قلیه کدوحلوایی
صفحه 1 از 1
قلیه کدوحلوایی
مواد لازم :
کدو حلوایی :یک کیلو
لوبیا چیتی :نصف لیوان
ماش :یک لیوان
پیاز بزرگ :سه عدد
دارچین :سه قاشق چای خوری سر پر
نمک وفلفل و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه:
بهتره لوبیا وماش را یک شب قبل خیس کنید .ابتدا لوبیا را با مقداری اب می گذاریم بپزه به طوریکه بعد از به جوش آمدن آب حرارت را ملایم می کنیم ودرقابلمه را می گذاریم .وقتی حالت نیم پز پیدا کرد ماش را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم کاملا ماشها بشکفه .این علامت پختن ماش هست .
به قول یکی از دوستانم مات بودن تصویر به علت بخار دیگ هست لطفا به گیرنده های خود دست نزنید .!!!!!!
در فاصله پخت حبوبات، پیاز خرد شده را با مقدار کافی روغن سرخ می کنیم ور اخر دارچین را هم به آن اضافه می کنیم و چند ثانیه روی حرارت نگه می داریم وبه هم می زنیم وبعد از روی شعله بر می داریم.
کدو حلوای را هم پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم .
بعد از شکفتن ماش نمک وفلفل به اندازه کافی به آن اضافه می کنیم و کدوها را به قابلمه می افزاییم.
این دفعه دو ساعت فرصت می دهیم تا با حرارت ملایم ودر بسته کدو ها کاملا له بشوند و بعد از دوساعت هم خوب با ملاقه هم می زنییم تا تمام مواد له بشوند .
در آخر هم مخلوط پیاز داغ و دارچین را به آن اضافه می کنیم و یک ربع دیگه روی حرات نگه می داریم .قلیه ما آماده هست اگه خیلی شیرین دوست ندارید می تونید با آبلیمو میل کنید ..خیلی خوشمزه می شه .نوش جان .
کدو حلوایی :یک کیلو
لوبیا چیتی :نصف لیوان
ماش :یک لیوان
پیاز بزرگ :سه عدد
دارچین :سه قاشق چای خوری سر پر
نمک وفلفل و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه:
بهتره لوبیا وماش را یک شب قبل خیس کنید .ابتدا لوبیا را با مقداری اب می گذاریم بپزه به طوریکه بعد از به جوش آمدن آب حرارت را ملایم می کنیم ودرقابلمه را می گذاریم .وقتی حالت نیم پز پیدا کرد ماش را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم کاملا ماشها بشکفه .این علامت پختن ماش هست .
به قول یکی از دوستانم مات بودن تصویر به علت بخار دیگ هست لطفا به گیرنده های خود دست نزنید .!!!!!!
در فاصله پخت حبوبات، پیاز خرد شده را با مقدار کافی روغن سرخ می کنیم ور اخر دارچین را هم به آن اضافه می کنیم و چند ثانیه روی حرارت نگه می داریم وبه هم می زنیم وبعد از روی شعله بر می داریم.
کدو حلوای را هم پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم .
بعد از شکفتن ماش نمک وفلفل به اندازه کافی به آن اضافه می کنیم و کدوها را به قابلمه می افزاییم.
این دفعه دو ساعت فرصت می دهیم تا با حرارت ملایم ودر بسته کدو ها کاملا له بشوند و بعد از دوساعت هم خوب با ملاقه هم می زنییم تا تمام مواد له بشوند .
در آخر هم مخلوط پیاز داغ و دارچین را به آن اضافه می کنیم و یک ربع دیگه روی حرات نگه می داریم .قلیه ما آماده هست اگه خیلی شیرین دوست ندارید می تونید با آبلیمو میل کنید ..خیلی خوشمزه می شه .نوش جان .
parmidas56- همکار انجمن
- Registration date : 2009-01-19
تعداد پستها : 2426
محل سكونت : nurs
مدل گوشي : 206
امتیاز : 4939
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد