چند دستور پخت سبزی
صفحه 1 از 1
چند دستور پخت سبزی
چند دستور براي پخت سبزي ها
سبزيها را به مدت زياد در آب خيس نكنيد، زيرا ويتامينها و مواد معدني آنها در آب حل ميشود.
تا آنجا كه ممكن است سبزيجات را با پوست بپزيد يا تنوري كنيد.
سبزيها را براي مدت طولاني در معرض هوا قرار ندهيد.
در موقع طبخ غذا، از ظروف دردار استفاده كنيد و در ظرف را هميشه بگذاريد.
از زياد به هم زدن غذا، مخصوصا با قاشق فلزي خودداري كنيد تا سطح غذا زياد در معرض هوا قرار نگيرد.
سبزي و ميوه را مدتي قبل از خوردن يا پختن، خرد نكنيد و آب ميوه را نيز بلافاصله پس از گرفتن، مصرف كنيد.
براي پختن سبزي، اول آب را جوش بياوريد و بعد سبزي را بريزيد و فقط آنقدر بپزيد تا نرم شود (له نشود).
تا آنجا كه ممكن است موقع پخت سبزي، آب كمتري به آن اضافه كنيد.
اگر براي طبخ سبزي، آب زيادي مصرف كردهايد، از اين آب براي سوپ و سس استفاده كنيد.
اگر از سبزي يخ زده استفاده ميكنيد، هرگز آن را مستقيما در آب جوش نريزيد.
براي آن كه سبزيجات شما زرد و پلاسيده نشوند، كف جايگاه مخصوص نگهداري سبزيجات را در يخچال، با حوله كاغذي يا دستمال سفيد بپوشانيد. كاغذ، رطوبت اضافي را جذب كرده و سبزيجات را براي مدت بيشتري تازه نگه ميدارد. يا چند قطعه اسفنج خشك در قسمت مخصوص سبزيجات قرار دهيد. اسفنج خشك مانند كاغذ رطوبت را جذب ميكند و از فاسد شدن ميوهها و سبزيجات براي مدتي جلوگيري ميكند.
سبزيها را به مدت زياد در آب خيس نكنيد، زيرا ويتامينها و مواد معدني آنها در آب حل ميشود.
تا آنجا كه ممكن است سبزيجات را با پوست بپزيد يا تنوري كنيد.
سبزيها را براي مدت طولاني در معرض هوا قرار ندهيد.
در موقع طبخ غذا، از ظروف دردار استفاده كنيد و در ظرف را هميشه بگذاريد.
از زياد به هم زدن غذا، مخصوصا با قاشق فلزي خودداري كنيد تا سطح غذا زياد در معرض هوا قرار نگيرد.
سبزي و ميوه را مدتي قبل از خوردن يا پختن، خرد نكنيد و آب ميوه را نيز بلافاصله پس از گرفتن، مصرف كنيد.
براي پختن سبزي، اول آب را جوش بياوريد و بعد سبزي را بريزيد و فقط آنقدر بپزيد تا نرم شود (له نشود).
تا آنجا كه ممكن است موقع پخت سبزي، آب كمتري به آن اضافه كنيد.
اگر براي طبخ سبزي، آب زيادي مصرف كردهايد، از اين آب براي سوپ و سس استفاده كنيد.
اگر از سبزي يخ زده استفاده ميكنيد، هرگز آن را مستقيما در آب جوش نريزيد.
براي آن كه سبزيجات شما زرد و پلاسيده نشوند، كف جايگاه مخصوص نگهداري سبزيجات را در يخچال، با حوله كاغذي يا دستمال سفيد بپوشانيد. كاغذ، رطوبت اضافي را جذب كرده و سبزيجات را براي مدت بيشتري تازه نگه ميدارد. يا چند قطعه اسفنج خشك در قسمت مخصوص سبزيجات قرار دهيد. اسفنج خشك مانند كاغذ رطوبت را جذب ميكند و از فاسد شدن ميوهها و سبزيجات براي مدتي جلوگيري ميكند.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
مواضيع مماثلة
» دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه
» دستور پخت کباب ترکی مرغ
» دستور تهیه کیک نارگیلی
» آب این سبزی بنیه را تقویت می کند!
» کوفته سبزی شیرازی
» دستور پخت کباب ترکی مرغ
» دستور تهیه کیک نارگیلی
» آب این سبزی بنیه را تقویت می کند!
» کوفته سبزی شیرازی
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد