شکلات پسته ای
صفحه 1 از 1
شکلات پسته ای
شكلات پسته اي
مواد لازم براي 30 عدد:
قيسي خرد شده | 150 گرم |
زردآلوي خرد شده | 150 گرم |
آب پرتقال | 1 قاشق غذاخوري |
شكلات سفيد (شيري) رنده شده | 150 گرم |
كره ي پاستوريزه | 1 قاشق غذاخوري |
خامه ي سفت پاستوريزه | يك چهارم پيمانه (50 گرم) |
پودر نارگيل | سه چهارم پيمانه (150 گرم) |
مغز پسته ي خرد شده | 25 گرم |
شكلات قهوه اي خرد شده | 60 گرم |
روش تهيه:
- قيسي، زردآلو و آب پرتقال را در كاسه با هم مخلوط كنيد و به مدت 1 ساعت كنار بگذاريد.
- شكلات سفيد و كره را در كاسه اي ديگر به روش حرارت غير مستقيم (بن ماري) ذوب كنيد.
- خامه، پودر نارگيل و مخلوط ميوه ها را به آن اضافه نماييد و با هم به خوبي مخلوط كنيد.
- در يك سيني، مغز پسته ي خرد شده را بريزيد و از مخلوط آماده شده ي فوق با قاشق مرباخوري برداريد و روي مغز پسته ها بغلتانيد تا به صورت گلوله در آيد.
- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
- سپس شكلات قهوه اي را به روش بن ماري ذوب كنيد.
- داخل قيف خامه پاش (سرقيف باريك باشد) را از شكلات قهوه اي پر كنيد و روي شكلات ها را(مطابق شكل) به صورت رديفي سس شكلات بريزيد.
- سپس آنها را در يخچال قرار دهيد تا شكلات نيز خشك و سرد شود.
- پس از اين مرحله شيريني ها را در ظرف دربسته اي قرار دهيد و در يخچال نگه داري كنيد.
* نكته:
روش بن ماري اين طور است كه شكلات تخته اي را در يك ظرف هادي گرما مثل استيل و ... قرار دهيد و ته اين ظرف را در آبجوش بگذاريد تا شكلات ذوب شود.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد