همدستي مادر و پسر براي اخاذي از دختران جوان
صفحه 1 از 1
مادر و پسري كه با تهيه فيلم هاي غيراخلاقي از زن هاي جوان اخاذي مي كردند هنگامي كه قصد داشتند از آخرين طعمه شان باج خواهي كنند توسط پليس دستگير شدند.
به گزارش خبرنگار ما مدتي قبل يكي از واحدهاي گشتي پليس از وقوع نزاع دسته جمعي در يكي از خيابان هاي محدوده تهرانپارس مطلع شدند و براي بررسي ماجرا به آنجا رفتند. آنان در بدو حضور در محل با چند جوان كه به شدت مجروح شده بودند مواجه شدند و بلافاصله با هماهنگي با اورژانس مجروحان به بيمارستان منتقل شدند.
شواهد حاكي از آن بود كه اين نزاع ناموسي است و چند جوان براي انتقام جويي به آنجا رفته و با عربده كشي اين دعوا را آغاز كرده اند. در ادامه نازنين خواهر يكي از طرفين درگيري كه در آنجا حضور داشت در مورد اين حادثه توضيح داد؛ مدتي است به خاطر شغلم در شهرستان سكونت دارم. هشت ماه قبل كه به طور سرزده به تهران آمدم با درهاي بسته خانه مان روبه رو شدم. چون كليد نداشتم زنگ يكي از همسايه هايمان را زدم تا از آنها در مورد خانواده ام پرس وجو كنم. زن همسايه كه مدت ها بود مرا نديده بود استقبال گرمي از من كرد و مرا به داخل خانه دعوت كرد، من هم چون گمان مي كردم پدر و مادرم به زودي به خانه برمي گردند به منزل همسايه مان رفتم. زن همسايه و پسرش ناصر به من گفتند پدر و مادرم به مسافرت رفته اند و فردا برمي گردند. چون من از قديم با آن خانواده آشنا بودم در خانه شان ماندم. پس از خوردن ناهار ناصر قليان آماده كرد و من هم در رودربايستي قرار گرفتم و چند پكي به قليان زدم اما هنوز چند دقيقه يي نگذشته بود كه دچار سرگيجه شدم و از هوش رفتم و وقتي به خودم آمدم كه زن صاحبخانه در حال خوراندن شربت به من بود. با خوردن شربت كمي سرحال شدم اما در همين حال فيلمي را در گوشي موبايلش نشانم داد كه در آن ناصر در حال تعرض به من بود. به آنها در مورد اين كارشان اعتراض و خواهش كردم فيلم را پاك كنند اما آن زن و پسرش گفتند براي اين كار بايد به آنها پول بدهم. من كه نگران آبرويم بودم و مي ترسيدم اين فيلم به دست خانواده ام بيفتد با گريه و زاري به آنها التماس كردم اما فايده يي نداشت و به ناچار مجبور شدم مبلغي پول بپردازم.
پس از اين ماجرا چند بار ديگر ناصر با من تماس گرفت و گفت هنوز فيلم را پاك نكرده و باز هم پول مي خواهد. من در شرايط بسيار سختي قرار داشتم و خودم را براي اينكه آن روز به خانه همسايه قديمي مان رفته بودم بارها سرزنش كردم اما ديگر فايده يي نداشت و آنها مدام از من باج مي خواستند.
نازنين ادامه داد؛ مدتي گذشت و اين ماجرا به همين روال ادامه داشت تا اينكه همه ماجرا را براي برادرانم تعريف كردم. آنها پس از فهميدن اين موضوع براي دفاع از حيثيت خانوادگي مان تصميم گرفتند هر طور شده تصاوير را از چنگ ناصر دربياورند. همگي به در خانه او رفتيم و يكي از برادرانم از وي خواست فيلم را پاك كند اما او همه چيز را منكر شد سپس آنها با هم درگير شدند. در اين دعوا برادرانم با چاقو ناصر را مجروح كردند.
پس از اظهارات اين دختر پرونده يي در اين باره تشكيل شد و ماموران پليس آگاهي با تحقيق درباره اين ماجرا به صحت گفته هاي نازنين پي بردند. همچنين ادامه بررسي ها نشان داد ناصر از افراد خلافكار و سابقه دار منطقه است و چند زن و دختر جوان ديگر نيز از سوي او مورد سوءاستفاده قرار گرفته اند. به همين خاطر پرونده براي بررسي به دادسراي ناحيه چهار تهران ارسال شد. بنابر اين گزارش هم اكنون با صدور مجوز قضايي ناصر و مادرش به اتهام چندين مورد سوءاستفاده از زنان و دختران در بازداشت به سر مي برند و تحقيقات از آنان ادامه دارد.
مواضيع مماثلة
» بازداشت عامل انتشار عكس هاي دختران جوان
» آموزش فر موقت مو مخصوص دختران جوان
» مادر 45 ساله ،قربانی امیال شیطانی جوان هوسباز
» دردسرهاي دكل مخابراتي براي 5 دختر جوان!
» **شرايط ازدواج دختران براي پسران در استانهاي مختلف**
» آموزش فر موقت مو مخصوص دختران جوان
» مادر 45 ساله ،قربانی امیال شیطانی جوان هوسباز
» دردسرهاي دكل مخابراتي براي 5 دختر جوان!
» **شرايط ازدواج دختران براي پسران در استانهاي مختلف**
صفحه 1 از 1