خمیر کتیرا
صفحه 1 از 1
خمیر کتیرا
خمیر کتیرا
خمیری هست که تو قنادی خیلی مورد استفاده قرار میگیره، تقریبا مثل فنودانت هست و بهش کتیرا اضافه میشه، معمولا برای درست کردن گلٔهایی که روی کیک هست استفاده میشه.
مواد لازم:
۴ پیمانه پودر قند الک شده (۱ پیمانه رو برای بد نگاه دارید)
۱ قاشق غذا خوری کتیرا
۱ قاشق غذا خور گلوکز مایه
۴ قاشق غذا خوری آب گرم (یا ۳ قاشق غذا خوری آب+۱ قاشق غذا خوری آب لیمو)
طرز تهیه:
آب+گلوکز،و ژلاتین رو به صورت بنماری آب کنید.
شکر و کتیرا رو بهش اضافه کنید و کامل مخلوط کنید.
الان یه خمیر نرم و چسبانده دارید، در یک ظرف در بسته به مدت یک شب تا صبح تو محیط آشپز خونه بذارید.بقیه پودر شکر رو اضافه کنید و شروع کنید به مالش دادن تا یه خمیر نرم به دست بیاد. اگه باز هم چسبانده بود یه مقدار دیگه پود شکر بهش اضافه کنید.
خمیری هست که تو قنادی خیلی مورد استفاده قرار میگیره، تقریبا مثل فنودانت هست و بهش کتیرا اضافه میشه، معمولا برای درست کردن گلٔهایی که روی کیک هست استفاده میشه.
مواد لازم:
۴ پیمانه پودر قند الک شده (۱ پیمانه رو برای بد نگاه دارید)
۱ قاشق غذا خوری کتیرا
۱ قاشق غذا خور گلوکز مایه
۴ قاشق غذا خوری آب گرم (یا ۳ قاشق غذا خوری آب+۱ قاشق غذا خوری آب لیمو)
طرز تهیه:
آب+گلوکز،و ژلاتین رو به صورت بنماری آب کنید.
شکر و کتیرا رو بهش اضافه کنید و کامل مخلوط کنید.
الان یه خمیر نرم و چسبانده دارید، در یک ظرف در بسته به مدت یک شب تا صبح تو محیط آشپز خونه بذارید.بقیه پودر شکر رو اضافه کنید و شروع کنید به مالش دادن تا یه خمیر نرم به دست بیاد. اگه باز هم چسبانده بود یه مقدار دیگه پود شکر بهش اضافه کنید.
parmidas56- همکار انجمن
-
Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد