پخت برنج
صفحه 1 از 1
پخت برنج
ابتدا باید برنج خوب را بشناسیم : برنج خوب برنجی است که ترک و بریدگی و خرده نداشته باشد و محکم و سفید باشد.
دو نوع پخت برای برنج وجود دارد یکی پلو یا همان دمی و دیگری چلو یا برنج سفید
ابتدا برنج را اندازه گیری کرده و با آب ولرم می شوریم حال اگر عجله داریم می توانیم رب ساعت قبل از پخت ،برنج را با آبی که قبلا جوش آورده ایم خیس کنیم.
اگر برنج مان نا مرغوب است به ازای هر 2 پیمانه برنج 1 قاشق سوپ خوری گلاب به آن اضافه میکنیم اینکار باعث می شود بعد از پخت برنج مان عطر خوبی به خود بگیرد و اصلا بوی گلاب هم نمی دهد.
پخت چلو : برای پخت چلو می توانیم همین برنج خیس کرده را بصورت کته ای یا آبکشی دم کنیم اگر می خواهیم بصورت کته ای درست کنیم آب باید به اندازه ای به برنج اضافه شود که وقتی انگشتمان را توی آب می گذاریم آب بیش از یک بند انگشت نباشد و نمک برای برنج کته ای کمتر از برنج آبکشی استفاده می شود ( روغن هم لازم است برای براق شدن برنج می توانیم از کره استفاده کنیم )و در آخر برنج را روی حرارت ملایم گذاشته تا دم بیاید، حال اگر می خواهیم برنج را آبکشی کنیم بعد از جوش آمدن آب، برنج را در آن می ریزیم و بعد از 5 دقیقه جوش آمدن 1 لیوان آب لوله یا آب سرد به برنج اضافه میکنیم تا از جوش بیافتد(اینکار باعث قد کشیدن برنج می شود)و بعد نمک را اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه دیگر برنج آماده آبکشی است و بعد از آبکشی می توان به صورت چلو یا پلو آنرا دم کرد.
پخت پلو : برای اینکار ابتدا مواد داخل پلو را آماده می کنیم و بعد از آبکشی کردن برنج ،کف قابلمه را روغن ریخته و مواد و برنج را لایه به لایه روی هم ریخته و پلو را دم می کنیم.
دم کشیدن پلو و چلو حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد.
برای داشتن ته دیگ خوب به روغن بیشتری احتیاج داریم و می توانیم برای کف دیگ از نان لواش،نان نازک یا محلی،کاهو،سیب زمینی،پیاز و ماست استفاده کنیم.
دو نوع پخت برای برنج وجود دارد یکی پلو یا همان دمی و دیگری چلو یا برنج سفید
ابتدا برنج را اندازه گیری کرده و با آب ولرم می شوریم حال اگر عجله داریم می توانیم رب ساعت قبل از پخت ،برنج را با آبی که قبلا جوش آورده ایم خیس کنیم.
اگر برنج مان نا مرغوب است به ازای هر 2 پیمانه برنج 1 قاشق سوپ خوری گلاب به آن اضافه میکنیم اینکار باعث می شود بعد از پخت برنج مان عطر خوبی به خود بگیرد و اصلا بوی گلاب هم نمی دهد.
پخت چلو : برای پخت چلو می توانیم همین برنج خیس کرده را بصورت کته ای یا آبکشی دم کنیم اگر می خواهیم بصورت کته ای درست کنیم آب باید به اندازه ای به برنج اضافه شود که وقتی انگشتمان را توی آب می گذاریم آب بیش از یک بند انگشت نباشد و نمک برای برنج کته ای کمتر از برنج آبکشی استفاده می شود ( روغن هم لازم است برای براق شدن برنج می توانیم از کره استفاده کنیم )و در آخر برنج را روی حرارت ملایم گذاشته تا دم بیاید، حال اگر می خواهیم برنج را آبکشی کنیم بعد از جوش آمدن آب، برنج را در آن می ریزیم و بعد از 5 دقیقه جوش آمدن 1 لیوان آب لوله یا آب سرد به برنج اضافه میکنیم تا از جوش بیافتد(اینکار باعث قد کشیدن برنج می شود)و بعد نمک را اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه دیگر برنج آماده آبکشی است و بعد از آبکشی می توان به صورت چلو یا پلو آنرا دم کرد.
پخت پلو : برای اینکار ابتدا مواد داخل پلو را آماده می کنیم و بعد از آبکشی کردن برنج ،کف قابلمه را روغن ریخته و مواد و برنج را لایه به لایه روی هم ریخته و پلو را دم می کنیم.
دم کشیدن پلو و چلو حدود 30 تا 45 دقیقه طول می کشد.
برای داشتن ته دیگ خوب به روغن بیشتری احتیاج داریم و می توانیم برای کف دیگ از نان لواش،نان نازک یا محلی،کاهو،سیب زمینی،پیاز و ماست استفاده کنیم.
فرزانه- عضو سایت
- Registration date : 2009-01-17
تعداد پستها : 107
امتیاز : 3
مواضيع مماثلة
» خوراك برنج و مرغ رژيمي(كم كلسترول)
» اثرات سبوس برنج بر پوست و مو
» توصيه غذايي به ديابيتي ها , برنج فقط 6 تا 8 قاشق
» اثرات سبوس برنج بر پوست و مو
» توصيه غذايي به ديابيتي ها , برنج فقط 6 تا 8 قاشق
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد