دردسرهاي دكل مخابراتي براي 5 دختر جوان!
صفحه 1 از 1
دردسرهاي دكل مخابراتي براي 5 دختر جوان!
مسؤولان شركت يك تلفن همراه اعتباري به خاطر بيمار شدن 5 دختر تحت تعقيب قضايي قرار گرفتند. نصب دكل تلفن همراه اعتباري روي پشتبام يك مجتمع مسكوني براي 5 دختر جوان دردسرساز شد و آنان را راهي بيمارستان كرد.
بنابر اين گزارش، چندي پيش 5 دختر جوان به شعبه 6 بازپرسي دادسراي بعثت مراجعه و از يك شركت تلفن همراه اعتباري شكايت كردند.
بنابر اين گزارش، چندي پيش 5 دختر جوان به شعبه 6 بازپرسي دادسراي بعثت مراجعه و از يك شركت تلفن همراه اعتباري شكايت كردند.
يكي از اين دختران گفت: چند ماه پيش براي آنتندهي تلفن همراه اعتباري دكلي در پشتبام خانه ما واقع در نازيآباد وصل كردند.
وي افزود: پس از آن دچار حالت تهوع و سرگيجه شدم. يك روز كه از خانه بيرون آمدم تا به محل كار بروم ناگهان بيهوش و در راهروي ساختمان نقش برزمين شدم. وقتي مرا به بيمارستان انتقال دادند پزشكان گفتند كه علت اين بيماري به خاطر فركانسهاي دكل تلفن همراه است.
اين دختر ادامه داد: بعد از چند روز متوجه شدم 4 تن از دخترهاي همسايه نيز به درد من دچار شده و چند روزي در بيمارستان بستري بودهاند. به خاطر اين حادثه جلسهاي در ساختمان برگزار شد و مدير ساختمان ادعا كرد نميدانسته فركانسهاي اين دكل تلفن همراه خطرناك است. مدتي گذشت و چون به شكايت ما در ساختمان رسيدگي نشد، تصميم گرفتيم از شركت اين تلفن همراه شكايت كنيم.
پس از شكايت اين 5 دختر، بازپرس شعبه ششم دادسراي بعثت دستور احضار نماينده حقوقي شركت تلفن همراه اعتباري را صادر كرد تا در اينباره توضيح دهد.
امرجي، بازپرس شعبه ششم دادسراي بعثت در اينبارهگفت: دكلهاي تلفنهاي همراه بايد در خارج از شهر و دور از مناطق مسكوني نصب شود. از سوي ديگر نصب دكل بايد با مجوز قانوني باشد.
وي افزود: در اين پرونده نماينده حقوقي تلفن همراه را احضار كرديم تا از وي تحقيق شود، چنانچه نصب دكل بدون مجوز باشد، شركت جريمه خواهد شد، اما اگر با مجوز قانوني باشد بايد دكل را برداشته و در خارج از شهر و دور از مناطق مسكوني نصب كرد.
علي- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-30
تعداد پستها : 2095
آدرس پستي : alikhorshidi2009@yahoo.com
مدل گوشي : N70
مواضيع مماثلة
» 50 دختر جوان در تله يك مرد اغفالگر
» باج خواهي اينترنتي از دختر جوان
» نامه یک دختر جوان به همسر آینده اش...!!!
» یک دختر جوان، رییس پلیس خطرناک ترین منطقه
» همدستي مادر و پسر براي اخاذي از دختران جوان
» باج خواهي اينترنتي از دختر جوان
» نامه یک دختر جوان به همسر آینده اش...!!!
» یک دختر جوان، رییس پلیس خطرناک ترین منطقه
» همدستي مادر و پسر براي اخاذي از دختران جوان
صفحه 1 از 1