انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
صفحه 1 از 1
انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد سیب زمینی به سبک آلمانی
مواد لازم برای 6 نفر:
سیب زمینی= یک کیلوگرم
تخم مرغ آب پز=4 عدد، به صورت حلقهای خرد شود.
پیازچه=4 عدد، به صورت نازک خرد شود.
خیارشور متوسط=5 عدد، خرد شود.
ژامبون= 50 گرم، خرد شود.
سس مایونز= 1/2 پیمانه
سیر= 2 حبه، ریز خرد شود.
آب لیمو= 2 قاشق غذاخوری
برگ جعفری خرد شده تازه= 1/4 پیمانه
طرز تهیه:
• سیب زمینیها را درون آب نمک به مدت 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند،
بپزید سپس آنها را از آب بیرون آورید و بگذارید خنک شوند.
• سیب زمینیهای خنک شده را از عرض به صورت خلال درآورید.
• سیب زمینی، تخممرغ، خیارشور، پیاز و ژامبون را در ظرفی بریزید.
• درون ظرفی دیگر، سس مایونز، سیر، آب لیمو و جعفری را با هم مخلوط کنید
و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
• مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده، خوب هم بزنید.
• سالاد سیب زمینی آماده است و میتوانید آن را به عنوان شام سبک میل
کنید.
خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است.
سوپ جــو با شير
مواد لازم:
جوي پخته =دو و نيم پيمانه
آب مرغ و شیر =از هر کدام چهار پيمانه
خامه =در صورت تمايل 150 گرم
طرز تهيه:
آب مرغ را نمك زده و روي حرارت بگذاريد و جوي پخته را هم به آن اضافه كنيد. يكي،
دو جوش كه زد شير را هم اضافه كرده و بگذاريد تا سوپ جا بيفتد، در اين مرحله كمي
نمك افزوده پس از يك جوش حرارت را خاموش و خامه را به سوپ اضافه كرده و در ظرف
بكشيد. ميتوانيد يك هويج رنده شده خام هم در اين مرحله به سوپ اضافه كنيد. در
صورت تمايل ميتوانيد سوپ را با آبليمو سرو كنيد.
سالاد كاردينال
مواد لازم:
خيارشور نگينيشده=150 گرم
كالباس نگينيشده= 200 گرم
سيبزميني پخته و خردشده و برنج پخته شده= از هر کدام 400 گرم
گردو خيس و خردشده= نصف پيمانه
سس مايونز كوچك= يك شيشه
نمك و فلفل =به ميزان لازم
مغز كرفس و کاهو ريزشده =از هر کدام يك عدد
طرز تهيه:
تمام مواد را با هم مخلوط كرده سس را به آن اضافه كنيد و به مدت يك ساعت داخل
يخچال گذاشته سپس در ظرف مورد نظر كشيده روي آن را با گوجهفرنگي و خيارشور تزئين
نماييد.
مواد لازم برای 6 نفر:
سیب زمینی= یک کیلوگرم
تخم مرغ آب پز=4 عدد، به صورت حلقهای خرد شود.
پیازچه=4 عدد، به صورت نازک خرد شود.
خیارشور متوسط=5 عدد، خرد شود.
ژامبون= 50 گرم، خرد شود.
سس مایونز= 1/2 پیمانه
سیر= 2 حبه، ریز خرد شود.
آب لیمو= 2 قاشق غذاخوری
برگ جعفری خرد شده تازه= 1/4 پیمانه
طرز تهیه:
• سیب زمینیها را درون آب نمک به مدت 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند،
بپزید سپس آنها را از آب بیرون آورید و بگذارید خنک شوند.
• سیب زمینیهای خنک شده را از عرض به صورت خلال درآورید.
• سیب زمینی، تخممرغ، خیارشور، پیاز و ژامبون را در ظرفی بریزید.
• درون ظرفی دیگر، سس مایونز، سیر، آب لیمو و جعفری را با هم مخلوط کنید
و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
• مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده، خوب هم بزنید.
• سالاد سیب زمینی آماده است و میتوانید آن را به عنوان شام سبک میل
کنید.
خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است.
سوپ جــو با شير
مواد لازم:
جوي پخته =دو و نيم پيمانه
آب مرغ و شیر =از هر کدام چهار پيمانه
خامه =در صورت تمايل 150 گرم
طرز تهيه:
آب مرغ را نمك زده و روي حرارت بگذاريد و جوي پخته را هم به آن اضافه كنيد. يكي،
دو جوش كه زد شير را هم اضافه كرده و بگذاريد تا سوپ جا بيفتد، در اين مرحله كمي
نمك افزوده پس از يك جوش حرارت را خاموش و خامه را به سوپ اضافه كرده و در ظرف
بكشيد. ميتوانيد يك هويج رنده شده خام هم در اين مرحله به سوپ اضافه كنيد. در
صورت تمايل ميتوانيد سوپ را با آبليمو سرو كنيد.
سالاد كاردينال
مواد لازم:
خيارشور نگينيشده=150 گرم
كالباس نگينيشده= 200 گرم
سيبزميني پخته و خردشده و برنج پخته شده= از هر کدام 400 گرم
گردو خيس و خردشده= نصف پيمانه
سس مايونز كوچك= يك شيشه
نمك و فلفل =به ميزان لازم
مغز كرفس و کاهو ريزشده =از هر کدام يك عدد
طرز تهيه:
تمام مواد را با هم مخلوط كرده سس را به آن اضافه كنيد و به مدت يك ساعت داخل
يخچال گذاشته سپس در ظرف مورد نظر كشيده روي آن را با گوجهفرنگي و خيارشور تزئين
نماييد.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد لوبيا چشم بلبلي
مواد لازم :
لوبياي چشم بلبلي=1 فنجان
آب مرغ= نصف فنجان
نمک= به يمزان لازم
پيازچه با ساقه سبز= 12 عدد خردش ده به قطعات 2 سانتيمتري
فلفل دلمه اي قرمز خلالي شده = 1 عدد
مواد سس :
عسل= نصف قاشق سوپخوري
پودر کاري= يک چهارم قاشق مرباخوري
روغن زيتون بودار = 1 قاشق سوپخوري
سرکه= به ميزان لازم
آبليمو ، فلفل= نصف قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
لوبيا ر حدود سه الي چهار ساعت در آب سرد خيس کنيد ، آب آن را عوض کنيد و با 3 فنجان آب روي شعله ملايم قرار دهيد ، بعد از 45 دقيقه نيز اب مرغ و نمک به آن اضافه کنيد و بگذاريد تا کاملا بپزد ولي له نشود ، در صورت لزوم مي توانيد آب جوش بيشتري به آن اضافه کنيد . سعي کنيد بعد از پخته شدن آب آن تمام شده باشد ، آنگاه بگذاريد تا سرد شود . در ظرفي سرکه ، آبليمو ، روغن زيتون ، عسل ، کاري و مقداري فلفل بريزيد و مواد را با همزن دستي خوب مخلوط کنيد . لوبيا را در صافي بريزيد و فلفل قرمز و پيازچه را به آن بيفزاييد . سس را روي مواد بريزيد ، خوب مخلوط کنيد و به مدت 30 دقيقه سالاد را داخل يخچال قرار دهيد .
مواد لازم :
لوبياي چشم بلبلي=1 فنجان
آب مرغ= نصف فنجان
نمک= به يمزان لازم
پيازچه با ساقه سبز= 12 عدد خردش ده به قطعات 2 سانتيمتري
فلفل دلمه اي قرمز خلالي شده = 1 عدد
مواد سس :
عسل= نصف قاشق سوپخوري
پودر کاري= يک چهارم قاشق مرباخوري
روغن زيتون بودار = 1 قاشق سوپخوري
سرکه= به ميزان لازم
آبليمو ، فلفل= نصف قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
لوبيا ر حدود سه الي چهار ساعت در آب سرد خيس کنيد ، آب آن را عوض کنيد و با 3 فنجان آب روي شعله ملايم قرار دهيد ، بعد از 45 دقيقه نيز اب مرغ و نمک به آن اضافه کنيد و بگذاريد تا کاملا بپزد ولي له نشود ، در صورت لزوم مي توانيد آب جوش بيشتري به آن اضافه کنيد . سعي کنيد بعد از پخته شدن آب آن تمام شده باشد ، آنگاه بگذاريد تا سرد شود . در ظرفي سرکه ، آبليمو ، روغن زيتون ، عسل ، کاري و مقداري فلفل بريزيد و مواد را با همزن دستي خوب مخلوط کنيد . لوبيا را در صافي بريزيد و فلفل قرمز و پيازچه را به آن بيفزاييد . سس را روي مواد بريزيد ، خوب مخلوط کنيد و به مدت 30 دقيقه سالاد را داخل يخچال قرار دهيد .
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد ژامبون
مواد لازم:
ژامبون گوشت=500 گرم
پنير گودا = 100 گرم
فلفل دلمه اي رنگي ( زرد ، نارنجي ) = از هر کدام يک عدد
خيارشور= 100 گرم
پيازچه= 50 گرم
پودر ژلاتين= 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي= 100 گرم
روغن زيتون = 3 قاشق غذاخوري
سرکه = 3 تا 4 قاشق غذاخوري
نمک=کمي
قارچ= 50 گرم
شويد=3 قاشق غذاخوري
کاهو پيچ براي تزئين= 1 بوته
زيتون بدون هسته=100 گرم
طرز تهيه:
ابتدا ژامبون ها را بهص ورت خلالي برش بزنيد و آنها را در ظرفي گود بريزيد .
و روي آنها به ترتيب خيار شور ريز خلال شده ، فلفل دلمه اي رنگي خلال شده ،
پيازچه و گوجه فرنگي خلال شده و قارچ ريز شده اضافه کنيد . به همين ترتيب
پنير را نيز بيفزاييد . زيتون ها را به شکل حلقوي اضافه کنيد . مواد سالاد
را زيرو رو کرده و سرکه و روغن زيتون و شويد و نمک و آويشن را بيفزاييد و
بگذاريد تا سالاد نيم ساعت بماند تا مواد مزه دار شوند . کاهوي پيچ را باز
کرده و بعد از شستن و خشک کردن داخل برگ ها را از اين سالاد پر کنيد .
مواد لازم:
ژامبون گوشت=500 گرم
پنير گودا = 100 گرم
فلفل دلمه اي رنگي ( زرد ، نارنجي ) = از هر کدام يک عدد
خيارشور= 100 گرم
پيازچه= 50 گرم
پودر ژلاتين= 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي= 100 گرم
روغن زيتون = 3 قاشق غذاخوري
سرکه = 3 تا 4 قاشق غذاخوري
نمک=کمي
قارچ= 50 گرم
شويد=3 قاشق غذاخوري
کاهو پيچ براي تزئين= 1 بوته
زيتون بدون هسته=100 گرم
طرز تهيه:
ابتدا ژامبون ها را بهص ورت خلالي برش بزنيد و آنها را در ظرفي گود بريزيد .
و روي آنها به ترتيب خيار شور ريز خلال شده ، فلفل دلمه اي رنگي خلال شده ،
پيازچه و گوجه فرنگي خلال شده و قارچ ريز شده اضافه کنيد . به همين ترتيب
پنير را نيز بيفزاييد . زيتون ها را به شکل حلقوي اضافه کنيد . مواد سالاد
را زيرو رو کرده و سرکه و روغن زيتون و شويد و نمک و آويشن را بيفزاييد و
بگذاريد تا سالاد نيم ساعت بماند تا مواد مزه دار شوند . کاهوي پيچ را باز
کرده و بعد از شستن و خشک کردن داخل برگ ها را از اين سالاد پر کنيد .
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
اردو بادمجان و ماست و سير
مواد لازم:
گوجه فرنگي= 2 عد
بادمجان متوسط = 3 تا 4 عدد
روغن= به مقدار لازم
نمک = به مقدار لازم
سماق= به مقدار لازم
ماست= يک و نيم تا 2 ليوان
سير = 3 تا 4 حبه
فلفل دلمه اي = نصف عدد
جعفري خرد شده = نصف پيمانه
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها و فلفل دلمه اي را خوب ريز کنيد . بادمجان ها را صف کرده و
به مدت 1 تا 3 ساعت در آب و نمک قرار دهيد . سپس آن را در صافي ريخته
بگذاريد آب آن کاملا گرفته شود . سپس با پارچه اي تميز بادمجان ها را خشک
کرده و دو طرف آن را در روغن خوب سرخ کنيد ، روغن اضافهي را بگيريد و تمام
بادمجان ها را در ديس بچينيد و روي آن کمي نمک و سماق بپاشيد . ماست و سير
رنده شده و کمي نمک را با هم مخلوط کرده و روي بادمجان ها را با آن کاملا
پوشش دهيد . سپس به ترتيب گوجه فرنگي هاي ريز شده و فلفل دلمه اي و جعفري
خرد شده را وي ماست بريزيد و در آخر کمي نمک و سماق روي آن بپاشيد . اين
غذا با نان و به عنوان پيش غذا سرو مي شود .
مواد لازم:
گوجه فرنگي= 2 عد
بادمجان متوسط = 3 تا 4 عدد
روغن= به مقدار لازم
نمک = به مقدار لازم
سماق= به مقدار لازم
ماست= يک و نيم تا 2 ليوان
سير = 3 تا 4 حبه
فلفل دلمه اي = نصف عدد
جعفري خرد شده = نصف پيمانه
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها و فلفل دلمه اي را خوب ريز کنيد . بادمجان ها را صف کرده و
به مدت 1 تا 3 ساعت در آب و نمک قرار دهيد . سپس آن را در صافي ريخته
بگذاريد آب آن کاملا گرفته شود . سپس با پارچه اي تميز بادمجان ها را خشک
کرده و دو طرف آن را در روغن خوب سرخ کنيد ، روغن اضافهي را بگيريد و تمام
بادمجان ها را در ديس بچينيد و روي آن کمي نمک و سماق بپاشيد . ماست و سير
رنده شده و کمي نمک را با هم مخلوط کرده و روي بادمجان ها را با آن کاملا
پوشش دهيد . سپس به ترتيب گوجه فرنگي هاي ريز شده و فلفل دلمه اي و جعفري
خرد شده را وي ماست بريزيد و در آخر کمي نمک و سماق روي آن بپاشيد . اين
غذا با نان و به عنوان پيش غذا سرو مي شود .
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سوپ جو با سويا
مواد لازم:
جو پوست كنده =يك بسته 200 گرمي
جعفري =200 گرم ساطوري شده
سويا ريز مكسوي= نصف بسته
هويج =يك عدد بزرگ رنده شده
نمك ، فلفل، ادويه دلخواه =به ميزان مناسب
طرز تهيه:
ابتدا جوي پوست كنده را با مقدار مناسب آب (10 تا 12 ليوان) بپزيد. هويج،
جعفري و سوياي ريز را اضافه كنيد و اجازه دهيد به مدت 10 تا 15 دقيقه
بجوشد. نمك، ادويه دلخواه و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا
سوپ كاملا جا بيافتد و غلظت ان به ميزان دلخواه برسد. سوپ فوق را مي توان
بدون رب گوجه فرنگي هم تهيه كرد.
مواد لازم:
جو پوست كنده =يك بسته 200 گرمي
جعفري =200 گرم ساطوري شده
سويا ريز مكسوي= نصف بسته
هويج =يك عدد بزرگ رنده شده
نمك ، فلفل، ادويه دلخواه =به ميزان مناسب
طرز تهيه:
ابتدا جوي پوست كنده را با مقدار مناسب آب (10 تا 12 ليوان) بپزيد. هويج،
جعفري و سوياي ريز را اضافه كنيد و اجازه دهيد به مدت 10 تا 15 دقيقه
بجوشد. نمك، ادويه دلخواه و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا
سوپ كاملا جا بيافتد و غلظت ان به ميزان دلخواه برسد. سوپ فوق را مي توان
بدون رب گوجه فرنگي هم تهيه كرد.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد ذرت تازه و برنج
مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:
ذرت تازه=4 عدد
برنج پخته شده و سرد شده=1/5 پیمانه
گوجه فرنگی تزئینی= 500 گرم
پیاز قرمز کوچک خلال شده=1 عدد
فلفل سبز به صورت نازک خلال شده= 1 عدد
سرکه برنج یا قرمز=2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3
دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.
برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.
روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
نکته: برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش
قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس
آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای
گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.
مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:
ذرت تازه=4 عدد
برنج پخته شده و سرد شده=1/5 پیمانه
گوجه فرنگی تزئینی= 500 گرم
پیاز قرمز کوچک خلال شده=1 عدد
فلفل سبز به صورت نازک خلال شده= 1 عدد
سرکه برنج یا قرمز=2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3
دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.
برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.
روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
نکته: برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش
قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس
آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای
گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد استیک و سیب زمینی
مواد لازم برای 6 نفر:
سیب زمینی طلایی نصف شده یا به 4 قسمت تقسیم شده= 1 کیلوگرم
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
گوشت کبابی خرد شده به قطر 5/2 سانتی متر=1 کیلو
کاهو= 2 عدد
سس سالسا (به اندازه دستورالعمل)
پیازچه=5 عدد
طرز تهیه:
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس درون ظرف خود سیب زمینیها
را قرار دهید تا برای 50 تا 60 دقیقه کباب شود. روی آن را 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون و نمک و فلفل بپاشید. پس از آن بگذارید تا خنک شود.
ضمناً 1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با قلمو روی استیکها بکشید. آنها را
با نمک و فلفل چاشنی بزنید و برای 10 تا 12 دقیقه در حرارت 145 درجه
فارنهایت کباب کنید و سپس برش بزنید.
کاهو را برش دهید به قسمتهای 5 سانتی متری و سر کاهو را برای مصارف دیگر استفاده کنید. سپس سس سالسا را آماده کنید.
کاهوها را روی بشقاب ها قرار داده و سپس سس سالسا را روی هر کدام ریخته و بعد سیب زمینی و پیازچه و استیک و گوجه فرنگیها.
سس سالسا: در یک کاسه نصف پیمانه جعفری خرد شده، 4/1 پیمانه روغن زیتون، 3
قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، 1 قاشق چای خوری آویشن و 2 عدد سیر و نمک و
فلفل را ترکیب کنید.
مواد لازم برای 6 نفر:
سیب زمینی طلایی نصف شده یا به 4 قسمت تقسیم شده= 1 کیلوگرم
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
گوشت کبابی خرد شده به قطر 5/2 سانتی متر=1 کیلو
کاهو= 2 عدد
سس سالسا (به اندازه دستورالعمل)
پیازچه=5 عدد
طرز تهیه:
فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس درون ظرف خود سیب زمینیها
را قرار دهید تا برای 50 تا 60 دقیقه کباب شود. روی آن را 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون و نمک و فلفل بپاشید. پس از آن بگذارید تا خنک شود.
ضمناً 1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با قلمو روی استیکها بکشید. آنها را
با نمک و فلفل چاشنی بزنید و برای 10 تا 12 دقیقه در حرارت 145 درجه
فارنهایت کباب کنید و سپس برش بزنید.
کاهو را برش دهید به قسمتهای 5 سانتی متری و سر کاهو را برای مصارف دیگر استفاده کنید. سپس سس سالسا را آماده کنید.
کاهوها را روی بشقاب ها قرار داده و سپس سس سالسا را روی هر کدام ریخته و بعد سیب زمینی و پیازچه و استیک و گوجه فرنگیها.
سس سالسا: در یک کاسه نصف پیمانه جعفری خرد شده، 4/1 پیمانه روغن زیتون، 3
قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، 1 قاشق چای خوری آویشن و 2 عدد سیر و نمک و
فلفل را ترکیب کنید.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد میگو
مواد لازم برای 6 نفر:
شاه میگو =700 گرم
سس فلفل قرمز و گوجه فرنگی(به اندازه دستور العمل)
گوجه فرنگی بزرگ رسیده و خرد شده=5 عدد
پیاز قرمز متوسط خرد شده= 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز متوسط خرد شده=1 عدد
خیار انگلیسی خرد شده=1 عدد
نان تست خرد شده= 2 پیمانه
جعفری
طرز تهیه:
اگر میگو یخ زده باشد بگذارید تا یخ آن آب شود. میگوها را پوست بکنید و رگ
آن را در بیاورید. نیمی از یک ماهی تابه بزرگ را با آب نمک پر کنید و
بگذارید به جوش آید، سپس میگوها را برای یک دقیقه بدون گذاشتن در، در آب
جوش بیندازید. ماهی تابه را از حرارت جدا کنید اما میگوها درون آب باشند،
البته برای 1 یا 2 دقیقه یا تا وقتی که مات شوند. آنها را توسط قاشق چاکدار
خارج کنید تا خنک شوند.
سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز را طبق دستور آماده کنید.
سس را به 6 قسمت تقسیم کنید و در هر ظرف بریزید روی آن سبزیجات و میگو و نان تست و جعفری را قرار دهید.
سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز: 1 عدد فلفل کبابی را کباب کرده و در مخلوط کن
همراه با 2 عدد گوجه فرنگی رسیده و نصف پیمانه روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری
سرکه و 1 عدد سیر چرخ کرده و 1 قاشق چایخوری پاپریکا مخلوط کنید تا یکدست
شود، سپس به آنها نمک و فلفل بزنید.
مواد لازم برای 6 نفر:
شاه میگو =700 گرم
سس فلفل قرمز و گوجه فرنگی(به اندازه دستور العمل)
گوجه فرنگی بزرگ رسیده و خرد شده=5 عدد
پیاز قرمز متوسط خرد شده= 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز متوسط خرد شده=1 عدد
خیار انگلیسی خرد شده=1 عدد
نان تست خرد شده= 2 پیمانه
جعفری
طرز تهیه:
اگر میگو یخ زده باشد بگذارید تا یخ آن آب شود. میگوها را پوست بکنید و رگ
آن را در بیاورید. نیمی از یک ماهی تابه بزرگ را با آب نمک پر کنید و
بگذارید به جوش آید، سپس میگوها را برای یک دقیقه بدون گذاشتن در، در آب
جوش بیندازید. ماهی تابه را از حرارت جدا کنید اما میگوها درون آب باشند،
البته برای 1 یا 2 دقیقه یا تا وقتی که مات شوند. آنها را توسط قاشق چاکدار
خارج کنید تا خنک شوند.
سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز را طبق دستور آماده کنید.
سس را به 6 قسمت تقسیم کنید و در هر ظرف بریزید روی آن سبزیجات و میگو و نان تست و جعفری را قرار دهید.
سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز: 1 عدد فلفل کبابی را کباب کرده و در مخلوط کن
همراه با 2 عدد گوجه فرنگی رسیده و نصف پیمانه روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری
سرکه و 1 عدد سیر چرخ کرده و 1 قاشق چایخوری پاپریکا مخلوط کنید تا یکدست
شود، سپس به آنها نمک و فلفل بزنید.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد ماهی با ذرت
مواد لازم برای 6 نفر:
روغن زیتون=1 قاشق غذا خوری
تن ماهی=680 گرم
سیب زمینی=450 گرم
ذرت شیرین تازه=6 عدد
پیازچه خرد شده=12 عدد
فلفل کبابی خرد شده=1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده=1 عدد
1 نسخه سس لیمو:
فلفل و نمک
حلقه های لیمو ترش (اختیاری)
طرز تهیه:
تن ماهی را 20 دقیقه بجوشانید. اگر از ماهی تازه استفاده می کنید فیله آن
را به کار برید و آن را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و در فر
در ظرفی که روغن زده اید 8 تا 12 دقیقه یا تا وقتیکه صورتی شود قرار دهید.
برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود.
ذرت ها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید.
تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از 3/1سس
بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید و 3/1 دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و
باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در آن را بپوشانید و در
یخچال برای 2 تا 3 ساعت قرار دهید. در هنگام سرو روی آن فلفل دلمه ای و
جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقه های
لیمو ترش تزئین کنید.
سس لیمو: 2 قاشق چای خوری پوست 3 عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و
عصاره آن را تا 2/1 فنجان بگیرید. در یک کاسه کوچک 2/1 فنجان آب لیمو ترش، 2
ب لیموقاشق چای خوری پوست لیمو، 2/1 فنجان روغن زیتون، 2 عدد سیر چرخ
کرده، 2 قاشق چای خوری گشنیز خرد شده، 2 قاشق چایخوری زیره سبز، 2/1 قاشق
چای خوری نمک، 8/1 قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.
مواد لازم برای 6 نفر:
روغن زیتون=1 قاشق غذا خوری
تن ماهی=680 گرم
سیب زمینی=450 گرم
ذرت شیرین تازه=6 عدد
پیازچه خرد شده=12 عدد
فلفل کبابی خرد شده=1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده=1 عدد
1 نسخه سس لیمو:
فلفل و نمک
حلقه های لیمو ترش (اختیاری)
طرز تهیه:
تن ماهی را 20 دقیقه بجوشانید. اگر از ماهی تازه استفاده می کنید فیله آن
را به کار برید و آن را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و در فر
در ظرفی که روغن زده اید 8 تا 12 دقیقه یا تا وقتیکه صورتی شود قرار دهید.
برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود.
ذرت ها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید.
تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از 3/1سس
بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید و 3/1 دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و
باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در آن را بپوشانید و در
یخچال برای 2 تا 3 ساعت قرار دهید. در هنگام سرو روی آن فلفل دلمه ای و
جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقه های
لیمو ترش تزئین کنید.
سس لیمو: 2 قاشق چای خوری پوست 3 عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و
عصاره آن را تا 2/1 فنجان بگیرید. در یک کاسه کوچک 2/1 فنجان آب لیمو ترش، 2
ب لیموقاشق چای خوری پوست لیمو، 2/1 فنجان روغن زیتون، 2 عدد سیر چرخ
کرده، 2 قاشق چای خوری گشنیز خرد شده، 2 قاشق چایخوری زیره سبز، 2/1 قاشق
چای خوری نمک، 8/1 قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد كولسلا (COLESLAW SALAD)
مواد لازم براي 4نفر:
كلم سفيد خلال خردشده=250 گرم
پياز خلال خردشده=1 عدد كوچك
فلفل دلمهاي سبز خردشده=1 عدد متوسط
فلفل دلمهاي قرمز خردشده=1عدد متوسط
هويج رنده شده=1 عدد بزرگ
حبهي انگور=50 گرم
ماست كمچرب پاستوريزه=6قاشق غذاخوري
سس فرانسوي كمچرب=1قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
كلم، پياز، فلفل قرمز و سبز، هويج و انگور را با هم در يك كاسه مخلوط كنيد.
سپس ماست و سس فرانسوي را با سبزيجات اضافه كرده وهم بزنيد. پس از آن
سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روي آن مقداري جعفري خرد شده بپاشيد
و سرو كنيد. مواد لازم براي سس فرانسوي: 2قاشق غذاخوري روغن زيتون 3قاشق
غذاخوري سركه يك دوم قاشق چايخوري پودرخردل يك دوم قاشق چايخوري شكر
بهمقدارلازم نمك و فلفل روش تهيه سس: تمام مواد را با هم بهخوبي مخلوط
كنيد و سپس مورد استفاده قرار دهيد.
مواد لازم براي 4نفر:
كلم سفيد خلال خردشده=250 گرم
پياز خلال خردشده=1 عدد كوچك
فلفل دلمهاي سبز خردشده=1 عدد متوسط
فلفل دلمهاي قرمز خردشده=1عدد متوسط
هويج رنده شده=1 عدد بزرگ
حبهي انگور=50 گرم
ماست كمچرب پاستوريزه=6قاشق غذاخوري
سس فرانسوي كمچرب=1قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
كلم، پياز، فلفل قرمز و سبز، هويج و انگور را با هم در يك كاسه مخلوط كنيد.
سپس ماست و سس فرانسوي را با سبزيجات اضافه كرده وهم بزنيد. پس از آن
سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روي آن مقداري جعفري خرد شده بپاشيد
و سرو كنيد. مواد لازم براي سس فرانسوي: 2قاشق غذاخوري روغن زيتون 3قاشق
غذاخوري سركه يك دوم قاشق چايخوري پودرخردل يك دوم قاشق چايخوري شكر
بهمقدارلازم نمك و فلفل روش تهيه سس: تمام مواد را با هم بهخوبي مخلوط
كنيد و سپس مورد استفاده قرار دهيد.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد استانبولی
مواد لازم (براي 4 نفر) :
سيب زميني ادرودبولي خرد شده به قطعات متوسط=450 گرم
لوبيا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت=1 پيمانه
نمك=يك چهارم قاشق چايخوري
روغن زيتون=3 قاشق سوپخوري
موسير خرد شده=يك عدد
سركه سفيد يا قرمز=2 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده=2 قاشق سوپخوري
خردل=2 قاشق سوپخوري
رزماري (اكليل كوهي) تازه=1 قاشق سوپخوري يا يك چهارم قاشق چايخوري رزماري خشك
نمك=يك هشتم قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه =يك هشتم قاشق چايخوري
زيتون هسته گرفته دونيم شده=يك چهارم پيمانه
طرز تهیه:
سيب زمينيها را در يك ظرف مناسب و قابل استفاده در مايكروفر قرار ميدهيم.
لوبيا سبز را روي آن ريخته و يك چهارم قاشق چايخوري نمك را روي آن ميپاشيم.
روي ظرف را بسته و مواد را با قدرت 100% (high) به مدت 7 تا 9 دقيقه در
اجاق مايكرويو ميپزيم. اين مخلوط را يك با به هم زده و آب اضافه آنرا
ميگيريم. براي سس، روغن زيتون، موسير، سركه، جعفري، خردل، رزماري و يك هشتم
قاشق چايخوري نمك و فلفل را در يك ظرف با درب محكم ميريزيم و خوب تكان
ميدهيم. مخلوط سيب زميني، سس و زيتونها را در يك ظرف مناسب ريخته و به
آرامي مخلوط ميكنيم. اين سالاد را ميتوانيم به صورت گرم يا سرد سرو كنيد.
مواد لازم (براي 4 نفر) :
سيب زميني ادرودبولي خرد شده به قطعات متوسط=450 گرم
لوبيا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت=1 پيمانه
نمك=يك چهارم قاشق چايخوري
روغن زيتون=3 قاشق سوپخوري
موسير خرد شده=يك عدد
سركه سفيد يا قرمز=2 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده=2 قاشق سوپخوري
خردل=2 قاشق سوپخوري
رزماري (اكليل كوهي) تازه=1 قاشق سوپخوري يا يك چهارم قاشق چايخوري رزماري خشك
نمك=يك هشتم قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه =يك هشتم قاشق چايخوري
زيتون هسته گرفته دونيم شده=يك چهارم پيمانه
طرز تهیه:
سيب زمينيها را در يك ظرف مناسب و قابل استفاده در مايكروفر قرار ميدهيم.
لوبيا سبز را روي آن ريخته و يك چهارم قاشق چايخوري نمك را روي آن ميپاشيم.
روي ظرف را بسته و مواد را با قدرت 100% (high) به مدت 7 تا 9 دقيقه در
اجاق مايكرويو ميپزيم. اين مخلوط را يك با به هم زده و آب اضافه آنرا
ميگيريم. براي سس، روغن زيتون، موسير، سركه، جعفري، خردل، رزماري و يك هشتم
قاشق چايخوري نمك و فلفل را در يك ظرف با درب محكم ميريزيم و خوب تكان
ميدهيم. مخلوط سيب زميني، سس و زيتونها را در يك ظرف مناسب ريخته و به
آرامي مخلوط ميكنيم. اين سالاد را ميتوانيم به صورت گرم يا سرد سرو كنيد.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد سبزيجات
مواد لازم:
هویج پخته شده با 1 قاشق چای خوری شکر=400 گرم
سیب زمینی متوسط پخته =5 عدد
قارچ کبابی=300 گرم
مایونز یا ماست کم چرب=به مقدار لازم
آبلیمو=به مقدار لازم
کنسرو نخود فرنگی=300 گرم
نمک=1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز=نصف قاشق چای خوری
سبزیجات معطر= 1 قاشق چای خوری
خیارشور=300 گرم
طرز تهیه:
تمام سبزیجات را بصورت کشمشی خرد می کنیم.
سیب زمینی را در ظرف گودی ریخته و با قارچ و هویج مخلوط می کنیم. سپس نخود فرنگی و پیازچه و بعد خیارشور را با مواد مخلوط می کنیم.
در ظرف دیگری آبلیمو را با مایونز می زنیم. فلفل و نمک و سبزیجات معطر راهم
اضافه می کنیم. سپس سس را در سالاد ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
نکته: در صورتی که رژیم دارید، بجای سس مایونز از همان مقدار ماست به اضافه ی نصف استکان سرکه یا آبغوره استفاده کنید.
مواد لازم:
هویج پخته شده با 1 قاشق چای خوری شکر=400 گرم
سیب زمینی متوسط پخته =5 عدد
قارچ کبابی=300 گرم
مایونز یا ماست کم چرب=به مقدار لازم
آبلیمو=به مقدار لازم
کنسرو نخود فرنگی=300 گرم
نمک=1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز=نصف قاشق چای خوری
سبزیجات معطر= 1 قاشق چای خوری
خیارشور=300 گرم
طرز تهیه:
تمام سبزیجات را بصورت کشمشی خرد می کنیم.
سیب زمینی را در ظرف گودی ریخته و با قارچ و هویج مخلوط می کنیم. سپس نخود فرنگی و پیازچه و بعد خیارشور را با مواد مخلوط می کنیم.
در ظرف دیگری آبلیمو را با مایونز می زنیم. فلفل و نمک و سبزیجات معطر راهم
اضافه می کنیم. سپس سس را در سالاد ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
نکته: در صورتی که رژیم دارید، بجای سس مایونز از همان مقدار ماست به اضافه ی نصف استکان سرکه یا آبغوره استفاده کنید.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد الویه دریایی
مواد لازم:
میگو آب پز= 300 گرم
فیله ماهی شیرمتوسط=یك عدد
سیب زمینی= 750 گرم
خیار شور=200 گرم
نخود سبز= یك قوطی
تخم مرغ آب پزشده سفت= 4 عدد
هویج آب پز= 2 عدد
پیاز متوسط= یك عدد
خامه= نصف فنجان
سس مایونز=2 فنجان
سركه یا آبلیمو= 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون= 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل= به قدردلخواه
طرز تهیه:
فیله ماهی و میگو را با پیاز، هویج، 2 قاشق آبلیمو، كمی نمك و یك لیوان آب
می گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب
پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می كنیم. استخوانهای ماهی را جدا كرده و
گوشت آن را خرد می كنیم. بعد هویج وخیار شور را خرد و با كلیه مواد خرد شده
مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقیه
آبلیمو، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط
می كنیم. سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویه را ریخته و آن را به شكل
دلخواه درست می كنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می كشیم و
با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن
را تزئین می كنیم.
مواد لازم:
میگو آب پز= 300 گرم
فیله ماهی شیرمتوسط=یك عدد
سیب زمینی= 750 گرم
خیار شور=200 گرم
نخود سبز= یك قوطی
تخم مرغ آب پزشده سفت= 4 عدد
هویج آب پز= 2 عدد
پیاز متوسط= یك عدد
خامه= نصف فنجان
سس مایونز=2 فنجان
سركه یا آبلیمو= 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون= 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل= به قدردلخواه
طرز تهیه:
فیله ماهی و میگو را با پیاز، هویج، 2 قاشق آبلیمو، كمی نمك و یك لیوان آب
می گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب
پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می كنیم. استخوانهای ماهی را جدا كرده و
گوشت آن را خرد می كنیم. بعد هویج وخیار شور را خرد و با كلیه مواد خرد شده
مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقیه
آبلیمو، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط
می كنیم. سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویه را ریخته و آن را به شكل
دلخواه درست می كنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می كشیم و
با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن
را تزئین می كنیم.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد پيازچه و سيب زميني ( آلمان )
مواد لازم:
سيب زميني پخته= 2 عدد
تخم مرغ پخته= 2 عدد
خيارشور خرد شده= 100 گرم
پيازچه خرد شده= 2 قاشق سوپ خوري
كنسرو ذرت =2 قاشق سوپ خوري
شويد تازه خرد شده= 2 قاشق سوپ خوري
ماست= 1 پيمانه
خامه= يك دوم پيمانه
آب ليمو ترش= 2 قاشق سوپ خوري
سركه= 1 قاشق سوپ خوري
نمك، فلفل و پودر آويشن= مقداري
روغن زيتون= 1 قاشق سوپ خوري
ذرت كوچك(جهت تزيين)= چند عدد
زيتون سياه و سبز= 8 عدد
طرز تهیه:
سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد.
تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد كنيد.
سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.
آن گاه كنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط كنيد.
تهيه ي سُس:
در كاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سركه، نمك، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.
هنگامي كه سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، كاملاً هم بزنيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.
اكنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.
مواد لازم:
سيب زميني پخته= 2 عدد
تخم مرغ پخته= 2 عدد
خيارشور خرد شده= 100 گرم
پيازچه خرد شده= 2 قاشق سوپ خوري
كنسرو ذرت =2 قاشق سوپ خوري
شويد تازه خرد شده= 2 قاشق سوپ خوري
ماست= 1 پيمانه
خامه= يك دوم پيمانه
آب ليمو ترش= 2 قاشق سوپ خوري
سركه= 1 قاشق سوپ خوري
نمك، فلفل و پودر آويشن= مقداري
روغن زيتون= 1 قاشق سوپ خوري
ذرت كوچك(جهت تزيين)= چند عدد
زيتون سياه و سبز= 8 عدد
طرز تهیه:
سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد.
تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد كنيد.
سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.
آن گاه كنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط كنيد.
تهيه ي سُس:
در كاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سركه، نمك، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.
هنگامي كه سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، كاملاً هم بزنيد و به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.
اكنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سوپ پیاز فرانسوی French onion soup
مواد لازم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ
طرز تهیه:
پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک
وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو
اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه
کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج
کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر
حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های
نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.
مواد لازم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ
طرز تهیه:
پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک
وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو
اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه
کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج
کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر
حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های
نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد کالباس مرغ
مواد لازم:
ماكاروني فرمي= 2 پيمانه
كالباس مرغ =1 پيمانه
خيارشور= نصف پيمانه
مخلوط نخود فرنگي و هويج خرد شده آبپز و ذرت آبپز يا كنسرو سبزيجات= 1 پيمانه
زيتون بدون هسته= يك سوم پيمانه
قارچ خرد شده و با كره تفت داده شده= نصف پيمانه
پيازچه و جعفري ساطوري شده =نصف پيمانه
سس مايونز= 1 پيمانه
روغن زيتون= 1 پيمانه
نمك و آبليمو =به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا يك قابلمه را پراز آب كرده و كمي روغن و نمك درون آن ريخته و روي
شعله مي گذاريم تا جوش بيايد بعد ماكاروني ها را درون آن ريخته و اجازه
ميدهيم به مدت 10 دقيقه يا بيشتر به حالتي كه ماكاروني كاملاَ پخته و زير
دندان نيايند, تبديل شوند. سپس ماكاروني را آبكش كرده و درون يك ظرف گود
بزرگ ميريزيم و روغن زيتون و سس مايونز را به آن اضافه و مخلوط ميكنيم تا
بخورد ماكاروني ها برود سپس بقيه مواد را نيز بترتيب كالباس,خيارشور,كنسرو
سبزيجات,زيتون,قارچ, پيازچه و جعفري را اضافه و خوب مخلوط مي كنيم و براي
مدت نيم ساعت در يخچال مي گذاريم و سپس در ظرف مورد نظرمان ريخته و با
جعفري و گوجه تزئين ميكنيم.
نوش جونتون
نكات قابل توجه :
در مورد اين سالاد بايد به عرض برسانم كه يك شام بسيار عالي و كامل است و
با نان باگت هم بسيار خوشمزه است در ضمن مي توان اين سالاد را بدون زيتون و
قارچ و پيازچه و جعفري هم درست كرد.
مواد لازم:
ماكاروني فرمي= 2 پيمانه
كالباس مرغ =1 پيمانه
خيارشور= نصف پيمانه
مخلوط نخود فرنگي و هويج خرد شده آبپز و ذرت آبپز يا كنسرو سبزيجات= 1 پيمانه
زيتون بدون هسته= يك سوم پيمانه
قارچ خرد شده و با كره تفت داده شده= نصف پيمانه
پيازچه و جعفري ساطوري شده =نصف پيمانه
سس مايونز= 1 پيمانه
روغن زيتون= 1 پيمانه
نمك و آبليمو =به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا يك قابلمه را پراز آب كرده و كمي روغن و نمك درون آن ريخته و روي
شعله مي گذاريم تا جوش بيايد بعد ماكاروني ها را درون آن ريخته و اجازه
ميدهيم به مدت 10 دقيقه يا بيشتر به حالتي كه ماكاروني كاملاَ پخته و زير
دندان نيايند, تبديل شوند. سپس ماكاروني را آبكش كرده و درون يك ظرف گود
بزرگ ميريزيم و روغن زيتون و سس مايونز را به آن اضافه و مخلوط ميكنيم تا
بخورد ماكاروني ها برود سپس بقيه مواد را نيز بترتيب كالباس,خيارشور,كنسرو
سبزيجات,زيتون,قارچ, پيازچه و جعفري را اضافه و خوب مخلوط مي كنيم و براي
مدت نيم ساعت در يخچال مي گذاريم و سپس در ظرف مورد نظرمان ريخته و با
جعفري و گوجه تزئين ميكنيم.
نوش جونتون
نكات قابل توجه :
در مورد اين سالاد بايد به عرض برسانم كه يك شام بسيار عالي و كامل است و
با نان باگت هم بسيار خوشمزه است در ضمن مي توان اين سالاد را بدون زيتون و
قارچ و پيازچه و جعفري هم درست كرد.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد تن ماهی
مواد لازم:
تن ماهی =1 قوطی کوچک
سیبزمینی پخته نگینی خورد شده= 6 عدد متوسط
پیازچه نگینی خورد شده (همراه با ساقه)= 6 عدد
شوید ساطوری شده= نصف پیمانه
سس مایونز =به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم
خیار شور =4 عدد
اب لیمو ترش تازه= 1 عدد بزرگ
طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط کرده در ظرفی کشیده داخل یخچال میگذاریم تا مزه ها به خورد هم بروند سپس سرو میکنیم .
مواد لازم:
تن ماهی =1 قوطی کوچک
سیبزمینی پخته نگینی خورد شده= 6 عدد متوسط
پیازچه نگینی خورد شده (همراه با ساقه)= 6 عدد
شوید ساطوری شده= نصف پیمانه
سس مایونز =به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم
خیار شور =4 عدد
اب لیمو ترش تازه= 1 عدد بزرگ
طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط کرده در ظرفی کشیده داخل یخچال میگذاریم تا مزه ها به خورد هم بروند سپس سرو میکنیم .
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سوپ عدس
مواد لازم:
روغن مایع= 2 قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی= 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت یا مرغ=2 لیتر
عدس= یك لیوان
پیاز درشت= 3 عدد
سیبزمینی متوسط= یك عدد
نمك و فلفل= به میزان لازم
نعناع خشك= برای تزئین
آبلیمو= به میزان دلخواه
طرز تهیه:
روغن را داخل قابلمه ریخته و پیاز خرد شده را داخل آن میریزیم تا كمی نرم
شود. سپس سیبزمینیهای خردشده را به آن اضافه كرده و نمك و فلفل را به آن
میافزاییم. در این مرحله آب گوشت یا مرغ را به مخلوط پیاز و سیبزمینی
اضافه میكنیم و میگذاریم جوش بیاید. سپس عدسها را كه از قبل شستهایم به
مواد قبلیمان اضافه میكنیم و میگذاریم خوب جا بیفتد. پس از اینكه
سوپ ما قوام پیدا كرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میكنیم و میگذاریم تا
رنگ قرمز خود را به سوپ پس بدهد. وقتی سوپ به این مرحله رسید آن را داخل
ظرف مورد نظر میریزیم و با نعناع خشك آن را تزئین میكنیم و در صورت تمایل
هنگام خوردن به آن آبلیمو اضافه میكنیم.
مواد لازم:
روغن مایع= 2 قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی= 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت یا مرغ=2 لیتر
عدس= یك لیوان
پیاز درشت= 3 عدد
سیبزمینی متوسط= یك عدد
نمك و فلفل= به میزان لازم
نعناع خشك= برای تزئین
آبلیمو= به میزان دلخواه
طرز تهیه:
روغن را داخل قابلمه ریخته و پیاز خرد شده را داخل آن میریزیم تا كمی نرم
شود. سپس سیبزمینیهای خردشده را به آن اضافه كرده و نمك و فلفل را به آن
میافزاییم. در این مرحله آب گوشت یا مرغ را به مخلوط پیاز و سیبزمینی
اضافه میكنیم و میگذاریم جوش بیاید. سپس عدسها را كه از قبل شستهایم به
مواد قبلیمان اضافه میكنیم و میگذاریم خوب جا بیفتد. پس از اینكه
سوپ ما قوام پیدا كرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میكنیم و میگذاریم تا
رنگ قرمز خود را به سوپ پس بدهد. وقتی سوپ به این مرحله رسید آن را داخل
ظرف مورد نظر میریزیم و با نعناع خشك آن را تزئین میكنیم و در صورت تمایل
هنگام خوردن به آن آبلیمو اضافه میكنیم.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد پاستا
مواد لازم:
ماکارونی شکل دار(ترجیحا پاستای سبزیجات)
سیب زمینی= 2عدد متوسط
تخم مرغ= 2عدد متوسط
هویج= 3عدد
لوبیا چیتی پخته = 2قاشق سوپ خوری
ذرت بخار پز شده ویا کنسرو ذرت= 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
قارچ حلقه شده= به مقدار دلخواه
خیار شور نگینی شده=به مقدار دلخواه
سس مایونز= 2قاشق سوپ خوری
سس هزار جزیره =1قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل= به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
پاستا را به مدت 15 الی 20 دقیقه در اب میجوشانیم تا نرم شود.
سیب زمینی ، هویچ و تخم مرغ را آب پز کرده پوست میکنیم و نگینی خرد میکنیم.
پس از آبکش کردن پاستا آبکش را چند بار تکان میدهیم تا به هیچ عنوان آب
درون آن نماند.سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و درآخر سس و نمک و فلفل
اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا حرارت از دست بدهد و
طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود.
نوش جان
مواد لازم:
ماکارونی شکل دار(ترجیحا پاستای سبزیجات)
سیب زمینی= 2عدد متوسط
تخم مرغ= 2عدد متوسط
هویج= 3عدد
لوبیا چیتی پخته = 2قاشق سوپ خوری
ذرت بخار پز شده ویا کنسرو ذرت= 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
قارچ حلقه شده= به مقدار دلخواه
خیار شور نگینی شده=به مقدار دلخواه
سس مایونز= 2قاشق سوپ خوری
سس هزار جزیره =1قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل= به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
پاستا را به مدت 15 الی 20 دقیقه در اب میجوشانیم تا نرم شود.
سیب زمینی ، هویچ و تخم مرغ را آب پز کرده پوست میکنیم و نگینی خرد میکنیم.
پس از آبکش کردن پاستا آبکش را چند بار تکان میدهیم تا به هیچ عنوان آب
درون آن نماند.سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و درآخر سس و نمک و فلفل
اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا حرارت از دست بدهد و
طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود.
نوش جان
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد نودل چینی
مواد لازم :
مرغ آبپز خرد شده=یک پیمانه
جعفری خرد شده=یک پیمانه
هویج رنده شده=یک پیمانه
پیاز خرد شده= 3 قاشق غذاخوری
مایونز کم چرب=1/4 لیوان
خامه کم چرب=1/4 لیوان
نودل (رشته چینی)آماده=یک بسته
طرز تهيه:
سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم. در یک
کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و
خامه را به آن اضافه می کنیم. نودل را (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش
قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می کنیم.
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به
مخلوط اضافه شود. نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود
است.
مواد لازم :
مرغ آبپز خرد شده=یک پیمانه
جعفری خرد شده=یک پیمانه
هویج رنده شده=یک پیمانه
پیاز خرد شده= 3 قاشق غذاخوری
مایونز کم چرب=1/4 لیوان
خامه کم چرب=1/4 لیوان
نودل (رشته چینی)آماده=یک بسته
طرز تهيه:
سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم. در یک
کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و
خامه را به آن اضافه می کنیم. نودل را (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش
قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می کنیم.
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به
مخلوط اضافه شود. نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود
است.
رد: انواع سالادها و سوپ ها در اینجا
سالاد بلغور
مواد لازم:
ماست غلیظ = 1 کاسه متوسط
بلغور گندم = 1 لیوان
برگ جعفری = 1 دسته
مایونز = 3 ق س
هویچ = 2عدد
نخود فرنگی = 2 لیوان
آرد = 5/1 لیوان
خیارشور = 5 عدد
تخم مرغ = 1 عدد
نعنا تازه و نمک = دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا بلغور را با آب گرم شستشو داده و با کمی آب گرم چند دقیقه دم بزنید تا نرم شود.
بعد از نرم شدن بلغور، نمک ، نعنا، آرد و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و
حسابی ورز دهید تا به خورد هم بروند. (به حدی باید ورز دهید تا هنگام پختن
وا نرود) سپس مواد را به شکل کوفته های کوچک درآورید(به اندازه تقریبا یک
گردو)
هویچها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید وآب پز کنید. بعد از آب بیرون آورید و در همین آب کوفته ها را بپزید.
داخل ظرفی که می خواهید سالاد را سرو کنید اول کوفته ها را قرار دهید و روی
آن مایونز وماست را که باهم مخلوط کرده اید بریزید.و روی آنها نخود فرنگی
، خیار شور خرد شده و هویچ را هم بریزید و با برگ جعفری تزیین کنید.
( می توانید بدون مایونز هم درست کنید تا یک سالاد رژیمی خوشمزه شود)
مواد لازم:
ماست غلیظ = 1 کاسه متوسط
بلغور گندم = 1 لیوان
برگ جعفری = 1 دسته
مایونز = 3 ق س
هویچ = 2عدد
نخود فرنگی = 2 لیوان
آرد = 5/1 لیوان
خیارشور = 5 عدد
تخم مرغ = 1 عدد
نعنا تازه و نمک = دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا بلغور را با آب گرم شستشو داده و با کمی آب گرم چند دقیقه دم بزنید تا نرم شود.
بعد از نرم شدن بلغور، نمک ، نعنا، آرد و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و
حسابی ورز دهید تا به خورد هم بروند. (به حدی باید ورز دهید تا هنگام پختن
وا نرود) سپس مواد را به شکل کوفته های کوچک درآورید(به اندازه تقریبا یک
گردو)
هویچها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید وآب پز کنید. بعد از آب بیرون آورید و در همین آب کوفته ها را بپزید.
داخل ظرفی که می خواهید سالاد را سرو کنید اول کوفته ها را قرار دهید و روی
آن مایونز وماست را که باهم مخلوط کرده اید بریزید.و روی آنها نخود فرنگی
، خیار شور خرد شده و هویچ را هم بریزید و با برگ جعفری تزیین کنید.
( می توانید بدون مایونز هم درست کنید تا یک سالاد رژیمی خوشمزه شود)
مواضيع مماثلة
» :>:>:>زیباترین مناظر طبیعت در اینجا:<:<:<:
» همه چیز در مورد ماه مبارک رمضان فقط اینجا
» معرفی بلندگو و Sub Woofer سونی در اینجا
» موضوع های تک عکس و خیلی جالب و متنوع در اینجا
» معرفی آمپلی فایر های جدید سونی در اینجا
» همه چیز در مورد ماه مبارک رمضان فقط اینجا
» معرفی بلندگو و Sub Woofer سونی در اینجا
» موضوع های تک عکس و خیلی جالب و متنوع در اینجا
» معرفی آمپلی فایر های جدید سونی در اینجا
صفحه 1 از 1
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد