باقلا وابيج
صفحه 1 از 1
باقلا وابيج
مواد لازم :
3 تا 4 قاشق سوپ خوري شويد خشك
3 عدد تخم مرغ
3 حبه سير
100 گرم روغن و كره
500 گرم باقلاي مازندراني( پلويي )
1 پيمانه پلوپز آب
به ميزان لازم نمك، فلفل، زردچوبه، دارچين
طرز تهيه :
ابتدا باقالي ها را از پوست جدا كرده و همراه سير مي كوبيم . بعد شويد خشك و نمك و زردچوبه به آن اضافه كرده و در كره كمي تفت مي دهيم. سپس آب به آن افزوده و وقتي يك جوش زد ، تخم مرغ ها را در آن شكسته و مي گذاريم تا كمي خودش را بگيرد و بپزد . وقتي آب غذا خشك شد و باقالي و تخم مرغ ها هم پختند، غذا را هم زده و با كمي روغن مجدداً سرخ مي كنيم. سپس فلفل و دارچين را به غذا افزوده و مرتباً تفت مي دهيم تا كاملاً سرخ شود. اين غذا با برنج سرو مي شود و در كنارش ماهي شور،زيتون پرورده و ماست سرو مي شود.
3 تا 4 قاشق سوپ خوري شويد خشك
3 عدد تخم مرغ
3 حبه سير
100 گرم روغن و كره
500 گرم باقلاي مازندراني( پلويي )
1 پيمانه پلوپز آب
به ميزان لازم نمك، فلفل، زردچوبه، دارچين
طرز تهيه :
ابتدا باقالي ها را از پوست جدا كرده و همراه سير مي كوبيم . بعد شويد خشك و نمك و زردچوبه به آن اضافه كرده و در كره كمي تفت مي دهيم. سپس آب به آن افزوده و وقتي يك جوش زد ، تخم مرغ ها را در آن شكسته و مي گذاريم تا كمي خودش را بگيرد و بپزد . وقتي آب غذا خشك شد و باقالي و تخم مرغ ها هم پختند، غذا را هم زده و با كمي روغن مجدداً سرخ مي كنيم. سپس فلفل و دارچين را به غذا افزوده و مرتباً تفت مي دهيم تا كاملاً سرخ شود. اين غذا با برنج سرو مي شود و در كنارش ماهي شور،زيتون پرورده و ماست سرو مي شود.
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد