سالاد رژیمی قارچ و تخته کاری
صفحه 1 از 1
سالاد رژیمی قارچ و تخته کاری
سالاد رژیمی قارچ و تخته کاری
مواد لازم:
قارچ: ٢٠٠ گرم
خیارشور : ١٠٠ گرم
جوانه ماش : ٢٠٠ گرم
خیار سبز : ١٠٠ گرم
نخود فرنگی : ۴/١ پیمانه
سیر ساطوری : ١ حبه
آبلیمو و روغن زیتون : نصف استکان از هر کدام
نمک و فلفل سفید
نکته مور توجه در این سالاد این است که قارچ حتما باید کنسرو شده باشد که من
طرز تهیه:
قارچها رو اسلایس باریک میکنیم و در یک ظرف مقداری آبلیمو نمک و فلفل میرییم و در
داخل آن میریزم و حدود ٢٠ دقیقه میجوشانیم و بعد آبکش کرده و روی آن آب سرد
میریزیم.
طریقه درست کردن سالاد:
خیار و خیار شور را مطابق شکل زیر ژولین خرد میکنیم.
و بعد با قارچ و جوانه ماش و نخود فرنگی مخلوط میکنیم.
سیرساطوری شده ریز را با آبلیمو روغن زیتون در دخل شیشه دربسته ای ریخته و به
شدت تکان میدهیم. وسپس روی سالاد میریزم.
این سالاد از دسته سالادهای سبز محسوب میشه که باید سس رو در حین سرو به اون
اضافه کرد به این دلیل که باعث میشه سالاد شکل خودش رو از دست بده
طریقه ژولین کردن :
در ابتدا دست را روی تکه مورد نظر گذاشته به صورتیکه انگشتان جمع شده باشد و کمی انحنا داشته باشد تا در حین خرد کردن چاقو با انگشتان دست تماس نداشته باشدو بند آخر انگشتان را کمی تا میکنیم و انگت شصت را در پشت تکه مورد نظر میگذاریم و با هر برش به وسیله انگشت شصت تکه باقی مانده را به داخل هل میدهیم.
برای ژولین خرد کردن خیار ابتدا فارسی بر میکنیم یعنی به صورت اریب برش میدهیم
و این برش تقریبا به قطر یک میلیمتر است.
در حرکت اول چاقو زاویه ای را با تخته تشکیل داده که که با هل دادن چاقو به جلو این زاویه کمتر میشود و در نهایت چاقو با تخته مماس میشود
ان حرکات باید پشت سر هم و سریع انجام شود و در حین انجام این کار باید دقت شود که از بالا چاقو کج نشود و روی تخته کشیده نشود.
نکته حائز احمیت در تخته کاری طریقه ایستادن در مقابل میز کارست
ایستادن در مقابل تخته باید طوری باشد که ستون فقرات کاملا صاف شانه ها صاف بدون قوز کردگی و پا به عرض شانه باز و پای سمتی که با آن دست چاقو را نگه داشته اید جلو و پای دیگر مقداری عقب تر و به صورت اریب باید ایستاد.
مواد لازم:
قارچ: ٢٠٠ گرم
خیارشور : ١٠٠ گرم
جوانه ماش : ٢٠٠ گرم
خیار سبز : ١٠٠ گرم
نخود فرنگی : ۴/١ پیمانه
سیر ساطوری : ١ حبه
آبلیمو و روغن زیتون : نصف استکان از هر کدام
نمک و فلفل سفید
نکته مور توجه در این سالاد این است که قارچ حتما باید کنسرو شده باشد که من
طرز تهیه:
قارچها رو اسلایس باریک میکنیم و در یک ظرف مقداری آبلیمو نمک و فلفل میرییم و در
داخل آن میریزم و حدود ٢٠ دقیقه میجوشانیم و بعد آبکش کرده و روی آن آب سرد
میریزیم.
طریقه درست کردن سالاد:
خیار و خیار شور را مطابق شکل زیر ژولین خرد میکنیم.
و بعد با قارچ و جوانه ماش و نخود فرنگی مخلوط میکنیم.
سیرساطوری شده ریز را با آبلیمو روغن زیتون در دخل شیشه دربسته ای ریخته و به
شدت تکان میدهیم. وسپس روی سالاد میریزم.
این سالاد از دسته سالادهای سبز محسوب میشه که باید سس رو در حین سرو به اون
اضافه کرد به این دلیل که باعث میشه سالاد شکل خودش رو از دست بده
طریقه ژولین کردن :
در ابتدا دست را روی تکه مورد نظر گذاشته به صورتیکه انگشتان جمع شده باشد و کمی انحنا داشته باشد تا در حین خرد کردن چاقو با انگشتان دست تماس نداشته باشدو بند آخر انگشتان را کمی تا میکنیم و انگت شصت را در پشت تکه مورد نظر میگذاریم و با هر برش به وسیله انگشت شصت تکه باقی مانده را به داخل هل میدهیم.
برای ژولین خرد کردن خیار ابتدا فارسی بر میکنیم یعنی به صورت اریب برش میدهیم
و این برش تقریبا به قطر یک میلیمتر است.
در حرکت اول چاقو زاویه ای را با تخته تشکیل داده که که با هل دادن چاقو به جلو این زاویه کمتر میشود و در نهایت چاقو با تخته مماس میشود
ان حرکات باید پشت سر هم و سریع انجام شود و در حین انجام این کار باید دقت شود که از بالا چاقو کج نشود و روی تخته کشیده نشود.
نکته حائز احمیت در تخته کاری طریقه ایستادن در مقابل میز کارست
ایستادن در مقابل تخته باید طوری باشد که ستون فقرات کاملا صاف شانه ها صاف بدون قوز کردگی و پا به عرض شانه باز و پای سمتی که با آن دست چاقو را نگه داشته اید جلو و پای دیگر مقداری عقب تر و به صورت اریب باید ایستاد.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد