر قدرت زمان بدین .سپس مجددا خوب مخلوط کنین . یک و نصفی از شگر رو الک کنین و توی یک کاسه بریزین .
وسطش رو گود کنین و شهد بدست آمده رو توش بریزین . با قاشق چوبی آنقدر بهم بزنین تا مایه چسبناک و کشداری حاصل بشه .
نصف پیمانه دیگه از شکر رو الک کنین و روی سطح صافی بریزین و کم کم در حین مخلوط کردن باقی رو اضافه کنین .
کم کم خمیر حالت گلولگه به خودش میگیره و قابلیت ارتجاعی داره .
روغن مایع رو به انگشتان تون بمالید و خمیر رو مرتبا ورز بدین .وقتی خوب نرم شد و قابلیت انعطاف پیدا کرد میتونین بهش رنگ ژله ای یا کاکائو و نسکافه و طعم دهنده اضافه کنین .
اکنون داخل پلاستیک در جایی که هوا واردش نشه ، حدود مدت 12 ساعت نگهداری کنین تا خمیرتون اصطلاحا برسه . هر وقت سفت شد میتونین مدت بسیار کوتاه توی مایکرو بذارین تا مجددا نرم و قابل انعطاف بشه .
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» خمیر کتیرا
» آیاترکیبات خمیر دندان مضراست؟
» کیک ساده برای تولد
» شیرینی ساده شکلاتی
» ساده ترین راه : شکم خود را صاف کنید
» آیاترکیبات خمیر دندان مضراست؟
» کیک ساده برای تولد
» شیرینی ساده شکلاتی
» ساده ترین راه : شکم خود را صاف کنید
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد