باج خواهي اينترنتي از دختر جوان
صفحه 1 از 1
دختري كه از سوي پسري جوان مورد باج خواهي اينترنتي قرار گرفته و به انتشار عكس هاي خصوصي اش تهديد شده بود با شكايت از اين پسر خواستار مجازات او شد. چندي قبل اين دختر به دادسراي ناحيه 4 تهران مراجعه كرد و گفت؛ يكي از سرگرمي هاي من چت كردن در اينترنت است. دو هفته قبل كه طبق عادت هميشگي در چت روم مشغول گفت وگو با افراد مختلفي بودم با پسر جواني به نام آرش آشنا شدم. او حرف هاي جذابي مي زد و با چرب زباني توانست توجه مرا نسبت به خودش جلب كند. پس از چند مرتبه چت كردن آرش از من خواست براي اينكه راحت تر با هم ارتباط داشته باشيم و بيشتر با هم آشنا شويم شماره منزل و محل كارم را به او بدهم. من ابتدا با اين خواسته اش مخالفت كردم و به او گفتم فقط حاضرم از طريق اينترنت با وي در ارتباط باشم اما پس از چند روز حرف هاي فريبنده آرش باعث شد شماره خانه مان را به او بدهم. در مدت كوتاهي كه از آشنايي ام با آرش مي گذشت او چندين مرتبه با من تماس گرفت. اين دختر ادامه داد؛ رابطه مان به همين شيوه ادامه داشت تا اينكه يك شب كه مشغول چت كردن بوديم و از طريق وب كم نيز همديگر را مي ديديم مرا مجبور به انجام كارهاي غيراخلاقي كرد. چند دقيقه از اين موضوع گذشته بود كه او دو قطعه عكس كه به گفته خودش با فتوشاپ آنها را تهيه كرده بود برايم فرستاد. آن عكس ها مرا در وضعيت بسيار زننده يي نشان مي داد و شماره منزل مان نيز زير عكس ها درج شده بود. پس از آن بود كه متوجه نيت شوم او شدم. آرش پس از آن از من خواست برايش شارژ موبايل اعتباري بخرم و تهديد كرد اگر اين كار را نكنم عكس ها را منتشر مي كند. تا مدتي به اين بهانه كه حقوق نگرفتم و پول ندارم او را معطل كردم اما در چند روز گذشته او تهديدهايش را جدي تر كرد، من هم تصميم گرفتم از او شكايت كنم.در پي ثبت اظهارات اين دختر پرونده به جريان افتاد و تحقيقات آغاز شد.
مواضيع مماثلة
» 50 دختر جوان در تله يك مرد اغفالگر
» ازدواجهاي اينترنتي در كشور رو به افزايش است
» نامه یک دختر جوان به همسر آینده اش...!!!
» یک دختر جوان، رییس پلیس خطرناک ترین منطقه
» اس ام اس های عاشقانه و عارفانه
» ازدواجهاي اينترنتي در كشور رو به افزايش است
» نامه یک دختر جوان به همسر آینده اش...!!!
» یک دختر جوان، رییس پلیس خطرناک ترین منطقه
» اس ام اس های عاشقانه و عارفانه
صفحه 1 از 1