دسر ايتاليايي بسيار لذيذ و خوشمزه
صفحه 1 از 1
دسر ايتاليايي بسيار لذيذ و خوشمزه
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان فریز کردن: 5 ساعت یا از شب تا صبحمواد لازم
2 فنجان خمیر نان ( شیرینی)
3 قاشق کره آب شده
2 پیمانه بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی
دو سوم فنجان بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده
درصورت دلخواه 1 عدد آناناس
دستورالعمل
1- کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید ( دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید. یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد.
باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.
برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.
*پوشاندن دسر با آناناس: 2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود. سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید. می توانید بعد از آماده شدن آن را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن آن را گرم کنید.
مواد مغذی این دسر:
440 کالری
چربی 25 گرم
چربی متراکم 10 گرم
چربی شیمیایی 9 گرم
چربی اشباع نشده 2 گرم
41 میلی گرم کلسترول
349 میلی گرم سدیم
50 گرم کربوهیدرات
شکر 30 گرم
1 گرم فیبر
6 گرم پروتئین
21 درصد ویتامین C
11 ویتامین D
9 درصد آهن
2000 کالری روزانه
زمان فریز کردن: 5 ساعت یا از شب تا صبحمواد لازم
2 فنجان خمیر نان ( شیرینی)
3 قاشق کره آب شده
2 پیمانه بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی
دو سوم فنجان بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده
درصورت دلخواه 1 عدد آناناس
دستورالعمل
1- کره و خمیرنان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید ( دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید. یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد.
باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان را پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.
برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.
*پوشاندن دسر با آناناس: 2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود. سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آ ن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید. می توانید بعد از آماده شدن آن را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن آن را گرم کنید.
مواد مغذی این دسر:
440 کالری
چربی 25 گرم
چربی متراکم 10 گرم
چربی شیمیایی 9 گرم
چربی اشباع نشده 2 گرم
41 میلی گرم کلسترول
349 میلی گرم سدیم
50 گرم کربوهیدرات
شکر 30 گرم
1 گرم فیبر
6 گرم پروتئین
21 درصد ویتامین C
11 ویتامین D
9 درصد آهن
2000 کالری روزانه
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» سالاداندونزيايي بسيار خوشمزه
» كالزونه غذايي ايتاليايي
» كوكوي اسپاگتي , خوراكي ايتاليايي
» گاتریل دسری خوشمزه
» كيك ها خوشمزه هستند ولي ...
» كالزونه غذايي ايتاليايي
» كوكوي اسپاگتي , خوراكي ايتاليايي
» گاتریل دسری خوشمزه
» كيك ها خوشمزه هستند ولي ...
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد